reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

reklama
Do ukonczenia 18 lat z tego co wiem trzeba byc z opiekunem ale moge sie mylic

oar8s65gmlqg37sx.png
Nieeee moja siostra po tabletki anty chodziła sama jak była niepelnoletnia. Ale może to inna sprawa.

p19u9jcg81ehxczt.png

Dzień dobry dziewczyny, z samego rana ;) Mnie ciekawi jeden temat, a mianowicie termin waszego porodu ;) Mam mały mętlik w głowie, ponieważ przy pierwszym usg w 7tyg termin porodu wyszedł na 28 czerwca, z miesiączki wychodzi ok 23 czerwca ale co jest najlepsze juz przy kolejnym usg w ok 12-13 tyg termin został zmieniony na 13 czerwca, to prawie dwa tyg różnicy. I juz sama zgłupiałam nie wiem w co wierzyć ;( Ma może któraś podobnie?

Dzień dobry dziewczyny, z samego rana ;) Mnie ciekawi jeden temat, a mianowicie termin waszego porodu ;) Mam mały mętlik w głowie, ponieważ przy pierwszym usg w 7tyg termin porodu wyszedł na 28 czerwca, z miesiączki wychodzi ok 23 czerwca ale co jest najlepsze juz przy kolejnym usg w ok 12-13 tyg termin został zmieniony na 13 czerwca, to prawie dwa tyg różnicy. I juz sama zgłupiałam nie wiem w co wierzyć ;( Ma może któraś podobnie?
Hmmm mam na to tylko jedna odpowiedź... i tak nie urodziny konkretnie w terminie [emoji23]

p19u9jcg81ehxczt.png

Dzień dobry :)
Jade na pobieranie grr , miłego dnia! ;)

AndziaH ja od początku mam 2tyg młodszą ciażę,co się zgadza patrząc na moje długie i nieregularne cykle :)

Ja miałam najpierw ponad tydzień mlodszą, teraz już 2 czasem 3 dni starszą... [emoji23]
Ale pierwsze wizyty były na fatalnym sprzęcie więc chyba stąd ta różnica

w57vyx8dubspq12k.png

reklama
Do góry