reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Ja mialam i na studiach i kurs jeszcze robilam na europejski certyfikat wiec troche siedzialam w tych wlosach [emoji12]

No ja nie jestem profesjonalistą tylko robie w domu dla siebie. Pierwszą taką depilacje pokazały mi przyjaciółki w Turcji gdzie byłam na studiach 10 lat temu. I tam wszystkie właśnie stosowały taką formę depilacji formując kulke. Jak wróciłam to u nas w sklepach jeszcze tego nie było dlatego nauczyłam się sama :-)

0d1y3e3kgrmge34s.png

reklama
ja chyba kupuję z nudów, bardzo z domu się nie ruszam bo i nie mam gdzie jak tak zimno wszyscy dookoła chorują moje dzieci zresztą co chwilę też a to taka cudowna odskocznia

dzięki dziewczyny za rady dotyczące pampersów .:) Tak sobie myślę i się troszkę śmieję że skoro pampersy uczulają a jakieś inne pieluszki są beznadziejne bo opinie bardzo podzielone jak widzę , może zainwestować w pieluszki wielorazowe :D Czyli powrót do starych metod w nowoczesnym wydaniu .Jedno im trzeba przyznać są śliczne i tyle wzorów do wyboru .
Nappies.jpg
kieszonka_big.jpg
stack small.jpg

Załączniki

• Nappies.jpg
    Nappies.jpg
    327,2 KB · Wyświetleń: 519
  • kieszonka_big.jpg
    kieszonka_big.jpg
    55,7 KB · Wyświetleń: 507
  • stack small.jpg
    stack small.jpg
    41,7 KB · Wyświetleń: 517
dzięki dziewczyny za rady dotyczące pampersów .:) Tak sobie myślę i się troszkę śmieję że skoro pampersy uczulają a jakieś inne pieluszki są beznadziejne bo opinie bardzo podzielone jak widzę , może zainwestować w pieluszki wielorazowe :D Czyli powrót do starych metod w nowoczesnym wydaniu .Jedno im trzeba przyznać są śliczne i tyle wzorów do wyboru .
Zobacz załącznik 790582 Zobacz załącznik 790583 Zobacz załącznik 790584

Powodzenia [emoji38]

oar8pg4n1kii9v0d.png

U mnie to ostatecznośc by byla :D

5djylbetecfse5n6.png

Mam znajomych, którzy używali tych wielofazowych i byli zadowoleni - na pewno jeśli się wybierze z odpowiednich materiałów to są o wiele zdrowsze - jednak ja bym chyba się nie zdecydowała ;)

7u223e3kwboc3bjp.png

Ja kupię kilka sztuk jak dziecko będzie starsze żeby nauczyć na nocniczek siadać , uważam że jest to super pomysł .Dziecko nie zasika mieszkania a jak się posika to poczuje że coś jest nie tak , lepsze to niż posikany dywan lub kanapa .

reklama
Za nic w życiu [emoji23] oszczędność pewnie duża ale jakoś nie wyobrażam sobie płakać kupę bo przecież z całą zawartością nie włoży się do pralki. Po za tym przy trójce dzieci w tym noworodku i tak będzie dużo prania + codziennie jedna z pieluchami zalegającymi. No nie mogę sobie tego wyobrazić...

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry