reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Córcia 100% [emoji3] wszystko w porządku, piątkę dawała hihi ze mną troche mniej w porządku bo grzybka złapałam i morfologia troche lipa ale żelazo mam brac i ma byc ok.

7v8r9jcg9vxigot5.png
Gratulacje :)
A jak macie z objawami dziewczyny? Bo mi się zaczął 15 tydzień i wczoraj zmniejszyłam dawkę luteiny z 2 na 1, dzisiaj czuje wyraźne ciągnięcia w pachwinach i jakby takie pobolewanie w podbrzuszu łagodne więc nie biorę nospy ale dawno tego nie odczuwalam i nie wiem czy to normalne

w4sqskjodfythnd7.png
Mi już praktycznie wszystko przeszło. Oprócz - lenistwa [emoji23][emoji4]

w57vxzkr0voyai9q.png

reklama
Brzuch mnie boli i ciągnie ale nie jest to jakieś nadwrażliwe. Boli mnie w podbrzuszu i w zebrach. Jest na pewno mniej bolesne niż na początku ciąży.
A do tego znowu pobolewala mnie piersi. Są całe w żyłkach i są mega cieple.

p19u9jcg81ehxczt.png
U mnie też nie jest to jakieś dokuczliwe i też napewno słabsze niż w pierwszym trymestrze ale zastanawiałam się właśnie czy tylko ja tak mam [emoji5] co do piersi to też mnie pobolewaja a sutki to już całkiem

w4sqskjodfythnd7.png

Córcia 100% [emoji3] wszystko w porządku, piątkę dawała hihi ze mną troche mniej w porządku bo grzybka złapałam i morfologia troche lipa ale żelazo mam brac i ma byc ok.

7v8r9jcg9vxigot5.png
Widzę że nie tylko ja wróciłam z cudownymi informacjami [emoji7] gratuluję z całego serca [emoji8] teraz już chyba dobry moment na badania i płeć tylko sprzęt musi być dobry

Napisane na Lenovo A6020a46 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny jak tam wasza i morfologia? Ja dzis odebralam wyniki i chyba mam anemie. Hemoglobina 10.9... I kilka innych wartosci za niskich...
A jak u Was?

nzjdskjonw5i1pge.png

km5scwa1f5jn9xfj.png

O
Dziewczyny jak tam wasza i morfologia? Ja dzis odebralam wyniki i chyba mam anemie. Hemoglobina 10.9... I kilka innych wartosci za niskich...
A jak u Was?

nzjdskjonw5i1pge.png

km5scwa1f5jn9xfj.png
Moja morfologia też odbiega od normy ale dziewczyny mówią że dla ciężarnych są inne normy i małe odstępstwa jeszcze nie są złe. Kupiłam leprze witaminy a 5.01 mam wizytę to zobaczymy co powie.

reklama
Proszę zanotować termin 25.06 płeć: dziewczynka [emoji176][emoji176][emoji176][emoji176][emoji176][emoji176][emoji176][emoji176][emoji176][emoji176][emoji176][emoji176][emoji176][emoji176][emoji176][emoji176][emoji176] doczekałam się niech zdrowo rośnie moja kruszynka

Napisane na Lenovo A6020a46 w aplikacji Forum BabyBoom
Gratulację :-)

Do góry