reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

reklama
Ja tez czekam do wiosny :-) Nic nie mamy dla dzidziusia, wiec bedzie sie działo ;-) Co prawda cześć rzeczy dostaniemy od mojego brata po jego dziecku, ale i tak będzie zakupowy szał ;-)

O tak też się pod tym podpisuje, czekam do polowkowych [emoji4][emoji16]

w4sqskjodfythnd7.png

U mnie też już dziewczynka na 100% potwierdzona:)
Dzisiaj zadziało mi się coś dziwnego na brzuchu. Zrobił się twardy i wypukły z prawej strony i tak przez chwilę miałam taką gulę. Potem wszystko wróciło do normy. I tak się zastanawiam czy to moja dzidzia tak się wypięła czy to jakiś skurcz. Jestem w 17 t 5 d i nie czuję jeszcze wyraźnych ruchów tylko takie lekkie pykanie, mogła tak już się dzidzia wypiąć?

Bellax...najważniejsze to teraz donosić. A bicze odbijesz sobie pózniej.

Ja coraz cześciej tez myśle, o tym moim pessarze, bo wieczorami czuję jak szyjka ciągnie w dół. W Wigilię to miałam wrażenie , ze główka jest juz kanale rodnym. Ale wiadomo - bieganinie cały tydzien na nogach i kaszel, który pomagał.
Ciekawe ile w tej ciąży uda mi się bez wspomagania.

oar8pg4njiayxtbm.png

Spokojnie Belax już połowa została, dasz radę. Potem się będziesz masowała :)

Mi na zakupy sił nie brakowało do samego końca :)

w57vxzkr0voyai9q.png

Dziewczyny ! Chyba czułam! Leżałam z ręką na brzuchu i tak sobie potrzachnelam ręką. A tu za chwilę dosłownie takie hmmm bulgotanie we flaczkach. Wzięlam drugi raz nic. Trzeci raz... to samo bulgotanie :) czułam w środku na zewnątrz nie. Czuję że to mogłobyc moje dzidziolstwo kochane :)

Co do zakupów tak jak pisałam na zakupowym- w styczniu skupie się na pieluszkach, butelkach, otulaczach. Pościel. I drugi kocyk dokupie jak będę znała płeć i kupię wózek:) bo do wózka chce mieć komplet- kocyk, poduszka i organizer :)

p19u9jcg81ehxczt.png

reklama
Do góry