reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

reklama
Dziewczyny przed chwilą jak stałam miałam takie sekundowe ,ale mocne spięcie brzucha,to mógł być skurcz??
Spokojnie An93 [emoji4]nic się nie dzieje. Takie sekundowe są normalne [emoji8]

16udskjopmtfyunf.png

Ja już uciekam do rodzinki. U nas od rana morze radości:)

A wam moje kochane dwupaczki życzę dużo spokoju, zdrowia, pogody ducha, samych szczęśliwych chwil, masy miłości, radości i zrozumienia[emoji4]

a poza tym dużo sexu i kasy[emoji38][emoji1] zebyśmy się mogły rozpieszczać [emoji23][emoji16]

Buziaki [emoji9] Wesołych świąt !! [emoji319][emoji300][emoji301]

f2w3skjoapwrgv7j.png

Rybka a czy pamiętasz jak długo walczyła z chorobą??
do całkowitego koło 2 tyg :/ ale to już z antybiotykiem ale to była masakra, nie mogłam oddychać-brałam sterydy, bolało mnie gardło, kaszel jak u gruźlika i jeszcze spałam wtedy na materacu na podłodze, bo mieliśmy remont :/ przetrwałam, ty też przetrwasz!

Jejku dziewczynki jak Wy dużo piszecie, aż nie nadążam :o Próbuję się połapać, co i jak ale jakoś nie mogę;)
Ja mam lekarza w środę po świętach i muszę się popytać o wiele rzeczy, bo tyle się u Was dzieje.
Ja już bym bardzo chciała poczuć ruchy maluszka, ale jeszcze będę musiała trochę poczekać.

A tak przy okazji Zdrowych, Wesołych i Rodzinnych Świąt Wam Wszystkim Życzę:)

Rybcia też śpię na materacu, w nocy cudowalam z pił siedzący snem. Kaszle hak gruźlik o różnej flegmie nie wspomnę, gardło to była masakra teraz lepiej ale nie do końca i chrapa. Teraz byłam w łazience z latarka i łyżka i mam pi tej stronie co mnie boli takie białe duże kropki. Muszę dać radę, chociaż dwa tygodnie antybiotyku to brzmi źle.

reklama
Do góry