reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Z tym ze do internisty tez chodzę w innym mieście

W takim razie zapisze dziecko do przychodni w mieście w którym mieszkam

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
bo kombinujesz jak koń pod górkę [emoji23][emoji23] jakbyś nie mogła w jednym mieście wszystkiego robić [emoji23][emoji23]

w57vyx8dubspq12k.png

reklama
Tynka ja też rodze w innym mieście, ale położna przychodzi z przychodni do której zapisujesz dziecko. W szpitalu wpisujesz i szpital informuje przychodnie. Przynajmniej u mnie tak jest. Też myślałam o używanym foteliku ale wszędzie piszą że nie wiadomo czy nie po jakimś wypadku i lepiej nie ryzykować. Wołalabym też używany, sama nie wiem. Może się skuszę

7v8rikgn6c3m2w2o.png
My dostaliśmy używanym maxi cosi:) wymienimy tylko gąbki:)

p19u9jcg81ehxczt.png

Ja się właśnie zastanawiam jak to będzie z ta położna bo rodzę w innym mieście niż mieszkam.
Co do fotelika to ostatnio szukałam używanych na olx z maxi cosi są bardzo ładne zadbane za 130 zł wiec cena OK i na taki właśnie postawimy .

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Położna przysyła ośrodek do ktorego zapisuje sie dziecko.

5djylbetecfse5n6.png

W końcu mam czas żeby was poczytać i napisać. W pracy taki młyn... noc nie przespana- miałam takie... wzdęcia że tragedia [emoji28] ale powiem wam ze brzuch mi w końcu widać i ludzie w pracy zauważają moja ciążę;)
Czy to możliwe żeby dziecko już mogło uciekać na pęcherz? Pytam bo wychodząc z pracy poszłam siku wróciłam do biurka usiadłam i znów musiałam iść w odstępie 3 minut. Wychodzę z pracy i znów czuje ucisk. Modlilam się żeby korków nie było;)
Aaaa i kolejne pytanie ;) zauważyłam że rosną mi paznokcie ok, włosy się mniej przetłuszczaja - a miałam z tym mega problem- ok. Ale czy zauważyliście że wolniej rosną wam włosy np na nogach ?..[emoji23] zazwyczaj nogi golilam codziennie bo mnie wkurza łyżki te małe igiełki a teraz wystarczy raz na dwa dni [emoji33]
Mąż mnie dziś zabiera na zakupy- idziemy kupić mi kostium kąpielowy bo się w weekend w końcu wybieramy na termy - raj dla mojego kręgosłupa:) A jak zalozylam stary kostium to cycki wypływają;) powiedział ze kupi mi coś bardziej zabudowanego;)
[emoji23]

p19u9jcg81ehxczt.png
Zajaczku z tym pecherzem to calkiem mozliwe bo ja jeszcze dobrze nie wyjde z wc a tu znowu parcie...ufff

reklama
Tak na przeciwko mojego bloku :)
I jak z terminami ? Spoko ?

p19u9jcg81ehxczt.png
Byłam zdziwiona,ale tak. Problemu z zapisem nie było,a ona przyjmuje tylko we wtorki ;)
Ps. Zapisywałam się jakoś przed świętami i mówie babeczce,że chce na koniec stycznia (wpisała 27)jak się okazało zapisała mnie ,ale na 27ego grudnia [emoji23] ale już to naprostowałam :D

Ostatnia edycja:
Do góry