reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Ja na zakupy wybiorę się wiosną, będę już na zwolnieniu, więc i czasu więcej, i mam nadzieje siły i energii. Po badaniach w styczniu zaczne robic listę zakupów, bo w sumie słabo się orientuję w tym co jest potrzebne i w jakiej ilości ;-)

reklama
Dziewczyny ! Chyba czułam! Leżałam z ręką na brzuchu i tak sobie potrzachnelam ręką. A tu za chwilę dosłownie takie hmmm bulgotanie we flaczkach. Wzięlam drugi raz nic. Trzeci raz... to samo bulgotanie :) czułam w środku na zewnątrz nie. Czuję że to mogłobyc moje dzidziolstwo kochane :)

Co do zakupów tak jak pisałam na zakupowym- w styczniu skupie się na pieluszkach, butelkach, otulaczach. Pościel. I drugi kocyk dokupie jak będę znała płeć i kupię wózek:) bo do wózka chce mieć komplet- kocyk, poduszka i organizer :)

p19u9jcg81ehxczt.png
Wow, super. Ja jeszcze nic nie czuję, ale czekam na ten moment z niecierpliwością :-)

Miałam właśnie o ciebie pytać [emoji58] a choć trochę lepiej?

Napisane na Lenovo A6020a46 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziękuję, zdecydowanie lepiej. Denerwuje się bo został mi tak jakby ból ucha a laryngolog twierdzi że to bolące węzły (podobno przy anginie to bardzo częste),niby dzisiaj mniej czuje ale jednak czuje i bardzo się tym denerwuje. A chyba bardziej się tego boję, że po antybiotyku mi nie minie i nie wiem co zrobię. Antybiotyk mam jeszcze na dziś i jutro cały dzień. Cóż muszę czekać i liczyć na cud. Pierwszy raz w życiu takie chorobsko mnie dopadła. Oczywiście jeszcze coś odktusza ale jest to zdecydowanie inna wydzielina niż ta poprzednia.

Rybcia, Karabrsque, Osza gratuluje dziewczynek !

Martusia, Bellax gratuluję synusia!

Osza jak była ta "gulka" pod pepkiem gdzieś to najprawdopodobniej dzidziolek. Mi często się tak wypycha.

Bellax trzymam kciuki, żeby było juz dobrze. Za jakieś 5 miesiecy wrócisz do masaży :)

Zając gratuluję ruchów :) teraz już będą coraz bardziej wyraźne z tygodnia na tydzień. :)

Dzwoniła do mnie dziś Pani z kliniki laryngologii. Nikola ma mieć usunietego migdała trzeciego i dwa te boczne zmniejszone bo są za duże. Czekaliśmy na termin w klinice jednego dnia - na ten sam dzień po zabiegu się wychodzi. Mówili luty -marzec a tu bach tel i 9 stycznia. Ależ się zestresowalam. W poniedziałek muszę jej badania porobić. No ale lepiej że szybciej niż później.. . Może zacznie w końcu normalnie jesc a nie tylko jogurty i serki...

reklama
Ja wiem.ze nie powinno mnie to interesować, ale czy "przytulacie" się z mężami?? Mam straszna ochotę ale się boję :-(

My ostatnio mieliśmy przerwę, ale wróciliśmy w wielkim stylu [emoji6]

Ja zdecydowanie mam potężniejsze orgazmy w ciąży, no i wystarczy, że pomyślę tylko i już jestem gotowa [emoji23]

7u223e3kwboc3bjp.png

Do góry