reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Nigdy się nie przyzwyczaję, że w domu pełnym dzieci nie można ot tak po prostu wyjąć batona i zjeść.

oar8pg4n1kii9v0d.png

reklama
Doczytałam o Zielince, pamiętam coś z tymi centymetrami tam było, a z tygodniami ciąży. Ja się nie znam to się nie wypowiadałam. Tylko przepraszam jeśli ktoś się obraził jak sześciolatek za słowa innych, no błagam was. Już nie jedne akcje czytałam tu, a rozmawiają/piszą dziewczyny. Wszystko rozumiem, ale zabierać zabaweczki i wynosić się z piaskownicy już nie. Może ja za stara jestem i inaczej to robię.

A wracając do temu ciąży, właśnie pochłonęłam dwa serki Vital z Biedronki. Mniam... smakują mi przeokrutnie ;) dziś postanowiłam zrobić mężowi dobrą kolację będzie tarta z krewetkami :)
[emoji33] mniam ! Wrzuc przepis koniecznie ! Mnie dzis naszlo na hot dogi wiec maz wraca i robi ;)

p19u9jcg81ehxczt.png

Anula super wiadomość gratuluje .
Ja dzisiaj mogłabym cały dzień spać , wstałam wstawiłam pranie gotuje zupkę ale myśle tylko o łóżku głowa mnie boli może coś z ciśnieniem się dzieje . Poszłabym ba spacer ale wszyscy dudnią o tym smogu ze lepiej nie wychodzić.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Lepiej nie idz. Kobietom w ciazy to jet szczegolnie nie wskazane.

p19u9jcg81ehxczt.png

A ja w tym roku nie mialam choinki to i rozbierac nie mam co ;)

Mialam dzis masakryczny dzien w pracy. Ciezkie spotkania, tlum ciezkich ludzi, natlok wszystkiego, dziwne sprawy i problemy, chachmety i zdziwienie ze czemu nie...na sam koniec wbuchlam na kolezanke z dzialu bo sie zasmiala z mojej reakcji a to juz bylo dla mnie za duzo...ja sie unioslam, ona sie uniosla... niby teraz piszemy normalnie ale...moje dziecie dzis sie nadenerwowalo z mamusia i nasluchalo przeklenstw... :(
Dzis przyszla.moja poduszka, maz mi ja przywiezie wiec czekam z utesknieniem- na poduche ;) klade sie, leze i do jutra rana nie wstaje.

p19u9jcg81ehxczt.png

Doczytałam o Zielince, pamiętam coś z tymi centymetrami tam było, a z tygodniami ciąży. Ja się nie znam to się nie wypowiadałam. Tylko przepraszam jeśli ktoś się obraził jak sześciolatek za słowa innych, no błagam was. Już nie jedne akcje czytałam tu, a rozmawiają/piszą dziewczyny. Wszystko rozumiem, ale zabierać zabaweczki i wynosić się z piaskownicy już nie. Może ja za stara jestem i inaczej to robię.

A wracając do temu ciąży, właśnie pochłonęłam dwa serki Vital z Biedronki. Mniam... smakują mi przeokrutnie ;) dziś postanowiłam zrobić mężowi dobrą kolację będzie tarta z krewetkami :)

Wybacz ale uznałam za logiczniejsze oszczędzić sobie stresu,bo wcale nie jest mi potrzebny i "zachować się jak sześciolatek niż tłumaczyć się jak wariatka i czytać jaka to jestem niemądra :)

Wybacz ale uznałam za logiczniejsze oszczędzić sobie stresu,bo wcale nie jest mi potrzebny i "zachować się jak sześciolatek niż tłumaczyć się jak wariatka i czytać jaka to jestem niemądra :)
Zielinka i to mi sie podoba, ze sie odezwalas. Brawo dziewczyno!! Nie przejmuj sie to po pierwsze, wiesz swoje i juz, a jak sie mylisz to utnij temat. Ja zlosliwie tego nie pisze, ale nie uciekaj bo to najgorsza zawsze opcja. O swoje dziecko bedziesz nie raz walczyc, a nie uciekac :)

Teraz ladnie przynies swoje zabawki i wracaj do czerwcowej piaskownicy :)

reklama
Dobra dziewczyny, bo ja nie potrzebnie na nowo stresuje się i irytuję. To nie ma sensu,a ja tutaj nie pasuję. Bardzo mi miło,że o mnie pomyślałyście. Ze mną i córcią wszystko w jak najlepszym porządku. Jesteśmy zdrowe i dzielne, mała boksuje już częściej, wyniki książkowe, rozwój odpowiedni, garderoba i wyprawka się powiększają i jestem szczęśliwa. Z resztą kto podgląda mnie na insta ten wie.

Życzę Wam każdej z osobna dużo spokoju, radości oczekiwania i odpoczynku. Pamiętajcie o sobie i dbajcie o siebie. Nie przysparzajcie sobie dodatkowych totalnie niepotrzebnych stresowych sytuacji, to w niczym nie pomaga-coś o tym wiem. Rośnijcie i bądźcie szczęśliwe tak PO PROSTU :)

Widocznie stałam się aspołeczna w ciąży,ale jak na mnie naskoczyłyście (kilka nie wszystkie) to przepłakałam pół nocy wmawiając sobie,że jestem głupia i będę złą matką. Nie będę idealną mamą,ale będę się bardzo starać.
Pozdrawiam Was i razem z Tośką ślę buziaki :*

Ostatnia edycja:
Do góry