reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Dzwoniłam do szkoły rodzenia,ale babka do mnie,że mam jeszcze czas i najlepiej jak bym się zapisała na kurs kwietniowo-majowy o_O

reklama
Też uważam że to trochę przesada dlatego pytałam co o tym sądzicie ja po próbie spania na lewym boku wykonczylam tylko moje plecy [emoji16]

w4sqskjo66g0v3bl.png

Dzwoniłam do szkoły rodzenia,ale babka do mnie,że mam jeszcze czas i najlepiej jak bym się zapisała na kurs kwietniowo-majowy o_O
Ja juz musiałam się zapisać bo były na kwiecień zajęcia wolne. Maj dla mnie to już trochę za późno bo nie wiem czy dalabym rade sama jeździć. W kwietniu może nie będę jeszvze taka wielka.
Oby się pokazała płeć bo jak nie to zagroziłam dziesięciu że kupię wszystkie różowe ciuszki i jak będzie chłopak to jego wina będzie;) więc niech słucha matki ;)

p19u9jcg81ehxczt.png
Oj dobrze cie rozumiem! Niech się pokazuje i u mnie a nie mamie dupe wypina[emoji16]

Hej Dziewczyny!:)

Dlugo sie nie odzywalam ale bylam z mezem i znajomymi na wyjezdzie w gorach:) dopasly nas straaaaaaszns mrozy, ale bylo super! I caly cZas Was czytalam wiec jestem na biezaco.

Ciesze sie ze u wiekszosci wszystko w porzadku:)

Mnie wczoraj troche pobolewal brzuch i kuł jakby lewy jajnik, wiec super ze Zajac zapytalas o to lekarza, to mnie troche uspokoilo:)
W ogole dobrze ze mam spokojnego i racjonalnie myslacego meza bo ze mnie straszna panikara!!!
Ja juz codziennie czuje ruchy, ale to raczej bulgotanie/rybka niz kopniecia.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny nie straszcie mnie, że mogę w środę jeszcze nie poznać płci [emoji12]
Na genetycznym bobas kręcił się jak w pralce, mam nadzieję, że teraz grzecznie rozłoży nóżki jak starszy brat w swoim czasie hahaha

7u223e3kwboc3bjp.png

reklama
Ale smarujecie! Kilka dni nieobecności i tona nadrabiania [emoji4] dałam radę!

Pisałyście o pasach bezpieczeństwa - ja pożyczyłam od koleżanki adapter, zapinam go na dłuższe trasy. Moja kuzynka straciła dziecko w wypadku i wolę nie ryzykować. Ale ciężko się ten sprzęt zapina i w sukience jest niewygodnie, wiec po mieście jeżdżę w zwykłych pasach. A jak brzuch urośnie to zobaczymy.

Mieszkanie z teściami - nigdy w życiu! Moja teściowa jest naprawdę kochaną wdową, mieszka sama i całą górę domu ma pustą. Ale przed ślubem ustaliliśmy że mieszkamy sami i teraz wynajmujemy. Nie wyobrażam sobie mieć w domu drugiej gospodyni i to jeszcze obcej kobiety! Z własnymi rodzicami też bym nie mogła.

Poszliśmy w zeszłym tyg do kina - tak a propo łez [emoji39] Film "ukryte piękno" jest mega dobry, ale bez chusteczek nie przejdzie.

Moja położna poleca do kąpieli noworodka łyżeczkę oleju kokosowego dodaną do wody i żadnych kremów potem. Super nawilża i jest naturalny! Na pewno spróbuję.

Idę zaraz odebrać wyniki, jutro wieczorem wizyta [emoji16] chcę już poznać płeć!!! Nie czuję jeszcze ruchów, a to już 18 tydz. Za nami spokojny sylwester, teraz w sobotę wesele i mega się już stresuję czy wszystko jest na pewno dobrze... niby nic mnie nie boli, ale martwię się czy trochę tańcząc na pewno nie zaszkodziłam. No schiza [emoji38]

0d1yhqvkorvfo1vd.png

Do góry