reklama
tynka2506
Fanka BB :)
ja odkryłam że moje dziecko nir lubi matematyki i biologi [emoji23][emoji23][emoji23] wtedy jest najbardziej pobudzone
Albo wręcz przeciwnie bardzo lubi objęta aktywne na zajęciach, lepiej w ta stronę humanistów u nas już za dużo
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
motylek05
Jak sie jezdzi z dzieckiem czesto autem to dobry fotelik to podstawa! I z pierwszego fotelika korzystalam do roku i to jest bardzoooo długo!Co do wózka to się zgadzam [emoji4] Ale na fotelik wg mnie to szkoda kasy, bo Dzidzia bardzo krótko z niego korzysta- jakieś 6do 8 miesięcy . Te z jakąś w miarę jakością kosztują 300-400 zł, więc jak dla mnie szkoda szmalu ten drugi fotelik jak już dzidziol siedzi to warto kupić porządny bo jest na kilka lat[emoji4] to oczywiście tylko moje zdanie [emoji39]
motylek05
motylek05
Ja nie . I raczej nie słyszałam żeby ktos tak.w śród moich znajomych robił.Dziewczyny a wy zamawiacie sobie położna, która po ok 20tc przychodzi do domu? U mnie w mieście to bardzo popularne , ale nie widzałam , żeby którąś z was o tym wspominała.
motylek05
Po porodzie to u nas przyjeżdża położna do domu po porodzie na wizyty,sprawdza dzidziusia i mame czy wszystko w porządku.a czy jest u was położna która odwiedza was w domu kilka razy po porodzie ? tak z czystej ciekawości pytam
reklama
U mnie położna po drogim porodzie przyszła raz i stwierdziła że nie ma potrzeby ponownej wizyty. Po pierwszym porodzie jakoś mi to umknęło, nawet nie wiedziałam że powinnam i gdzie się zgłosić o taką wizytę. Teraz pewnie to już normą i idzie z automatu a wolałabym uniknąć takiej wizyty hehehe
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom