reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwcowe mamy 2017

reklama
Dokładnie czasem tak jest lepiej. I tak jestem ze wszystkim sama i tak. On się nie interesuje niczym, jak go poprosZę o pomoc przy Nikoli to z wielkim fochem coś robi, ciągle tylko nerwy kłótnie krzyki a Nika na to wszystko patrzy. Koledzy, imprezy, komornicy, wypłata przegrana na kasynie w Internecie. A dużo by wymieniać. Już w wakacje mieliśmy kryzys, rozeszlismy się ale ubłagał druga szansę. Nie wykorzystał jej. Teraz od weekendu sie do mnie nie odzywa bo wyszedł w sobote na piwo na godzinę a wrócił w niedzielę o 10, tzn mama po niego poszła do sąsiada a nawet nie wiedzialysmy gdzie jest całą noc. Jest nieodpowiedzialny i wiem, że jak z nim zostane to lepiej już nie będzie. Nie chce narażać swojego zdrowia (jelito reaguje na każdy stres) , ciąży i psychiki Nikoli na to co się dzieje w domu.

Wspolczuje ale zobaczysz ze to dobra decyzja. Moja kuzynka miała to samo wytrzymała 3 lata ale dla dzieci go zostawiła i teraz dzieci szczęśliwsze i spokojniejsze kuzynka też
f2w3rjjg7mhqu6cw.png

hej kochane... strasznie Wam współczuję takich nieudanych związków i ojców którzy nawet nie raczą zainteresować się maleństwem. :( nawet nie jestem w stanie wyobrazić sobie jak musi być Wam cięzko, w ciąży z takimi problemami. ja miałam podobnego partnera, po wielu latach okazało się ze narkoman, że nabrał pożyczek na dragi ,które ja musiałam spłacać ( kochałam gnoja ) , że okradał mnie ( ukradł mi wiele pamiątek i złota po mojej zmarłej Mamie ). na szczescie pogoniłam dziada zanim zostaliśmy małżeństwem dzięki czemu jego długi nie przeszły na mnie. dziś jest poszukiwany przez policję, koleżanka mi pokazywała list gończy - za oszustwa, kradzieże i jakieś inne. teraz mam wspaniałego faceta, daje mi dużo wsparcia. dlatego tym bardziej Wam wspólczuję i Was podziwiam , że dajecie sobie radę same z tym wszystkim, na dodatek z tymi mieszkaniowymi problemami. jesteście niesamowicie dzielne !

Dobra Dziewczyny trzymajcie mocno kciuki prosze- ide na usg... jestem tak zdenerwowana że chyba wolałabym iść sama ... Maz mnie denerwuje nawet tym że oddycha[emoji12] a jeszcze czasem ma tak specyficzne poczucie humoru że nic tylko go trzasnac. Jeszcze naczytalam się opinii o Pani doktor. Ma pół na pół. Pół negatywnych że nie miła nie sympatyczna, nie delikatna i mało mowna, a drugie pół. Ze rzeczowa, konkretna...ale chyba to najważniejsze. trzymajcie mocno mocno!

p19u9jcg81ehxczt.png

Madziara trzymam za Was kciuki
Na alimenty nie ma co liczyć ale jest chyba coś takiego jak bank alimentacyjny który wypłaca a potem komornik ściąga sobie od delikwenta który się nie poczuwa do odpowiedzialności .
Co z tymi facetami się dzieje.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dobra Dziewczyny trzymajcie mocno kciuki prosze- ide na usg... jestem tak zdenerwowana że chyba wolałabym iść sama ... Maz mnie denerwuje nawet tym że oddycha[emoji12] a jeszcze czasem ma tak specyficzne poczucie humoru że nic tylko go trzasnac. Jeszcze naczytalam się opinii o Pani doktor. Ma pół na pół. Pół negatywnych że nie miła nie sympatyczna, nie delikatna i mało mowna, a drugie pół. Ze rzeczowa, konkretna...ale chyba to najważniejsze. trzymajcie mocno mocno!

p19u9jcg81ehxczt.png
Dzielna bądź i szybko wracaj z dobrymi nowinkami.

Madziara podjełaś bardzo trudną ale i bardzo dobrą decyzje. Bez niego będzie wam tylko lepiej. Moja przyjaciółka jest w podobnej sytuacji i nie ma siły żeby coś z tym zrobić. Woli się oszukiwać że będzie lepiej. Twarda z Ciebie babka.
A alimenty powinien wypłacać fundusz alimentacyjny.

reklama
Do góry