reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Cześć, jak widzisz ciężko tu nadążyć bo dziewczyny piszą gigantyczną ilość pozytywnych postów ;)
Przy okazji jestem z Trójmiasta :)

A co do brzucha...u mnie też póki co brak widocznego, widzę, że idzie ku górze,ale jeszcze czas.
W pracy już wiedzą i się upewniają czy ja oby na pewno w ciąży, bo ciągle nic. A niech gadają co chcą [emoji4]

p19uyx8dakwwcbe2.png

l22ndf9hmlnkjp5l.png
Jaka dzielnica? Może spotkamy się na porodówce hehe

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Cześć, jak widzisz ciężko tu nadążyć bo dziewczyny piszą gigantyczną ilość pozytywnych postów ;)
Przy okazji jestem z Trójmiasta :)

A co do brzucha...u mnie też póki co brak widocznego, widzę, że idzie ku górze,ale jeszcze czas.
W pracy już wiedzą i się upewniają czy ja oby na pewno w ciąży, bo ciągle nic. A niech gadają co chcą [emoji4]

p19uyx8dakwwcbe2.png

l22ndf9hmlnkjp5l.png
A niech gadają;) koleżanka ode mnie z pokoju też rodzi w czerwcu- z tym że ona jest teraz w 9 i już powiedziała oficjalnie. Choć dziś i opowiada i czasem aż się muszę w język gryźć bo coś bym z nią porozmawiala, omowila ;) ale do czwartku nie mogę;)

m3sx9jcg8o411yy9.png

Witaj Gagatka!!
Dziecko troche zmienia plany ale nadal mozna byc aktywnym tylko z maluchem :)

Ktoras pisala ze fajnie ze rodzimy w lecie. Kurde po wspomnieniach porodu przypomnialo mi sie ze bylo prawie 40st... Byla masakra. Noworodkowi to nie przeszkdza. Wychodzi z 38st ale mi, gojenie sie rany. Ciekawe jaka pogoda sie nam trafi??
Ale fajnie ze bedzie mozna wyjsc z domu itd.

p19udqk3omu1vzit.png

ukdy3e5e73vk6yxz.png

Kropek i Kamyk 12.2012(**) Przecinek 06.2016(*)

Witaj Gagatka!!
Dziecko troche zmienia plany ale nadal mozna byc aktywnym tylko z maluchem :)

Ktoras pisala ze fajnie ze rodzimy w lecie. Kurde po wspomnieniach porodu przypomnialo mi sie ze bylo prawie 40st... Byla masakra. Noworodkowi to nie przeszkdza. Wychodzi z 38st ale mi, gojenie sie rany. Ciekawe jaka pogoda sie nam trafi??
Ale fajnie ze bedzie mozna wyjsc z domu itd.

p19udqk3omu1vzit.png

ukdy3e5e73vk6yxz.png

Kropek i Kamyk 12.2012(**) Przecinek 06.2016(*)
Ja urodziłam córeczkę 10 czerwca i wspominam bardzo dobrze tylko później przy upałach pupa jej się odpażała i trzeba było dużo ją wietrzyć :)

Ja urodziłam córeczkę 10 czerwca i wspominam bardzo dobrze tylko później przy upałach pupa jej się odpażała i trzeba było dużo ją wietrzyć :)

Moja koleżanka rodziła w maju tego roku. Mała była wietrzona z gola pupa i używany tylko krochmalu do obsypywania i mała nie miała nigdy żadnego odparzenia. Przejmę te metodę naszych babć;) dopiero po 3 msc zaczęła używać oliwek do kąpieli. Hihi i nas czeka wietrzenie małych pup ;)
Jaka dzielnica? Może spotkamy się na porodówce hehe

