reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Współczuję [emoji58]

Gratuluję [emoji8] ja jakbym nie miała synka to byłoby moje marzenie [emoji16] synkowi są super

Napisane na Lenovo A6020a46 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja też marzęo synku, mąż raz mówi, że chciałby synka raz że córeczkę tatusia ;), ale z drugiej strony to nasze pierwsze dziecko, więc co ma być to będzie :-) Przy drugim będziemy konkretyzowac plany związane z płcią ;-)
Najważniejsze, żeby wszystko było dobrze!!!

reklama
O

Moja morfologia też odbiega od normy ale dziewczyny mówią że dla ciężarnych są inne normy i małe odstępstwa jeszcze nie są złe. Kupiłam leprze witaminy a 5.01 mam wizytę to zobaczymy co powie.
Ja mam wszystko w normie..mocz gorszy bo metny i ph wysokie..cytomegalii nie mam uhh..okazalo sie , ze mialam ja badana przed ciaza..dumna z mojego lekarza ze pomyslal o tym[emoji4]

Dziewczyny jak tam wasza i morfologia? Ja dzis odebralam wyniki i chyba mam anemie. Hemoglobina 10.9... I kilka innych wartosci za niskich...
A jak u Was?

nzjdskjonw5i1pge.png

km5scwa1f5jn9xfj.png
U mnie 13, jem dużo czerwonych owoców i warzyw. Arbuzy, sałata, brakuły warto je włączyć do diety... Lepiej się żelazo wchłania z owoców i warzyw jak z tabletek. Dodam że preparatów z żelazem nie biorę jeszcze.

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

Leze i zdycham[emoji52] dawno sie tak paskudnie nie czulam..dobrze, ze dzis maz w domu byl i pomogl przy dzieciakach bo nie jestem w stanie trzezwo myslec, za to On jako tata w koncu synka chodzi tak zadowolony, ze nawet podlogi sam umyl [emoji32][emoji38]

u nas to samo [emoji23][emoji23] idę i było ślisko-szedł przede mną i co usłyszałam ? " jest ślisko uważaj na mojego synka" ... normalnie ręce opadają [emoji23]

w57vyx8dubspq12k.png

Leze i zdycham[emoji52] dawno sie tak paskudnie nie czulam..dobrze, ze dzis maz w domu byl i pomogl przy dzieciakach bo nie jestem w stanie trzezwo myslec, za to On jako tata w koncu synka chodzi tak zadowolony, ze nawet podlogi sam umyl [emoji32][emoji38]

Leż, odpoczywaj...trzymam kciuki, żeby szybko przeszło.
Jednak tatusiow duma rozpiera z synkow... Moj taki niezdecydowany pewnie dlatego, ze to pierwsze dziecko ;-) 25 stycznia dopiero poznamy płeć.

Leż, odpoczywaj...trzymam kciuki, żeby szybko przeszło.
Jednak tatusiow duma rozpiera z synkow... Moj taki niezdecydowany pewnie dlatego, ze to pierwsze dziecko ;-) 25 stycznia dopiero poznamy płeć.

Mi się wydaje, że reguły nie ma- jedna mama marzy o synku inna o córce , tak samo z facetami.

Mlodamama- dużo zdrowia życzę :)

w57vxzkr0voyai9q.png

Mi się wydaje, że reguły nie ma- jedna mama marzy o synku inna o córce , tak samo z facetami.

Mlodamama- dużo zdrowia życzę :)

w57vxzkr0voyai9q.png
Na pewno cos w tym jest. Ja od początku stwierdziłam, ze bedzie synuś, mąż tak jak pisałam nie umie się zdecydować ;-) a obydwie przyszłe babcie chcą wnuczkę ;-)
Czasami chciałabym, żeby byl juz czerwiec i żeby to zdrowe, przekochane maleństwo już było obok nas :-)

reklama
Na pewno cos w tym jest. Ja od początku stwierdziłam, ze bedzie synuś, mąż tak jak pisałam nie umie się zdecydować ;-) a obydwie przyszłe babcie chcą wnuczkę ;-)
Czasami chciałabym, żeby byl juz czerwiec i żeby to zdrowe, przekochane maleństwo już było obok nas :-)

Pewnie dlatego, że to pierwsze dziecko :) ja się jeszcze cieszę każda chwilą w ciąży i każdą przespaną nocą.

w57vxzkr0voyai9q.png

Do góry