reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Mi i mojemu narzeczonemu marzy też się dom. Może z czasem... Kiedyś... Zobaczymy... A co do brzuszków to mamy oddzielny wątek ze zdjęciami :) nie które z nas są już zaokrąglone [emoji7]

Napisane na ZTE Blade A452 w aplikacji Forum BabyBoom
A gdzie ten watek :( ?

m3sx9jcg8o411yy9.png

reklama
A i odnosnie czerwca bralam slub dokladnie 22 i byl upal 38°... Mam nadzieje ze nie bedzie tak jak bedziemy rodzily ;)

oar8s65gmlqg37sx.png
Ja brałam ślub 21.06 i nie mieliśmy tak słodko ;) pogoda u nas jest nie przewidywalna. W zeszłym roku na święta nie mieliśmy śniegu a w tym już spędziliśmy dobę bez prądu z powodu sniezycy i tak co parę lat.

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Hejka ja jestem z Trójmiasta. Napisz coś więcej o sobie :)

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Majka jesteś z Trojmiasta? Pisałaś że u Ciebie w żadnym szpitalu nie ma znieczulenia? Jak to możliwe?! Co za czasy!!!!!

Cześć Suelen, majka_km6, Zając Czerwcowy ! :) Fajnie, cieszę się, że jesteście. Będę mogła z kimś pogadać o tym zaskakującym przeżyciu ;)
Wszystko jest dla mnie nowe i niespodziewane i miło, że jesteście na tym samym etapie.
Tak, jestem z Trójmiasta, z Gdańska dokładniej, tu mieszkam i pracuję. Mam 28 lat i ciąża sprowadziła mnie troszkę na ziemie :) Pozbawiła mnie kieliszka z winem, plecaka, butów trekingowych, a budżet na kolejny wypad do Nepalu muszę przeznaczyć na wózki i łóżeczka :D ... Teraz powoli odziera mnie z pracy (mimo, że jeszcze nikt nie wie w moim biurze). Absolutnie nie rozpaczam z tego powodu, ale mimo wszystko sporo się zmieniło :)
Nawet moja rodzina jeszcze nie wie, planujemy powiedzieć naszym rodzicom w Wigilię, gdy wszyscy będą razem :) ... jako dodatek do prezentu ...
Majka_km6 - na jakiej dzielni Ty rządzisz? :D

Witam nową mamę :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

U mnie o ciąży też już wszyscy wiedzą od dłuższego czasu ,ja chciałam z informowaniem poczekać jak najdłużej ale narzeczony się troche wypaplał hehe :p

U mnie o ciąży też już wszyscy wiedzą od dłuższego czasu ,ja chciałam z informowaniem poczekać jak najdłużej ale narzeczony się troche wypaplał hehe :p
U mnie było to samo. Byłam u lekarza był tylko pęcherzyk i sam lekarz nie był pewny czy to jest ciąża a mój facet wszystkim powiedział że jestem w ciąży no i wykrakał :)

Napisane na ZTE Blade A452 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry