reklama
Miałam robione tsh bo mam niedoczynność. Miałam 1 coś. Lekarz powiedział że ok. Skontaktowałam się z moim ginekologiem kazał mi wypić smecte i powinno mi przejść. Pewnie w piątek da mi jakieś skierowanie na dodatkowe badania. Już jestem spokojniejsza
Napisane na ZTE Blade A452 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na ZTE Blade A452 w aplikacji Forum BabyBoom
Zając Czerwcowy
Fanka BB :)
[emoji33] mniam ! Wrzuc przepis koniecznie ! Mnie dzis naszlo na hot dogi wiec maz wraca i robiDoczytałam o Zielince, pamiętam coś z tymi centymetrami tam było, a z tygodniami ciąży. Ja się nie znam to się nie wypowiadałam. Tylko przepraszam jeśli ktoś się obraził jak sześciolatek za słowa innych, no błagam was. Już nie jedne akcje czytałam tu, a rozmawiają/piszą dziewczyny. Wszystko rozumiem, ale zabierać zabaweczki i wynosić się z piaskownicy już nie. Może ja za stara jestem i inaczej to robię.
A wracając do temu ciąży, właśnie pochłonęłam dwa serki Vital z Biedronki. Mniam... smakują mi przeokrutnie dziś postanowiłam zrobić mężowi dobrą kolację będzie tarta z krewetkami
Zając Czerwcowy
Lepiej nie idz. Kobietom w ciazy to jet szczegolnie nie wskazane.Anula super wiadomość gratuluje .
Ja dzisiaj mogłabym cały dzień spać , wstałam wstawiłam pranie gotuje zupkę ale myśle tylko o łóżku głowa mnie boli może coś z ciśnieniem się dzieje . Poszłabym ba spacer ale wszyscy dudnią o tym smogu ze lepiej nie wychodzić.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Zając Czerwcowy
A ja w tym roku nie mialam choinki to i rozbierac nie mam co
Mialam dzis masakryczny dzien w pracy. Ciezkie spotkania, tlum ciezkich ludzi, natlok wszystkiego, dziwne sprawy i problemy, chachmety i zdziwienie ze czemu nie...na sam koniec wbuchlam na kolezanke z dzialu bo sie zasmiala z mojej reakcji a to juz bylo dla mnie za duzo...ja sie unioslam, ona sie uniosla... niby teraz piszemy normalnie ale...moje dziecie dzis sie nadenerwowalo z mamusia i nasluchalo przeklenstw...
Dzis przyszla.moja poduszka, maz mi ja przywiezie wiec czekam z utesknieniem- na poduche klade sie, leze i do jutra rana nie wstaje.
Mialam dzis masakryczny dzien w pracy. Ciezkie spotkania, tlum ciezkich ludzi, natlok wszystkiego, dziwne sprawy i problemy, chachmety i zdziwienie ze czemu nie...na sam koniec wbuchlam na kolezanke z dzialu bo sie zasmiala z mojej reakcji a to juz bylo dla mnie za duzo...ja sie unioslam, ona sie uniosla... niby teraz piszemy normalnie ale...moje dziecie dzis sie nadenerwowalo z mamusia i nasluchalo przeklenstw...
Dzis przyszla.moja poduszka, maz mi ja przywiezie wiec czekam z utesknieniem- na poduche klade sie, leze i do jutra rana nie wstaje.
Zając Czerwcowy
I w ogole- ZIELINKA ! Wracaj nie pitol nie ma o znikac. Ciesz sie swoja ciaza razem z nami sa dyskusje, zdania na kazdy temat i beda nie ma co
zielinka
Doczytałam o Zielince, pamiętam coś z tymi centymetrami tam było, a z tygodniami ciąży. Ja się nie znam to się nie wypowiadałam. Tylko przepraszam jeśli ktoś się obraził jak sześciolatek za słowa innych, no błagam was. Już nie jedne akcje czytałam tu, a rozmawiają/piszą dziewczyny. Wszystko rozumiem, ale zabierać zabaweczki i wynosić się z piaskownicy już nie. Może ja za stara jestem i inaczej to robię.
A wracając do temu ciąży, właśnie pochłonęłam dwa serki Vital z Biedronki. Mniam... smakują mi przeokrutnie dziś postanowiłam zrobić mężowi dobrą kolację będzie tarta z krewetkami
Wybacz ale uznałam za logiczniejsze oszczędzić sobie stresu,bo wcale nie jest mi potrzebny i "zachować się jak sześciolatek niż tłumaczyć się jak wariatka i czytać jaka to jestem niemądra
Zielinka i to mi sie podoba, ze sie odezwalas. Brawo dziewczyno!! Nie przejmuj sie to po pierwsze, wiesz swoje i juz, a jak sie mylisz to utnij temat. Ja zlosliwie tego nie pisze, ale nie uciekaj bo to najgorsza zawsze opcja. O swoje dziecko bedziesz nie raz walczyc, a nie uciekacWybacz ale uznałam za logiczniejsze oszczędzić sobie stresu,bo wcale nie jest mi potrzebny i "zachować się jak sześciolatek niż tłumaczyć się jak wariatka i czytać jaka to jestem niemądra
Teraz ladnie przynies swoje zabawki i wracaj do czerwcowej piaskownicy
reklama
zielinka
Dobra dziewczyny, bo ja nie potrzebnie na nowo stresuje się i irytuję. To nie ma sensu,a ja tutaj nie pasuję. Bardzo mi miło,że o mnie pomyślałyście. Ze mną i córcią wszystko w jak najlepszym porządku. Jesteśmy zdrowe i dzielne, mała boksuje już częściej, wyniki książkowe, rozwój odpowiedni, garderoba i wyprawka się powiększają i jestem szczęśliwa. Z resztą kto podgląda mnie na insta ten wie.
Życzę Wam każdej z osobna dużo spokoju, radości oczekiwania i odpoczynku. Pamiętajcie o sobie i dbajcie o siebie. Nie przysparzajcie sobie dodatkowych totalnie niepotrzebnych stresowych sytuacji, to w niczym nie pomaga-coś o tym wiem. Rośnijcie i bądźcie szczęśliwe tak PO PROSTU
Widocznie stałam się aspołeczna w ciąży,ale jak na mnie naskoczyłyście (kilka nie wszystkie) to przepłakałam pół nocy wmawiając sobie,że jestem głupia i będę złą matką. Nie będę idealną mamą,ale będę się bardzo starać.
Pozdrawiam Was i razem z Tośką ślę buziaki :*
Życzę Wam każdej z osobna dużo spokoju, radości oczekiwania i odpoczynku. Pamiętajcie o sobie i dbajcie o siebie. Nie przysparzajcie sobie dodatkowych totalnie niepotrzebnych stresowych sytuacji, to w niczym nie pomaga-coś o tym wiem. Rośnijcie i bądźcie szczęśliwe tak PO PROSTU
Widocznie stałam się aspołeczna w ciąży,ale jak na mnie naskoczyłyście (kilka nie wszystkie) to przepłakałam pół nocy wmawiając sobie,że jestem głupia i będę złą matką. Nie będę idealną mamą,ale będę się bardzo starać.
Pozdrawiam Was i razem z Tośką ślę buziaki :*
Ostatnia edycja: