reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Dziewczyny, położna możecie sobie wybrać jaką chcecie a jeśli nie wybierzecie to wtedy przychodzi z przychodni, ale jak widać nie zawsze. Do mnie dzwoniła , że chce przyjść z wizytą a ja powiedzialam, ze jestem u mamy w innym mieście i jak będę w domu to się odezwę. Nie odezwałam się i jej nie było ;)

Jutro zadzwonie do tej , która sobie wybrałam i spytam co i jak. Tak myślę , że nawet jak takie wizyty mi nic nie dadzą to przynajmniej będę miała jakąś znajomą w Szpitalu,być może wezmę ją do porodu jeśli się zdecyduje na poród w swoim mieście.

w57vxzkr0voyai9q.png

reklama
Dziewczyny a tak z innej beczki to wiecie jaką ja mam wpisaną datę urodzenia na pierwszej stronie książeczki ciążowej:
20.02.2016 :errr: Myślicie że powinnam poprosić lekarza o korektę albo sama jakoś to poprawić? Mój pierwszy lekarz prowadzący był na prawdę nie ogarnięty...
Twoją datę czy termin porodu? Jasne , że popraw. Ja brałam ślub w ciąży i też sobie poprawiłam nazwisko.

w57vxzkr0voyai9q.png

Melduje się z domku, wypuścili mnie dziś, wprawdzie na własną odpowiedzialność, niby jest ok ale wolę mieć kryta dupę jakby coś. Czeka mnie jutro ciężki dzień 8godzinna podróż. Trzymajcie kciuki by było bez przygód po drodze. Dostałam tylko duohaston i luteine więc chyba nie ma tragedii.

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

Byłam zdziwiona,ale tak. Problemu z zapisem nie było,a ona przyjmuje tylko we wtorki ;)
Ps. Zapisywałam się jakoś przed świętami i mówie babeczce,że chce na koniec stycznia (wpisała 27)jak się okazało zapisała mnie ,ale na 27ego grudnia [emoji23] ale już to naprostowałam :D
Zadzwonię tam jutro;) tam i do szkoły rodzenia.

p19u9jcg81ehxczt.png

Melduje się z domku, wypuścili mnie dziś, wprawdzie na własną odpowiedzialność, niby jest ok ale wolę mieć kryta dupę jakby coś. Czeka mnie jutro ciężki dzień 8godzinna podróż. Trzymajcie kciuki by było bez przygód po drodze. Dostałam tylko duohaston i luteine więc chyba nie ma tragedii.

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
Będzie dobrze[emoji4] trzymam kciuki za ciebie i za bobaski.

reklama
Do góry