Skad ja to znam ja dzis od 2 do 4, zasnelam i znowu nie spie. A w poludnie pewnie oczy same beda sie zamykac2 godzina a ja wstaje i nie mogę spać zajebis.....
Napisane na Lenovo A6020a46 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Zając Czerwcowy
Fanka BB :)
Nieeee moja siostra po tabletki anty chodziła sama jak była niepelnoletnia. Ale może to inna sprawa.Do ukonczenia 18 lat z tego co wiem trzeba byc z opiekunem ale moge sie mylic
Dzień dobry dziewczyny, z samego rana Mnie ciekawi jeden temat, a mianowicie termin waszego porodu Mam mały mętlik w głowie, ponieważ przy pierwszym usg w 7tyg termin porodu wyszedł na 28 czerwca, z miesiączki wychodzi ok 23 czerwca ale co jest najlepsze juz przy kolejnym usg w ok 12-13 tyg termin został zmieniony na 13 czerwca, to prawie dwa tyg różnicy. I juz sama zgłupiałam nie wiem w co wierzyć ;( Ma może któraś podobnie?
Bellax123!
można można poza tym i tak chodzę prywatnie a tam są zupełnie inne zasadyNieeee moja siostra po tabletki anty chodziła sama jak była niepelnoletnia. Ale może to inna sprawa.
Zając Czerwcowy
Hmmm mam na to tylko jedna odpowiedź... i tak nie urodziny konkretnie w terminie [emoji23]Dzień dobry dziewczyny, z samego rana Mnie ciekawi jeden temat, a mianowicie termin waszego porodu Mam mały mętlik w głowie, ponieważ przy pierwszym usg w 7tyg termin porodu wyszedł na 28 czerwca, z miesiączki wychodzi ok 23 czerwca ale co jest najlepsze juz przy kolejnym usg w ok 12-13 tyg termin został zmieniony na 13 czerwca, to prawie dwa tyg różnicy. I juz sama zgłupiałam nie wiem w co wierzyć ;( Ma może któraś podobnie?
Zając Czerwcowy
Ehhh Kochana... bądź dzielna silna jesteś dziewczyna że to znosisz oby tak dalej :*można można poza tym i tak chodzę prywatnie a tam są zupełnie inne zasady
Zając Czerwcowy
Czekam na wizytę u pani doktor
Bellax123!
Ja miałam najpierw ponad tydzień mlodszą, teraz już 2 czasem 3 dni starszą... [emoji23]
Ale pierwsze wizyty były na fatalnym sprzęcie więc chyba stąd ta różnica
Ale pierwsze wizyty były na fatalnym sprzęcie więc chyba stąd ta różnica
reklama
Zając Czerwcowy
Jeszcze się nie przyzwyczailas do igieł ? Powodzenia !Dzień dobry
Jade na pobieranie grr , miłego dnia!
AndziaH ja od początku mam 2tyg młodszą ciażę,co się zgadza patrząc na moje długie i nieregularne cykle