reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

To juz nie mozna nazywac pasta cukrowa a czym pastopodobnym..oryginalna pasta z dobrej firmy jest tak gesta jak jest zimna ze ledwo palec wchodzi

Możliwe.Ja zawsze robiłam sama na podstawie tutoriali.

w57vxzkr0voyai9q.png

reklama
Jak Was tak czytam to.musze stwierdzić ze jestem w jeszcze w innym świecie :D mam po córce jakies rzeczy ale po za tym nie mysle o.kupnie wyprawki...nawet niewiem kiedy pomysle haha. Caly czas w mojej glowie praca i córka. Zapewne bedzie tak jak we wczesniejszej ciąży.. miesiąc przed porodem jednego dnia zrobilam wszystkie zakupy potrzebne dziecku . Drugiego pomyslalam o sobie i po sprawie haha ...a Wy juz o pampersach juz myslicie..

5djylbetecfse5n6.png

Aaaa ja myślę o tym ze niechce mi.sie ruszyć do kuchni :D wrocilam.z pracy i.mam chwile relaksu ..młoda szaleje w brzuchu ,od 2 dni to cuda tam wyprawie. A w kuchni czeka na mnie praca bo bede faworki robiła!

5djylbetecfse5n6.png

Jak Was tak czytam to.musze stwierdzić ze jestem w jeszcze w innym świecie :D mam po córce jakies rzeczy ale po za tym nie mysle o.kupnie wyprawki...nawet niewiem kiedy pomysle haha. Caly czas w mojej glowie praca i córka. Zapewne bedzie tak jak we wczesniejszej ciąży.. miesiąc przed porodem jednego dnia zrobilam wszystkie zakupy potrzebne dziecku . Drugiego pomyslalam o sobie i po sprawie haha ...a Wy juz o pampersach juz myslicie..

5djylbetecfse5n6.png

Ja też dużo czasu poświęcam synkowi, bo razem jesteśmy cały dzień w domu, bo ja już na L4 jestem. Natomiast jeśli Szymcio idzie na drzemke, albo już spi na noc, to ja bardzo często buszuje w poszukiwaniu nowych rzeczy dla dzidziusia :)

Ja tam nie zamierzam jeszcze nic kupować - bliżej 30tygodnia zacznę. Teraz tylko bym miała problem gdzie to trzymać ;) no i ja może nie jestem jakaś bardzo przesądna, ale dla mnie za wcześnie (17tydzien kończę) jeszcze. W środę moze poznam płeć to pewnie zacznie kusić jakies ubranko chociaz jedno ;)

7u223e3kwboc3bjp.png

reklama
Paste cukrowa sie uzywa bez paskow.. moze mowisz o zimnym wosku nie pascie ? Paste sie naklada na palec i taka gulka pracujesz wyrywajac wlos malymi partiami..

Tak wiem jaka jest zasada i czasem jak dobrze trafię z konsystencją to tak robię. Ale dla osób które nie lubią się babrać to paskami będzie szybciej. A jak sobie ugotuje z pół kg cukru to tej pasty mam spokojnie na kilka depilacji.

0d1y3e3kgrmge34s.png

Do góry