reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

An a Ty się zapisałam na połówkowe do mamy ginekolog ?

p19u9jcg81ehxczt.png
Tak do niej się zapisałam ;) z tym,że bliżej mi było do Boramedu,ale tam w ogóle już na długi czas nie było terminów i ostatecznie idę do Zieniewicz Medical- o ile dobrze pamiętam to było koło Ciebie ;)
Szkoda tylko,że na ich stronie jest mało o sprzęcie jakim dysponują

reklama
ja jak wrócę to będzie porządek w domu na na stole w wazonie będzie bukiet kwiatów :D wiem bo zawsze tak robił jak latałam sama do polski na kilka dni , wracałam to zawsze na chacie błysk i kwiaty w wazonie czekały .

Pamiętaj, że poród to emocje dla ojca rownież i wtedy zapominają o najprostszych rzeczach. Mój miał mi przynieść kapcie a przyniósł sandały. I tak rodziłam w skórzanych sandałkach - które non stop mi spadały, bo ja nie miała siły ich zapiąć - a jemu się trzęsły ręce.

oar8pg4njiayxtbm.png

Ja się właśnie zastanawiam jak to będzie z ta położna bo rodzę w innym mieście niż mieszkam.
Co do fotelika to ostatnio szukałam używanych na olx z maxi cosi są bardzo ładne zadbane za 130 zł wiec cena OK i na taki właśnie postawimy .

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja rodze w najblizszym szpitalu w powiecie no ale to 40 jednak :) polozna przysyla przychodnia w ktorej jestes zapisana do internisty :)

oar8s65gmlqg37sx.png

Pamiętaj, że poród to emocje dla ojca rownież i wtedy zapominają o najprostszych rzeczach. Mój miał mi przynieść kapcie a przyniósł sandały. I tak rodziłam w skórzanych sandałkach - które non stop mi spadały, bo ja nie miała siły ich zapiąć - a jemu się trzęsły ręce.
Sam mnie przyzwyczaił mnie do kwiatów , więc jak ich nie będzie to będzie foch jakich mało :wściekła/y:;)

ja jak wrócę to będzie porządek w domu na na stole w wazonie będzie bukiet kwiatów :D wiem bo zawsze tak robił jak latałam sama do polski na kilka dni , wracałam to zawsze na chacie błysk i kwiaty w wazonie czekały .
Szczęściara...u mnie będzie nieposcielone łóżko i oelno okruszkow i nóż na blacie bo robił kanapkę 3 godziny temu i może za kolejne 3 znów mu się zechce;)

p19u9jcg81ehxczt.png

Tak do niej się zapisałam ;) z tym,że bliżej mi było do Boramedu,ale tam w ogóle już na długi czas nie było terminów i ostatecznie idę do Zieniewicz Medical- o ile dobrze pamiętam to było koło Ciebie ;)
Szkoda tylko,że na ich stronie jest mało o sprzęcie jakim dysponują
Tak na przeciwko mojego bloku :)
I jak z terminami ? Spoko ?

p19u9jcg81ehxczt.png

Tynka ja też rodze w innym mieście, ale położna przychodzi z przychodni do której zapisujesz dziecko. W szpitalu wpisujesz i szpital informuje przychodnie. Przynajmniej u mnie tak jest. Też myślałam o używanym foteliku ale wszędzie piszą że nie wiadomo czy nie po jakimś wypadku i lepiej nie ryzykować. Wołalabym też używany, sama nie wiem. Może się skuszę

7v8rikgn6c3m2w2o.png

Dziewczyny które chcą mieć dostęp do zamkniętego wątku muszą się zgłosić. Ja nie mam wglądu kto ma dostęp więc mogę kogoś przeoczyć, dochodzą też nowe osoby a nawet jeżeli zajdzie taka sytuacja że ktoś nie dostanie dostępu to będzie lista rezerwowych osób które najwyżej dostaną dostęp nieco później ale będą już brane pod uwagę. Tak więc pisać i przypominać się ;)
Dziewczyny które napisały do mnie i do Beaty muszą teraz czekać ma email a czas nie jest już zależny od nas. Jeśli któraś pisała a nadal nie dostaje niech da znać i wyjaśnimy sprawę.

reklama
Do góry