reklama
Zając Czerwcowy
Fanka BB :)
Mój dzidziol na usg wiercil się niesamowicie. Góra dół, głowa w bok, w dół, w górę, ręce nad głowę, pod sobą... no mały akrobata Pani doktor mówi że jak tak będzie na usg to trochę to potrwa za słaby sprzęt płci nie znam ale najważniejsze serducho bije jak opętaneZając opowiadaj co u Twojego Dzidziusia u nas też chłopak
Odrobilam kilogram z tego co schudłam mam rozkaz przytyć
Szyjka prawidłowa, długa.
Właśnie się umawiam na połówkowe, i na wizytę 6.02 gdzie mi pani doktor zmierzy długość szyjki.
Siara to normalne.
Prenatal duo x2 dha- nie pamiętam która z Was pytała
Ciśnienie w porządku.
Śluz prawidłowy
To tak w skrócie
Zając Czerwcowy
Spoko ja też nie znam a nie chodzę na NFZ dowiem się na połówkowym najważniejsze że dzidziol ruchliwySerio? A ja jeszcze nie znam! Chodze na nfz i maja taki slaby sprzet ze lekarz nie potrafil okreslic. O nie! wracam do swojego lekarza.
Ps. Widze ze wysyp chlopcow w czerwcu mi sie marzy córa
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
Arya88
Dzień dobry, ja też nie mogłam spać...
Bellax kijowa sytuacja, niestety trzeba zacisnąć zęby i znosić skoro póki co innego wyjścia nie ma. Mama pewnie z czasem zrozumie, że źle robi, zobaczy jak sobie dobrze radzicie i uświadomi sobie, że ten sposób was (ciebie i wnuka) straci - oby tak było.
Wy z chłopakiem nie będziecie mieszkać razem rozumiem przez rok po narodzinach malucha? To też będzie ci trudno i jemu :/ no, ale rok minie i potem będziecie już razem dla dziecka jesteśmy w stanie znieść wszystko
Co do płci to ja nie znam jeszcze, ale ale pojutrze wizyta [emoji7]
Bellax kijowa sytuacja, niestety trzeba zacisnąć zęby i znosić skoro póki co innego wyjścia nie ma. Mama pewnie z czasem zrozumie, że źle robi, zobaczy jak sobie dobrze radzicie i uświadomi sobie, że ten sposób was (ciebie i wnuka) straci - oby tak było.
Wy z chłopakiem nie będziecie mieszkać razem rozumiem przez rok po narodzinach malucha? To też będzie ci trudno i jemu :/ no, ale rok minie i potem będziecie już razem dla dziecka jesteśmy w stanie znieść wszystko
U
użytkownik 16
Gość
anika84
Cudowne wieści Kochana!!! coś mam przeczucie że ten Dzidziol to DziewczynkaMój dzidziol na usg wiercil się niesamowicie. Góra dół, głowa w bok, w dół, w górę, ręce nad głowę, pod sobą... no mały akrobata Pani doktor mówi że jak tak będzie na usg to trochę to potrwa za słaby sprzęt płci nie znam ale najważniejsze serducho bije jak opętane
Odrobilam kilogram z tego co schudłam mam rozkaz przytyć
Szyjka prawidłowa, długa.
Właśnie się umawiam na połówkowe, i na wizytę 6.02 gdzie mi pani doktor zmierzy długość szyjki.
Siara to normalne.
Prenatal duo x2 dha- nie pamiętam która z Was pytała
Ciśnienie w porządku.
Śluz prawidłowy
To tak w skrócie
reklama
Bellax123!
on będzie mieszkał z namiDzień dobry, ja też nie mogłam spać...