reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

reklama
To w takim razie jesteś majowa mama nie ? Bo w sumie gdybyś miała termin na 1go czerwca to miałabyś dopiero 13 +6 [emoji4]

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom
Tak na maja mam termin 28 jakoś tak. A pierwszy termin miałam na 1go i dlatego byłam u was. Jak mi zmienił termin to miałam zmienić grupę ale Mo tu z wami dobrze :)

Napisane na ZTE Blade A452 w aplikacji Forum BabyBoom

mnie zas meczy alergia.. teraz to nie wiem, chyba na wszystko sie uczulilam. Codziennie rano wstaje i zaczynam serie kichania, potem zawala mi sie caly nos.. masakra jakas.. Nas w poniedzialek moj synek poczestowal grypa zoladkowa.. wpierw dopadla meza, wczoraj mojego synka a dzis mnie boli zoladek i czuje sie zle..
Stopall do noska sobie kup..fajnie broni przed alergenami i mozna w ciazy

A ja cała noc nie spalam . Synkowi na szczęście zatrucie przeszło. Od rana jestem na nogach . [emoji4] padam . Tyle roboty przede mną że zaraz zwariuje. Juz mnie kregosłup boli [emoji16] oby do wieczora . Ale robię przerwy i was poczytuje[emoji6] dobra wracam do roboty. [emoji23] minionki pozdrawiają
20161130_123228.jpeg

34bwyx8dkk6avua5.png

Załączniki

• 20161130_123228.jpeg
    20161130_123228.jpeg
    68,8 KB · Wyświetleń: 303
Ja już po wizycie w szpitalu... Jak na Norwegie szał... 10min w gabinecie szybkie USG podstawowe informacje. Dzieciaki rosną, serducha biją. Ale niedosyt informacji czuję więc umówiłam się na 6 na usg genetycznege w Polsce. Niby mi się niechciało lecieć ale jak was czytam to nabieram ochoty na takie dokładne pomiary.

reklama
A mi medicover wywinął numer :(((( odwołali jutrzejsze prenatalne bo lekarz chory a to jedyny tam specjalista a ja jutro mam już 13t4d ostatni moment na to badanie...... jadę tam sie kłócić :(((((

svchs65gg8talrm7.png

Do góry