reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

A mnie dzisiaj wzięło na wicie gniazda, zrobiłam w szafie miejsce dla nowego domownika [emoji1] jeszcze mąż tylko musi dołożyć jedną półkę.
1483452904893.jpg

0d1yhqvkorvfo1vd.png

Załączniki

• 1483452904893.jpg
    1483452904893.jpg
    24,7 KB · Wyświetleń: 311
reklama
Co do poloznej to pierwsze slysze o tym ze przychodzi przed porodem... Z tym ze ja mieszkam w malej miejscowosci to tez inaczej niz w miescie :)

oar8s65gmlqg37sx.png

Ja się nie orientuję jak to jest z tą położną,na najbliższej wizycie się dopytam.

Jeżeli chodzi o baby shower to moja koleżanka miała i uważam,że to świetna sprawa. Chciałabym, żeby mi też coś takiego zorganizowano :)

Co do wózka to się zgadzam [emoji4] Ale na fotelik wg mnie to szkoda kasy, bo Dzidzia bardzo krótko z niego korzysta- jakieś 6do 8 miesięcy . Te z jakąś w miarę jakością kosztują 300-400 zł, więc jak dla mnie szkoda szmalu ten drugi fotelik jak już dzidziol siedzi to warto kupić porządny bo jest na kilka lat[emoji4] to oczywiście tylko moje zdanie [emoji39]

16udskjopmtfyunf.png
Jak sie jezdzi z dzieckiem czesto autem to dobry fotelik to podstawa! I z pierwszego fotelika korzystalam do roku i to jest bardzoooo długo!

5djylbetecfse5n6.png

reklama
U mnie położna po drogim porodzie przyszła raz i stwierdziła że nie ma potrzeby ponownej wizyty. Po pierwszym porodzie jakoś mi to umknęło, nawet nie wiedziałam że powinnam i gdzie się zgłosić o taką wizytę. Teraz pewnie to już normą i idzie z automatu a wolałabym uniknąć takiej wizyty hehehe

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry