No ja nie jestem profesjonalistą tylko robie w domu dla siebie. Pierwszą taką depilacje pokazały mi przyjaciółki w Turcji gdzie byłam na studiach 10 lat temu. I tam wszystkie właśnie stosowały taką formę depilacji formując kulke. Jak wróciłam to u nas w sklepach jeszcze tego nie było dlatego nauczyłam się sama :-)
reklama
Emkaa
Fanka BB :)
A propo pieluszek na FB dużo się pisze o takich kuleczkach. https://m.facebook.com/photo.php?fb...00943203560&set=gm.1729383967087493&source=48
Zając Czerwcowy
Siedziałam dziś u rodziców i mój tata ogólnie bardzo głośno mówi a siedział obok mnie i jak tata mówił to dzidziol tak się poruszył... [emoji7]
Rybcia2309
ja chyba kupuję z nudów, bardzo z domu się nie ruszam bo i nie mam gdzie jak tak zimno wszyscy dookoła chorują moje dzieci zresztą co chwilę też a to taka cudowna odskocznia
cymera
dzięki dziewczyny za rady dotyczące pampersów . Tak sobie myślę i się troszkę śmieję że skoro pampersy uczulają a jakieś inne pieluszki są beznadziejne bo opinie bardzo podzielone jak widzę , może zainwestować w pieluszki wielorazowe Czyli powrót do starych metod w nowoczesnym wydaniu .Jedno im trzeba przyznać są śliczne i tyle wzorów do wyboru .
Załączniki
Monya81
dzięki dziewczyny za rady dotyczące pampersów . Tak sobie myślę i się troszkę śmieję że skoro pampersy uczulają a jakieś inne pieluszki są beznadziejne bo opinie bardzo podzielone jak widzę , może zainwestować w pieluszki wielorazowe Czyli powrót do starych metod w nowoczesnym wydaniu .Jedno im trzeba przyznać są śliczne i tyle wzorów do wyboru .
Zobacz załącznik 790582 Zobacz załącznik 790583 Zobacz załącznik 790584
Powodzenia [emoji38]
motylek05
U mnie to ostatecznośc by byladzięki dziewczyny za rady dotyczące pampersów . Tak sobie myślę i się troszkę śmieję że skoro pampersy uczulają a jakieś inne pieluszki są beznadziejne bo opinie bardzo podzielone jak widzę , może zainwestować w pieluszki wielorazowe Czyli powrót do starych metod w nowoczesnym wydaniu .Jedno im trzeba przyznać są śliczne i tyle wzorów do wyboru .
cymera
Ja kupię kilka sztuk jak dziecko będzie starsze żeby nauczyć na nocniczek siadać , uważam że jest to super pomysł .Dziecko nie zasika mieszkania a jak się posika to poczuje że coś jest nie tak , lepsze to niż posikany dywan lub kanapa .
reklama
Za nic w życiu [emoji23] oszczędność pewnie duża ale jakoś nie wyobrażam sobie płakać kupę bo przecież z całą zawartością nie włoży się do pralki. Po za tym przy trójce dzieci w tym noworodku i tak będzie dużo prania + codziennie jedna z pieluchami zalegającymi. No nie mogę sobie tego wyobrazić...dzięki dziewczyny za rady dotyczące pampersów . Tak sobie myślę i się troszkę śmieję że skoro pampersy uczulają a jakieś inne pieluszki są beznadziejne bo opinie bardzo podzielone jak widzę , może zainwestować w pieluszki wielorazowe Czyli powrót do starych metod w nowoczesnym wydaniu .Jedno im trzeba przyznać są śliczne i tyle wzorów do wyboru .
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom