reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwcowe mamy 2017

1481125449-1d1mld.jpeg
to i ja się pochwalę :) Timon i metamorfoza jednego dnia :)

Czekam na wiadomości z reszty wizyt dzisiejszych, tak duzo ich miało dziś być :)

reklama
Madziarra gratuluję z całego serduszka. Jak ja bym chciała juz wiedzieć co będę miała. Ale pewnie prędko się nie dowiem. Mam wrażenie ze moja gin woli powiedzieć na 100% co będzie a nie strzelać.

Cola to raczej nie ale ostatnio tak mi się chciało gazowanego napoju grejfrutowego ze wypiłam cala butelkę prawie.

Tu był taki dialog w trakcie usg:
Ja: a płci nam nie pokaże?
Gin: chłopak.
Ja: słucham? Poważnie?
Gin: jak nie jestem pewny to nie mówię Ale tutaj fifol wisi tak długi, że dziewczynki na pewno z tego nie będzie :)

No byłam w szoku. Słyszę w uszach ciągle to pewne i zdecydowane CHŁOPAK. Heh :) niby chciałam parkę Ale jakoś tak od początku czułam dziewczynkę i teraz taka zmieszana jestem.

A poza tym nie pisałam wcześniej bo nie ma się czym chwalić Ale rozstaje się z mężem i jestem ciekawa jak to będzie.. . Ale mam wsparcie w rodzicach, siostrze i mam nadzieję, że sobie poradzę. Więc podobna sytuacja do Twojej Justynko. Tyle że ja mam prawie 4latke do kompletu. :) Ale jesteśmy silne baby i damy radę!! Wierzę w to :)

Gin: jak nie jestem pewny to nie mówię Ale tutaj fifol wisi tak długi, że dziewczynki na pewno z tego nie będzie :)

No byłam w szoku. Słyszę w uszach ciągle to pewne i zdecydowane CHŁOPAK. Heh :) niby chciałam parkę Ale jakoś tak od początku czułam dziewczynkę i teraz taka zmieszana jestem.

A poza tym nie pisałam wcześniej bo nie ma się czym chwalić Ale rozstaje się z mężem i jestem ciekawa jak to będzie.. . Ale mam wsparcie w rodzicach, siostrze i mam nadzieję, że sobie poradzę. Więc podobna sytuacja do Twojej Justynko. Tyle że ja mam prawie 4latke do kompletu. :) Ale jesteśmy silne baby i damy radę!! Wierzę w to :)

Oh... aż mnie zatkało. Jeśli chcesz i możesz to powiedz mi czemu się rozstajecie? Co się stało?

Mi się strasznie chce czekolady. Ale jestem na diecie cukrzycowej i nic mi słodkiego nie wolno:/ Chociaż w sumie to może i dobrze bo tak to pewnie już by było z 10 kilo do przodu:)

Wszystko się ułoży:) Musi :) Witaj w klubie synkow. Chociaż ja jeszcze się wstrzymam do ok 20 tyg tak dla pewności:)

w57vyx8dubspq12k.png

Gratuluję chłopaka! Czyli parka :-)
A z mezem... kiepska sytuacja... ale czasem tak jest lepiej :(

p19u9jcg81ehxczt.png

O cholera Madziarra [emoji44] co się stało? Tak nagle czy to się zbierało? Oczywiście jeśli nie chcesz mówić to tego posta nie było...

16udskjopmtfyunf.png

reklama
Do góry