m3sx9jcg8o411yy9.png

Cześć An93! Cześć mrowkab!
Ja Przymorze... ale podobnie jak Ty, planuję wkrótce wyprowadzić się za miasto, bo marzy się nam dom :) ... Boję się tylko dojazdów, ale coś za coś.
Fajnie, że dziewczyny z 88 rocznika i fajnie, że mrowkab również z Trójmiasta. Skąd dokładnie?
Zając Cz - nam też ciężko już to ukrywać. Mama dziwnie patrzy na mój brzuch i widzę jej krytyczny wzrok pt. "przytyłaś!"... Ciągle jakieś małe kłamstwa, lawirowanie między ukrywaniem wizyt lekarskich itp. Mimo wszystko wytrzymamy jeszcze te 20 dni, wszyscy rodzice w komplecie, rodzeństwo, świąteczna atmosfera, a mojej Mamie będzie to łatwiej przetrawić gdy pozostali będą się bezwarunkowo cieszyć. Nie to, żeby to ją nie ucieszyła, bo od roku już truje mi, że pora na dzieci ;)
Mimo wszystko pewnie się tego nie spodziewa :D ... Jestem raczej mało "prawdopodobna" ;)
No a potem szefunio w pracy :O ... tego też się nie spodziewają po naczelnej pracoholiczce ;)
Też macie już takie bebzony? :D

Ja Przymorze... ale podobnie jak Ty, planuję wkrótce wyprowadzić się za miasto, bo marzy się nam dom :) ... Boję się tylko dojazdów, ale coś za coś.
Fajnie, że dziewczyny z 88 rocznika i fajnie, że mrowkab również z Trójmiasta. Skąd dokładnie?
Zając Cz - nam też ciężko już to ukrywać. Mama dziwnie patrzy na mój brzuch i widzę jej krytyczny wzrok pt. "przytyłaś!"... Ciągle jakieś małe kłamstwa, lawirowanie między ukrywaniem wizyt lekarskich itp. Mimo wszystko wytrzymamy jeszcze te 20 dni, wszyscy rodzice w komplecie, rodzeństwo, świąteczna atmosfera, a mojej Mamie będzie to łatwiej przetrawić gdy pozostali będą się bezwarunkowo cieszyć. Nie to, żeby to ją nie ucieszyła, bo od roku już truje mi, że pora na dzieci ;)
Mimo wszystko pewnie się tego nie spodziewa :D ... Jestem raczej mało "prawdopodobna" ;)
No a potem szefunio w pracy :O ... tego też się nie spodziewają po naczelnej pracoholiczce ;)
Ja mam straszny bebzon. Jak się ma auto to dojazdy nie są złe ale pks to tragedia :) podziwiam was że tyle wytrzymałyscie w tajemnicy. U mnie już prawie wszyscy wiedzą a na święta może wstawimy coś na fb :)

Hej Kum! Taki jest plan, kupujemy nosidło i wio w góry :)
Majka_km6 - byłoby zabawnie spotkać się na porodówce ;) Ja też mam straszny bebzon i aż strach pomyśleć co to będzie za kilka miesięcy! :)
Fajnie, że będzie lato - będzie troszkę słońca. Słońce napędza mój dobry nastrój. Tony szalików, czapek i ciężkich kurtek pewnie nie sprzyja obolałym ciałom i wyjściom z domu z taką małą larwą.
Chociaż co ja wiem?! ... nigdy nie byłam w ciąży i nawet teraz nadal nic o niej nie wiem ;)
A gojenie się brzmi dosyć groźnie :)

Mi i mojemu narzeczonemu marzy też się dom. Może z czasem... Kiedyś... Zobaczymy... A co do brzuszków to mamy oddzielny wątek ze zdjęciami :) nie które z nas są już zaokrąglone [emoji7]

Napisane na ZTE Blade A452 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Witam nowe mamusie fajnie ze jest nas juz tyle :)
Moj brzuch tez juz widac chociaz kolezanka wczoraj stwierdziła ze jest chudziutki [emoji14] albo ona ma gorszy wzrok albo ja zle lustra [emoji23]

oar8s65gmlqg37sx.png

Do góry