Dzien dobry
Z pieluszek to popieram, ze na początku idzie ok. 10-12 sztuk dziennie. Potem sie to zmniejsza, np. teraz mój 2 latek zuzywa max. 5 sztuk na dzień. Ja rowniez najbardziej polecam z pieluszek pampers, a od jakiegos czasu szczególnie te białe Premium przypadły mi do gustu.
Ja byłam rano w laboratorium zrobic badania na wtorkowa wizytę. Potem wyobraźcie sobie, ze 2h jezdzilam po mieście i szukałam sanek dla synka, nigdzie nie było już. Sprzedawcy mówili mi, ze tak jak sypnelo u nas śniegiem w czwartek, to od razu wszystkie poszły jak ciepłe bułki. Potem zajechalam do CH i w końcu w Marters Sport udało mi sie kupić plastikowe sanki, takie profilowane, całkiem fajne, choć chciałam drewniane tradycyjne, no ale lepszy rydz niż nic
Wróciliśmy do domu, to oczywiście już tak zawiewa u nas, do tego sypie śnieg, ze niestety już raczej nie pojdziemy dzisiaj wypróbować dzisiejszego zakupu
no ale Szymonek przytargał nowe sanki do salonu i od godziny w nich siedzi, tak mu się spodobały
Obok tego sportowego sklepu był New Yorker i przez szybę zobaczyłam, ze maja mnóstwo płaszczy i kurtek zimowych na wyprzedaży. Weszlam i znalazlam dla siebie super plaszczyk cieplutki, rozm M pasował mi idealnie, ale do konca zimy jeszcze kilka mscy, to pomyślałam, ze lepiej wezmę L i spokojnie wtedy dotrwam w niej do wiosny
No i co najlepsze- przeceniona z 300 na 129
Tak się cieszę, bo mój obecny płaszcz już był dosłownie na styk, a te kurtki, które zamówiłam z hm mama muszę odesłać, bo kompletnie mi nie leżą.