reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

reklama
Już masz bliżej niż dalej do poznania płci [emoji4] a kiedy następna wizyta?

w4sqskjo66g0v3bl.png

Zając jak po wizycie? Znasz płeć? Bo nie wiem czy nie doczytalam gdzieś czy Ty właśnie jeszcze czekasz na tą informację [emoji4][emoji6]

w4sqskjo66g0v3bl.png

Zając opowiadaj co u Twojego Dzidziusia :) u nas też chłopak :)

svchs65gg8talrm7.png
Mój dzidziol na usg wiercil się niesamowicie. Góra dół, głowa w bok, w dół, w górę, ręce nad głowę, pod sobą... no mały akrobata;) Pani doktor mówi że jak tak będzie na usg to trochę to potrwa ;) za słaby sprzęt płci nie znam ale najważniejsze serducho bije jak opętane:)
Odrobilam kilogram z tego co schudłam;) mam rozkaz przytyć;)
Szyjka prawidłowa, długa.
Właśnie się umawiam na połówkowe, i na wizytę 6.02 gdzie mi pani doktor zmierzy długość szyjki.
Siara to normalne.
Prenatal duo x2 dha- nie pamiętam która z Was pytała:)
Ciśnienie w porządku.
Śluz prawidłowy;)
To tak w skrócie;)

p19u9jcg81ehxczt.png

Serio? A ja jeszcze nie znam! Chodze na nfz i maja taki slaby sprzet ze lekarz nie potrafil okreslic. O nie! wracam do swojego lekarza.
Ps. Widze ze wysyp chlopcow w czerwcu :) mi sie marzy córa :)

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
Spoko ja też nie znam a nie chodzę na NFZ;) dowiem się na połówkowym ;) najważniejsze że dzidziol ruchliwy ;)

p19u9jcg81ehxczt.png

Dzień dobry, ja też nie mogłam spać...

Bellax kijowa sytuacja, niestety trzeba zacisnąć zęby i znosić skoro póki co innego wyjścia nie ma. Mama pewnie z czasem zrozumie, że źle robi, zobaczy jak sobie dobrze radzicie i uświadomi sobie, że ten sposób was (ciebie i wnuka) straci - oby tak było.
Wy z chłopakiem nie będziecie mieszkać razem rozumiem przez rok po narodzinach malucha? To też będzie ci trudno i jemu :/ no, ale rok minie i potem będziecie już razem :) dla dziecka jesteśmy w stanie znieść wszystko

Co do płci to ja nie znam jeszcze, ale ale pojutrze wizyta [emoji7]

7u223e3kwboc3bjp.png

Ja ma w czwartek wizyte I nie mogę się doczekać. Miesiąc malucha nie widziałam. I mam nadzieje poznać płeć. Bede plakac jak nie poznam[emoji26]

Ide do weterynarza bo moja sunia załatwiła przez weekend wszystkie swoje zabawki i teraz meczy mnie[emoji12]

Dzień dobry :)

Zając, super, ze u maluszka wszystko w porządku i jest taki ruchliwy. Szkoda tylko, ze płci gin nie dał rady określić.

Ja wczytuję jutro, już doczekać się nie mogę :)

Miłego dnia!

Mój dzidziol na usg wiercil się niesamowicie. Góra dół, głowa w bok, w dół, w górę, ręce nad głowę, pod sobą... no mały akrobata;) Pani doktor mówi że jak tak będzie na usg to trochę to potrwa ;) za słaby sprzęt płci nie znam ale najważniejsze serducho bije jak opętane:)
Odrobilam kilogram z tego co schudłam;) mam rozkaz przytyć;)
Szyjka prawidłowa, długa.
Właśnie się umawiam na połówkowe, i na wizytę 6.02 gdzie mi pani doktor zmierzy długość szyjki.
Siara to normalne.
Prenatal duo x2 dha- nie pamiętam która z Was pytała:)
Ciśnienie w porządku.
Śluz prawidłowy;)
To tak w skrócie;)

p19u9jcg81ehxczt.png
Cudowne wieści Kochana!!! coś mam przeczucie że ten Dzidziol to Dziewczynka :)

svchs65gg8talrm7.png

reklama
Dzień dobry, ja też nie mogłam spać...

Bellax kijowa sytuacja, niestety trzeba zacisnąć zęby i znosić skoro póki co innego wyjścia nie ma. Mama pewnie z czasem zrozumie, że źle robi, zobaczy jak sobie dobrze radzicie i uświadomi sobie, że ten sposób was (ciebie i wnuka) straci - oby tak było.
Wy z chłopakiem nie będziecie mieszkać razem rozumiem przez rok po narodzinach malucha? To też będzie ci trudno i jemu :/ no, ale rok minie i potem będziecie już razem :) dla dziecka jesteśmy w stanie znieść wszystko

Co do płci to ja nie znam jeszcze, ale ale pojutrze wizyta [emoji7]

7u223e3kwboc3bjp.png
on będzie mieszkał z nami ;)

w57vyx8dubspq12k.png

Do góry