reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Współczuję [emoji58]

Gratuluję [emoji8] ja jakbym nie miała synka to byłoby moje marzenie [emoji16] synkowi są super

Napisane na Lenovo A6020a46 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja też marzęo synku, mąż raz mówi, że chciałby synka raz że córeczkę tatusia ;), ale z drugiej strony to nasze pierwsze dziecko, więc co ma być to będzie :-) Przy drugim będziemy konkretyzowac plany związane z płcią ;-)
Najważniejsze, żeby wszystko było dobrze!!!

reklama
O

Moja morfologia też odbiega od normy ale dziewczyny mówią że dla ciężarnych są inne normy i małe odstępstwa jeszcze nie są złe. Kupiłam leprze witaminy a 5.01 mam wizytę to zobaczymy co powie.
Ja mam wszystko w normie..mocz gorszy bo metny i ph wysokie..cytomegalii nie mam uhh..okazalo sie , ze mialam ja badana przed ciaza..dumna z mojego lekarza ze pomyslal o tym[emoji4]

Dziewczyny jak tam wasza i morfologia? Ja dzis odebralam wyniki i chyba mam anemie. Hemoglobina 10.9... I kilka innych wartosci za niskich...
A jak u Was?

nzjdskjonw5i1pge.png

km5scwa1f5jn9xfj.png
U mnie 13, jem dużo czerwonych owoców i warzyw. Arbuzy, sałata, brakuły warto je włączyć do diety... Lepiej się żelazo wchłania z owoców i warzyw jak z tabletek. Dodam że preparatów z żelazem nie biorę jeszcze.

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

Leze i zdycham[emoji52] dawno sie tak paskudnie nie czulam..dobrze, ze dzis maz w domu byl i pomogl przy dzieciakach bo nie jestem w stanie trzezwo myslec, za to On jako tata w koncu synka chodzi tak zadowolony, ze nawet podlogi sam umyl [emoji32][emoji38]

u nas to samo [emoji23][emoji23] idę i było ślisko-szedł przede mną i co usłyszałam ? " jest ślisko uważaj na mojego synka" ... normalnie ręce opadają [emoji23]

w57vyx8dubspq12k.png

Leze i zdycham[emoji52] dawno sie tak paskudnie nie czulam..dobrze, ze dzis maz w domu byl i pomogl przy dzieciakach bo nie jestem w stanie trzezwo myslec, za to On jako tata w koncu synka chodzi tak zadowolony, ze nawet podlogi sam umyl [emoji32][emoji38]

Leż, odpoczywaj...trzymam kciuki, żeby szybko przeszło.
Jednak tatusiow duma rozpiera z synkow... Moj taki niezdecydowany pewnie dlatego, ze to pierwsze dziecko ;-) 25 stycznia dopiero poznamy płeć.

Leż, odpoczywaj...trzymam kciuki, żeby szybko przeszło.
Jednak tatusiow duma rozpiera z synkow... Moj taki niezdecydowany pewnie dlatego, ze to pierwsze dziecko ;-) 25 stycznia dopiero poznamy płeć.

Mi się wydaje, że reguły nie ma- jedna mama marzy o synku inna o córce , tak samo z facetami.

Mlodamama- dużo zdrowia życzę :)

w57vxzkr0voyai9q.png

Mi się wydaje, że reguły nie ma- jedna mama marzy o synku inna o córce , tak samo z facetami.

Mlodamama- dużo zdrowia życzę :)

w57vxzkr0voyai9q.png
Na pewno cos w tym jest. Ja od początku stwierdziłam, ze bedzie synuś, mąż tak jak pisałam nie umie się zdecydować ;-) a obydwie przyszłe babcie chcą wnuczkę ;-)
Czasami chciałabym, żeby byl juz czerwiec i żeby to zdrowe, przekochane maleństwo już było obok nas :-)

reklama
Na pewno cos w tym jest. Ja od początku stwierdziłam, ze bedzie synuś, mąż tak jak pisałam nie umie się zdecydować ;-) a obydwie przyszłe babcie chcą wnuczkę ;-)
Czasami chciałabym, żeby byl juz czerwiec i żeby to zdrowe, przekochane maleństwo już było obok nas :-)

Pewnie dlatego, że to pierwsze dziecko :) ja się jeszcze cieszę każda chwilą w ciąży i każdą przespaną nocą.

w57vxzkr0voyai9q.png

Do góry