reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Hej[emoji3] byłam w Carrefour na promocji zabawek i nakupilam ech...

To pudło nie przemawia do mnie. Kiedyś któraś wystawiala taki fajny leżaczek który jak dziecko mniejsze można położyć na płaski i podnieść boki a jak większe przekształcić. To bym sobie kupiła [emoji4] fajna sprawa.

7v8rikgnfeynrbw6.png
To był bujaczek Tiny Love. Niestety drogie piorunstwo [emoji53]

reklama
No właśnie Tiny love. Super sprawa bo ja mieszkam w domu piętrowym z rodzicami na dole i często do nich schodzimy więc taki leżaczek super zabrać. Kupię może używany

7v8rikgnfeynrbw6.png

My właśnie oglądamy sezon 6. O dziwo te sceny mnie nie przerażają. W Pitbullu najbardziej wstrząsnęły mnie losy matek- jedna utopiła noworodka w sedesie, inna uderzała główką dziecka o ścinę itd. [emoji37] [emoji58]

Uciekam na zakupy. Miłego dnia Mamuśki [emoji8]

f2w3skjoapwrgv7j.png
O nie... Ja takich rzeczy nie mogę oglądać absolutnie.

Albo już coś takiego zamiast tego kartonu . Też wszędzie można zabrać
TRUP2026840001_CF0001.jpg

Załączniki

• TRUP2026840001_CF0001.jpg
    TRUP2026840001_CF0001.jpg
    207,5 KB · Wyświetleń: 345
Dziewczyny, co mogę wziąć na ból głowy, gardła i lekki katar? Dopadlo mnie przeziębienie, znów leżę w łóżku...wymioty i przeziębienie niezły początek 11 tygodnia :( Trzymajcie się cieplutko :*

Ja przy córce używałam leżaczka.a ze go mam jeszcze to teraz tez w leżaczki bobas bedzie leżał . chociaz wózkiem tez w mieszkaniu trzymalam i w nim tez leżała jak cos w kuchni robilam. Moje dziecko bylo wlasnie z refluksem i wszedzie musialam mieć ja w zasiegu wzroku.

Dziewczyny, co mogę wziąć na ból głowy, gardła i lekki katar? Dopadlo mnie przeziębienie, znów leżę w łóżku...wymioty i przeziębienie niezły początek 11 tygodnia :( Trzymajcie się cieplutko :*

Podpinam się pod pytanie bo mam to samo [emoji22] pytałam ginekologa ale kazał przetrwać bez leków. .

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć :)
Co do tego baby boxu to osobiście bym nie kupiła.
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty :)
Ja lecę do sklepu jakieś buty zobaczyć. Miłego dnia i zdrówka dla wszystkich chorowitek :*

reklama
Do góry