reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Zając gratuluję udanej wizyty. Zazdroszcze pizzy[emoji12]
Hejka dziewczyny, moje swędzenie skóry niestety nadal mnie męczy. Endokrynolog zleciła mi próby wątrobowe. Jeżeli wszystko wyjdzie ok to może to być na tle alergicznym z powodu suplementu i bedę brała osobno jod a osobno wit.D. I znowu jutro kolejny wydatek na badania. Ciąża to studnia bez dna ... Gratuluję udanych wizyt mamuśki ;)
No powiem ci ze i ja odkąd jestem w ciąży to wydatki mam ogromne a nie pracuje i teoretycznie powinnam oszczędzać.

Witam nowa duszyczke w naszym gronie.

reklama
Ja jak Piotrek urodzil sie to tez kupilam dziennik maluszka. Fajna sprawa, jest wszystko, list do dziecka od rodzicow, pierwszy spacerek, o chrzcinach, odcisk raczki i nozki[emoji4]

Madziarra- podziwiam Cie, twarda babka z Ciebie[emoji11] wspolczuje przezyc z mezem, ale pewnie nie kazda kobiete mimo wszystko stac byloby na rozstanie[emoji11] kazdy ma swoja druga polowke przeznaczona i wierze ze Ty tez kiedys znajdziesz odpowiednia osobe[emoji11][emoji11]

Zajac- gratuluje wizyty i dobrych wiesci[emoji106]

Ja niestety wizyte mam dopiero 19.12, ale jest szansa ze jak malenstwo ladnie nozki rozlozy tak jak Piotrek w 16tc to dowiemy sie jaka plec jest..

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja jak Piotrek urodzil sie to tez kupilam dziennik maluszka. Fajna sprawa, jest wszystko, list do dziecka od rodzicow, pierwszy spacerek, o chrzcinach, odcisk raczki i nozki[emoji4]

Madziarra- podziwiam Cie, twarda babka z Ciebie[emoji11] wspolczuje przezyc z mezem, ale pewnie nie kazda kobiete mimo wszystko stac byloby na rozstanie[emoji11] kazdy ma swoja druga polowke przeznaczona i wierze ze Ty tez kiedys znajdziesz odpowiednia osobe[emoji11][emoji11]

Zajac- gratuluje wizyty i dobrych wiesci[emoji106]

Ja niestety wizyte mam dopiero 19.12, ale jest szansa ze jak malenstwo ladnie nozki rozlozy tak jak Piotrek w 16tc to dowiemy sie jaka plec jest..

Ja tez mam w 16tc kolejna wizyte. To w następnym tygodniu. Z tym ze to bardziej wizyta po zwolnienie ale może i usg uda się zrobić. Choc nie nastawiam się na poznanie płci za mocno[emoji20]

To ja tsh mam 3.74... ;/

3 tygodnie temu 4,4 wizyta u Endo leki i wczoraj już 1,6
Idź do lekarza zbijesz i będzie dobrze :)

m3sxyx8dzur8ghzn.png

Ja tez mam w 16tc kolejna wizyte. To w następnym tygodniu. Z tym ze to bardziej wizyta po zwolnienie ale może i usg uda się zrobić. Choc nie nastawiam się na poznanie płci za mocno[emoji20]

Ja też sie nie nastawiałam na poznanie płci a tu taki prezent pomikołajkowy :) o a może Mikołaj skoro tak hehe :) jest Nikola (Nikolaus) i Mikołaj :) A tak serio to mam teraz mega dylemat bo ciągle myślałam o imieniu dla dziewczynki a chłopca wogole nie brałam pod uwagę. Ale cos tak Karol mi dzisiaj w głowie siedzi. Karolek, Kajo :) na szczęście do maja dużo czasu :)

Ja też sie nie nastawiałam na poznanie płci a tu taki prezent pomikołajkowy :) o a może Mikołaj skoro tak hehe :) jest Nikola (Nikolaus) i Mikołaj :) A tak serio to mam teraz mega dylemat bo ciągle myślałam o imieniu dla dziewczynki a chłopca wogole nie brałam pod uwagę. Ale cos tak Karol mi dzisiaj w głowie siedzi. Karolek, Kajo :) na szczęście do maja dużo czasu :)

Może i ja dostane pourodzinowy prezent i się dowiem co mi tam skacze.
JustynaZbl- ja tez po zwolnienie ide, ale chodze prywatnie do ginki i na kazdej wizycie mam usg i zdjecie. Tylko ze wizyty co 3 tygodnie za 150zl[emoji20]

Ja teraz tez prywatnie z tym ze ona różnie ode mnie bierze. Czasami weźmie 100 zł z usg czasami 150. Moze zależy jakie ma potrzeby finansowe[emoji12]

reklama
Do góry