Anusiek1508
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie objawy powoli odchodzą w zapomnienie Co prawda czuję lekki ból piersi, jak za dużo się nachodzę to delikatne pobolewanie podbrzusza. Wymioty na szczęście ustąpiły. A tylko senność zostałaA jak macie z objawami dziewczyny? Bo mi się zaczął 15 tydzień i wczoraj zmniejszyłam dawkę luteiny z 2 na 1, dzisiaj czuje wyraźne ciągnięcia w pachwinach i jakby takie pobolewanie w podbrzuszu łagodne więc nie biorę nospy ale dawno tego nie odczuwalam i nie wiem czy to normalne
Współczuję [emoji58]
Gratuluję [emoji8] ja jakbym nie miała synka to byłoby moje marzenie [emoji16] synkowi są superHej dziewczyny. Ja już po połówkowym. Poszłam rano po kopniaka na szczęście do mamy a ona ze nie mam się martwić bo będzie zdrowy synek . I miała rację :-) dwa razy chłopiec jej się śnił ;-)
Trzymamy mooocno :-)Dziewczyny ja po masażu- jestem taaaka rozluźniona ! super leżałam 10min na jedynym boku, 10 na drugim i 15 siedziałam na krześle opierając się o łóżko Naprawdę ekstra będę chodzić raz w tygodniu chyba że będzie boleć bardziej to 2 a teraz czekam w kolejce u gin. trzymajcie kciuki ^^
Ja mam zaroki, bol konczyn do tego gratis rotawirus jakis bo masakra jak mnie meczy [emoji22]Hej dziewczyny :-)
Nie było mnie Ty pare dni i tyleeee mam zaległości ,w wigilie zespół mi.sie telefon ,miałam utrudniony kontakt ze światem :-) a do tego od soboty strasznie przeziębienia bylam,jeszcze mnie troche trzyma. Tak strasznie zatoki mnie bolały. :-\ . Lece poczytać co u Was :-)
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom