reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Ja kupię kilka sztuk jak dziecko będzie starsze żeby nauczyć na nocniczek siadać , uważam że jest to super pomysł .Dziecko nie zasika mieszkania a jak się posika to poczuje że coś jest nie tak , lepsze to niż posikany dywan lub kanapa .
O to to tak! Bardzo dobry pomysł z drugiej strony pytanie czy dziecko nie potraktuje tego jak pampersa.

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
O to to tak! Bardzo dobry pomysł z drugiej strony pytanie czy dziecko nie potraktuje tego jak pampersa.
wydaje mi się że nie , bo jak się posika to będzie czuł że ma mokro .Moja siostra (dwójka dzieci ) miała strasznie zasikane mieszkanie jak uczyła je siadać na nocnik .Jak było ciepło to paradowały w majtkach albo i bez a jak chłodniej to rajtki , cel osiągnęła bo dzieci siadały na nocnik same jak miały niecałe 2 lata , niestety zapaszek w domu miała nie do pozazdroszczenia .

Moja koleżanka używała , bo dziecko miała alergie na większość pieluch jednorazowych i chwaliła sobie bardzo.

w57vxzkr0voyai9q.png

Ja kupię kilka sztuk jak dziecko będzie starsze żeby nauczyć na nocniczek siadać , uważam że jest to super pomysł .Dziecko nie zasika mieszkania a jak się posika to poczuje że coś jest nie tak , lepsze to niż posikany dywan lub kanapa .

Tez tak mysle ,warto sprobowac !

dzięki dziewczyny za rady dotyczące pampersów .:) Tak sobie myślę i się troszkę śmieję że skoro pampersy uczulają a jakieś inne pieluszki są beznadziejne bo opinie bardzo podzielone jak widzę , może zainwestować w pieluszki wielorazowe :D Czyli powrót do starych metod w nowoczesnym wydaniu .Jedno im trzeba przyznać są śliczne i tyle wzorów do wyboru .
Zobacz załącznik 790582 Zobacz załącznik 790583 Zobacz załącznik 790584
Na majowkach jak bylam w pierwszej ciazy byla dziewczyna ktora sie zdecydowała na wielorazowe i bardzo sobie chwali :) teraz też jest na majowkach i tez bedzie uzywala takich :)

oar8s65gmlqg37sx.png

dzięki dziewczyny za rady dotyczące pampersów .:) Tak sobie myślę i się troszkę śmieję że skoro pampersy uczulają a jakieś inne pieluszki są beznadziejne bo opinie bardzo podzielone jak widzę , może zainwestować w pieluszki wielorazowe :D Czyli powrót do starych metod w nowoczesnym wydaniu .Jedno im trzeba przyznać są śliczne i tyle wzorów do wyboru .
Śliczne[emoji4] ale prać nie będę...

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja mam wielorazowki i otulacze..
Ale to dobre jak kupki sie unormuja bo jak za kazdym karmieniem to nie ogarniesz ilosci prania..

Do góry