reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Pewnie dlatego, że to pierwsze dziecko :) ja się jeszcze cieszę każda chwilą w ciąży i każdą przespaną nocą.

w57vxzkr0voyai9q.png
Jeszcze nie wiem co mnie czeka od czerwca, dlatego tak się nie mogę doczekać dzidzi ;-)

reklama
Pewnie dlatego, że to pierwsze dziecko :) ja się jeszcze cieszę każda chwilą w ciąży i każdą przespaną nocą.

w57vxzkr0voyai9q.png
Hmm u mnie coś ciąża działa na nie spanie, ale jakoś daję radę za to marzę już o wiośnie
Leze i zdycham[emoji52] dawno sie tak paskudnie nie czulam..dobrze, ze dzis maz w domu byl i pomogl przy dzieciakach bo nie jestem w stanie trzezwo myslec, za to On jako tata w koncu synka chodzi tak zadowolony, ze nawet podlogi sam umyl [emoji32][emoji38]

Mój chyba marzył teraz o córce zresztą widział moją reakcję że szlochania aż brzuch mi chodził [emoji4] ale my to już rodzina wielodzietna i żeby nie wpadka to bym córeczki nie miała

Napisane na Lenovo A6020a46 w aplikacji Forum BabyBoom

Hmm u mnie coś ciąża działa na nie spanie, ale jakoś daję radę za to marzę już o wiośnie

Mój chyba marzył teraz o córce zresztą widział moją reakcję że szlochania aż brzuch mi chodził [emoji4] ale my to już rodzina wielodzietna i żeby nie wpadka to bym córeczki nie miała

Napisane na Lenovo A6020a46 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja też płakałam jak się dowiedziałam, że druga córka:) o taak wiosna i masa energii mi się marzy.

w57vxzkr0voyai9q.png

reklama
Do góry