reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Hej[emoji3] byłam w Carrefour na promocji zabawek i nakupilam ech...

To pudło nie przemawia do mnie. Kiedyś któraś wystawiala taki fajny leżaczek który jak dziecko mniejsze można położyć na płaski i podnieść boki a jak większe przekształcić. To bym sobie kupiła [emoji4] fajna sprawa.

7v8rikgnfeynrbw6.png
To był bujaczek Tiny Love. Niestety drogie piorunstwo [emoji53]

reklama
No właśnie Tiny love. Super sprawa bo ja mieszkam w domu piętrowym z rodzicami na dole i często do nich schodzimy więc taki leżaczek super zabrać. Kupię może używany

7v8rikgnfeynrbw6.png

My właśnie oglądamy sezon 6. O dziwo te sceny mnie nie przerażają. W Pitbullu najbardziej wstrząsnęły mnie losy matek- jedna utopiła noworodka w sedesie, inna uderzała główką dziecka o ścinę itd. [emoji37] [emoji58]

Uciekam na zakupy. Miłego dnia Mamuśki [emoji8]

f2w3skjoapwrgv7j.png
O nie... Ja takich rzeczy nie mogę oglądać absolutnie.

Albo już coś takiego zamiast tego kartonu . Też wszędzie można zabrać
TRUP2026840001_CF0001.jpg

Załączniki

• TRUP2026840001_CF0001.jpg
    TRUP2026840001_CF0001.jpg
    207,5 KB · Wyświetleń: 338
Dziewczyny, co mogę wziąć na ból głowy, gardła i lekki katar? Dopadlo mnie przeziębienie, znów leżę w łóżku...wymioty i przeziębienie niezły początek 11 tygodnia :( Trzymajcie się cieplutko :*

Ja przy córce używałam leżaczka.a ze go mam jeszcze to teraz tez w leżaczki bobas bedzie leżał . chociaz wózkiem tez w mieszkaniu trzymalam i w nim tez leżała jak cos w kuchni robilam. Moje dziecko bylo wlasnie z refluksem i wszedzie musialam mieć ja w zasiegu wzroku.

Dziewczyny, co mogę wziąć na ból głowy, gardła i lekki katar? Dopadlo mnie przeziębienie, znów leżę w łóżku...wymioty i przeziębienie niezły początek 11 tygodnia :( Trzymajcie się cieplutko :*

Podpinam się pod pytanie bo mam to samo [emoji22] pytałam ginekologa ale kazał przetrwać bez leków. .

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć :)
Co do tego baby boxu to osobiście bym nie kupiła.
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty :)
Ja lecę do sklepu jakieś buty zobaczyć. Miłego dnia i zdrówka dla wszystkich chorowitek :*

reklama
Do góry