reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Ja mialam i na studiach i kurs jeszcze robilam na europejski certyfikat wiec troche siedzialam w tych wlosach [emoji12]

No ja nie jestem profesjonalistą tylko robie w domu dla siebie. Pierwszą taką depilacje pokazały mi przyjaciółki w Turcji gdzie byłam na studiach 10 lat temu. I tam wszystkie właśnie stosowały taką formę depilacji formując kulke. Jak wróciłam to u nas w sklepach jeszcze tego nie było dlatego nauczyłam się sama :-)

0d1y3e3kgrmge34s.png

reklama
ja chyba kupuję z nudów, bardzo z domu się nie ruszam bo i nie mam gdzie jak tak zimno wszyscy dookoła chorują moje dzieci zresztą co chwilę też a to taka cudowna odskocznia

dzięki dziewczyny za rady dotyczące pampersów .:) Tak sobie myślę i się troszkę śmieję że skoro pampersy uczulają a jakieś inne pieluszki są beznadziejne bo opinie bardzo podzielone jak widzę , może zainwestować w pieluszki wielorazowe :D Czyli powrót do starych metod w nowoczesnym wydaniu .Jedno im trzeba przyznać są śliczne i tyle wzorów do wyboru .
Nappies.jpg
kieszonka_big.jpg
stack small.jpg

Załączniki

• Nappies.jpg
    Nappies.jpg
    327,2 KB · Wyświetleń: 512
  • kieszonka_big.jpg
    kieszonka_big.jpg
    55,7 KB · Wyświetleń: 501
  • stack small.jpg
    stack small.jpg
    41,7 KB · Wyświetleń: 512
dzięki dziewczyny za rady dotyczące pampersów .:) Tak sobie myślę i się troszkę śmieję że skoro pampersy uczulają a jakieś inne pieluszki są beznadziejne bo opinie bardzo podzielone jak widzę , może zainwestować w pieluszki wielorazowe :D Czyli powrót do starych metod w nowoczesnym wydaniu .Jedno im trzeba przyznać są śliczne i tyle wzorów do wyboru .
Zobacz załącznik 790582 Zobacz załącznik 790583 Zobacz załącznik 790584

Powodzenia [emoji38]

oar8pg4n1kii9v0d.png

U mnie to ostatecznośc by byla :D

5djylbetecfse5n6.png

Mam znajomych, którzy używali tych wielofazowych i byli zadowoleni - na pewno jeśli się wybierze z odpowiednich materiałów to są o wiele zdrowsze - jednak ja bym chyba się nie zdecydowała ;)

7u223e3kwboc3bjp.png

Ja kupię kilka sztuk jak dziecko będzie starsze żeby nauczyć na nocniczek siadać , uważam że jest to super pomysł .Dziecko nie zasika mieszkania a jak się posika to poczuje że coś jest nie tak , lepsze to niż posikany dywan lub kanapa .

reklama
Za nic w życiu [emoji23] oszczędność pewnie duża ale jakoś nie wyobrażam sobie płakać kupę bo przecież z całą zawartością nie włoży się do pralki. Po za tym przy trójce dzieci w tym noworodku i tak będzie dużo prania + codziennie jedna z pieluchami zalegającymi. No nie mogę sobie tego wyobrazić...

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry