reklama
Zając Czerwcowy
Fanka BB :)
Bo to pierwsze forum w zyciu jakie ogarniam [emoji23] [emoji23] [emoji23] lub nie ogarniam [emoji23]Zając a co Ty tak późno tam dotarlaś?
Asia1996 u mnie też na 1wszej wizycie tylko pęcherzyk, uhhh to czekanie co z tego wyjdzie było najgorsze
Ojjj u mnie tez byl pecherzyk. A byl to przelom 4/5 tydz. I 2 tyg czekania... tragedia...
Emkaa
Witam nową mamę
Podziwiam wasz entuzjazm co do terminu naszego porodu. Nie chodzi o sam poród. Rodziłam w 30° upale, w szpitalu klimatyzacja wiec było bardzo dobrze. Najgorzej było w domu, "miesiączka" lejaca się jak z kranu, upał i mały ssak , który nie odchodził od cycka. Udawało mi się wyjść na trochę na spacer, ale nie oszukujmy się to trudny okres w życiu. W momencie, gdy dziecko akurat będzie się robiło coraz fajniejsze to lato się będzie kończyło. Przkonajcie mnie , że się myle .
Podziwiam wasz entuzjazm co do terminu naszego porodu. Nie chodzi o sam poród. Rodziłam w 30° upale, w szpitalu klimatyzacja wiec było bardzo dobrze. Najgorzej było w domu, "miesiączka" lejaca się jak z kranu, upał i mały ssak , który nie odchodził od cycka. Udawało mi się wyjść na trochę na spacer, ale nie oszukujmy się to trudny okres w życiu. W momencie, gdy dziecko akurat będzie się robiło coraz fajniejsze to lato się będzie kończyło. Przkonajcie mnie , że się myle .
madireiro
Cześć Gagatku Witamy na forum
Niestety mam te same obawy. Mieszkam na ostatnim piętrze i już od 2 lat truję mężowi, aby zainstalowac klimatyzację. Chyba tej wiosny nie będzie miał wyjścia
Witam nową mamę
Niestety mam te same obawy. Mieszkam na ostatnim piętrze i już od 2 lat truję mężowi, aby zainstalowac klimatyzację. Chyba tej wiosny nie będzie miał wyjścia
U mnie też tak jakoś był 4/5 tydzień. Ale czekałam 9 dni i już na następnej wizycie już było wiadomo że dzidzia jest a tu już 15+1 jak ten czas leciBo to pierwsze forum w zyciu jakie ogarniam [emoji23] [emoji23] [emoji23] lub nie ogarniam [emoji23]
Ojjj u mnie tez byl pecherzyk. A byl to przelom 4/5 tydz. I 2 tyg czekania... tragedia...
Napisane na ZTE Blade A452 w aplikacji Forum BabyBoom
an93
Rozumiem, haha to teraz możesz szaleć po wszystkich wątkachBo to pierwsze forum w zyciu jakie ogarniam [emoji23] [emoji23] [emoji23] lub nie ogarniam [emoji23]
U mnie to wtedy był 5 tydz,a według OM wychodził 7, ale u mnie maluch cały czas młodszy o 2tyg
madziarra21
Witam Cię Gagatek fajny Nick
Jak tam Mikołaje już pracują u Was? Moja Nika juz ma pod poduszką trochę słodyczy ciekawa jestem reakcji rano. Moja mama i siostra jej dały prezenty w dzień Ale to takie dla mnie bez magii. Mikołajki - zabawka i dziękuję heh.
Patrzcie co mi już pokazuje aplikacja o ciąży jakoś za szybko mi trochę leci ten czas, pierwsza ciąża się dluzyła a tu już za miesiąc będę w połowie. Szok.
Jak tam Mikołaje już pracują u Was? Moja Nika juz ma pod poduszką trochę słodyczy ciekawa jestem reakcji rano. Moja mama i siostra jej dały prezenty w dzień Ale to takie dla mnie bez magii. Mikołajki - zabawka i dziękuję heh.
Patrzcie co mi już pokazuje aplikacja o ciąży jakoś za szybko mi trochę leci ten czas, pierwsza ciąża się dluzyła a tu już za miesiąc będę w połowie. Szok.
Załączniki
wroniasta
też brałam ślub 21.06 , piękna data !Ja brałam ślub 21.06 i nie mieliśmy tak słodko pogoda u nas jest nie przewidywalna. W zeszłym roku na święta nie mieliśmy śniegu a w tym już spędziliśmy dobę bez prądu z powodu sniezycy i tak co parę lat.
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
wroniasta
jestem po prenatalnych i znów mam pół na pół z jednej strony lekarz stwierdził ze widocznych oznak wad genetycznych nie ma, i na "jego oko" wszystko jest ok, bo widać i kość nosową i coś tam z przegrodami serca jest ok, ale przezierność karkowa wyszła mi 2,6 , to jest na górnej granicy, co zwiękrszyło ryzyko downa do 1:136 powiedzial ze na razie mam się nie martwic bo dopiero wyniki biochemii pokarzą czy to ryzyko wzrośnie czy zmaleje, a wyniki są w górnej granicy, ale nadal normy... ale niepokój jak zwykle jest poza tym odkrył dość dużego polipa w szyjce niby tez mam sie nie martwić bo to nie mam wpływu negatywnego na ciążę, ale sam polip to chyba niepokojąca sprawa, przynajmniej tyle wyczytalam w necie i pierwsza diagnoza płci - dziewczyna...... a miał być mój wymarzony synek.... ehhh