reklama
Matka:)
Fanka BB :)
To trzymam kciuki za Ciebie a raczej za Was i za nas[emoji173]Matka ja na 9.30
Pewnie to niełatwe... Ja też rozstałam się z ojcem swojej Córki. Ale się złamałam i dałam nam kolejna szansę. No i zaszlam w ciążę z tego godzenia... Strasznie chce, żeby nam się udało... Ale jednak z tyłu glowy jest ta myśl, ze nigdy nic nie wiadomo...Narazie jest ok.Dokładnie czasem tak jest lepiej. I tak jestem ze wszystkim sama i tak. On się nie interesuje niczym, jak go poprosZę o pomoc przy Nikoli to z wielkim fochem coś robi, ciągle tylko nerwy kłótnie krzyki a Nika na to wszystko patrzy. Koledzy, imprezy, komornicy, wypłata przegrana na kasynie w Internecie. A dużo by wymieniać. Już w wakacje mieliśmy kryzys, rozeszlismy się ale ubłagał druga szansę. Nie wykorzystał jej. Teraz od weekendu sie do mnie nie odzywa bo wyszedł w sobote na piwo na godzinę a wrócił w niedzielę o 10, tzn mama po niego poszła do sąsiada a nawet nie wiedzialysmy gdzie jest całą noc. Jest nieodpowiedzialny i wiem, że jak z nim zostane to lepiej już nie będzie. Nie chce narażać swojego zdrowia (jelito reaguje na każdy stres) , ciąży i psychiki Nikoli na to co się dzieje w domu.
Dasz sobie radę [emoji8][emoji8][emoji8] Twoja Corcia zasługuje na spokojny dom.
U
użytkownik 16
Gość
motylek05
Ja juz po wizycie. Szybkie usg zeby zobaczyc bobasa i i mnie uspokoić nie mam fotki .ale co tam ważne ze wszystko wporzadku i serducho mocno boje ! Jestem taka szczesliwa. Kamień z serca !
Nom ale dostalam też kolejny lek do brania : euthyrox. I mam mierzyc ciśnienie codziennie i jakby 2 dni pod rząd bylo wysokie mam dzwonic do lekarza po leki, bo na wizycie mialam wysokie , a do tego od 3 dni bola mnie ręce i mam takie opuchniete delikatnie z rana ;/ hyy.
Nom ale dostalam też kolejny lek do brania : euthyrox. I mam mierzyc ciśnienie codziennie i jakby 2 dni pod rząd bylo wysokie mam dzwonic do lekarza po leki, bo na wizycie mialam wysokie , a do tego od 3 dni bola mnie ręce i mam takie opuchniete delikatnie z rana ;/ hyy.
madziarra21
Justyna damy radę bo mamy dla kogo. Ja wynajelam już kawalerkę w bloku moich rodziców, będę ich miał a przez ścianę. Mój tata szykuje już wszystko na przyszły tydzień planuje sie przenieść. Dlugo i długo nad tym myślałam i to jest najlepsze wyjście.
Matka ja też z godzenia zaszła w ciążę. Jestem mistrzynią w komplikowaniu sobie życia Ale wiem, że zaświeci dla nas jeszcze kiedyś słońce i poczuje co to znaczy szczęście w związku. Bo w tym małżeństwie szczęścia nie zaznałam.
Dziękuję za dobre słowa. To duże wsparcie mimo, że tylko wirtualnie. :*
Matka ja też z godzenia zaszła w ciążę. Jestem mistrzynią w komplikowaniu sobie życia Ale wiem, że zaświeci dla nas jeszcze kiedyś słońce i poczuje co to znaczy szczęście w związku. Bo w tym małżeństwie szczęścia nie zaznałam.
reklama
U
użytkownik 16
Gość
A jemu jeszcze nic nie powiedzialas?Justyna damy radę bo mamy dla kogo. Ja wynajelam już kawalerkę w bloku moich rodziców, będę ich miał a przez ścianę. Mój tata szykuje już wszystko na przyszły tydzień planuje sie przenieść. Dlugo i długo nad tym myślałam i to jest najlepsze wyjście.
To widzicie dziewczyny. Jakby tylko mój M. Się odezwał i przeprosił i chciał wrócić to przyjęła bym go pewnie od razu. Kochałam go 13 lat i będę kochać dalej. Heh...jakbyśmy się pogodzili to przynajmniej dziecka by z tego nie było bo jedno juz w drodze[emoji12] taki mały pozytyw.