reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

reklama
Justyna damy radę bo mamy dla kogo. Ja wynajelam już kawalerkę w bloku moich rodziców, będę ich miał a przez ścianę. Mój tata szykuje już wszystko na przyszły tydzień planuje sie przenieść. Dlugo i długo nad tym myślałam i to jest najlepsze wyjście.
Matka ja też z godzenia zaszła w ciążę. Jestem mistrzynią w komplikowaniu sobie życia Ale wiem, że zaświeci dla nas jeszcze kiedyś słońce i poczuje co to znaczy szczęście w związku. Bo w tym małżeństwie szczęścia nie zaznałam.

Dziękuję za dobre słowa. To duże wsparcie mimo, że tylko wirtualnie. :*

Ooo... Żebyś Ty wiedziała jak ja sobie komplikuje... Ale...niech tam! Bedzie dobrze!

nzjdskjonw5i1pge.png

km5scwa1f5jn9xfj.png

Coś o sobie hmmm
8 lat temu wyszłam za mąż i do zeszłego roku nie udało nam się zajść w ciążę. Zaczęliśmy badania i swoją przygodę z in vitro w Katowickiej Provicie. Niestety 1proba nieudana ( tylko dwa słabe zarodki,brak ciąży i zero mrozakow).
2 próba już w Warszawskim Novum i tam się udało ( 5 zarodkow, 7 zamrożonych jajek - 4 mrozaki ).
Aktualnie jestem w 14t1d ciąży. Maluszek ma 8.5cm i jest cudowny.
Ominęły mnie dolegliwości typu wymioty ,ale niestety zgagę mam do dziś potezna. ;))
To tak w skrócie o mnie. Dziękuje za przyjęcie do grupy.

Coś o sobie hmmm
8 lat temu wyszłam za mąż i do zeszłego roku nie udało nam się zajść w ciążę. Zaczęliśmy badania i swoją przygodę z in vitro w Katowickiej Provicie. Niestety 1proba nieudana ( tylko dwa słabe zarodki,brak ciąży i zero mrozakow).
2 próba już w Warszawskim Novum i tam się udało ( 5 zarodkow, 7 zamrożonych jajek - 4 mrozaki ).
Aktualnie jestem w 14t1d ciąży. Maluszek ma 8.5cm i jest cudowny.
Ominęły mnie dolegliwości typu wymioty ,ale niestety zgagę mam do dziś potezna. ;))
To tak w skrócie o mnie. Dziękuje za przyjęcie do grupy.
Rozgość się wygodnie[emoji5] milo cie poznać.

reklama
Do góry