reklama
Mi ten karton przypomina karton po pampersach z biedronki. Wczoraj widziałam [emoji38]
Teraz są modne kokony można dziecko do niego włożyć albo właśnie kosz Mojżesza. Ten karton mnie przeraża, ale jak ktoś ma ochotę niech sobie kupi. Nie mam nic przeciwko. Ja bym wolała te 200zl zainwestować w pościel, bo jeśli dziecko ulewa to pare kompletów się przyda.
Nie mogłam spać cała noc, byliśmy wczoraj z mężem na Pitbullu. Wiem to fikcja , ale mną strasznie wstrząsnęła.
Ja właśnie planuję zakupu takiego kokonu-kojca
Co do filmów to razem z mężem uwielbiamy The walking dead ale zrezygnowałam z najnowszego sezonu ze względu na drastyczne sceny.
Ja synka wszędzie ciagnęłam że sobą w leżaczku bujaczku. Mi był bardzo pomocny. Nawet czasem brałam go do łóżka żeby mąż go nie zgniutł.
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Miałam taką kolyskę z córeczką. Bardziej spełniłam własne marzenia bo stanowiła Itak łóżeczko stacjonarne (za duża żeby z nią jeździć) tylko że na krócej.
Zając Czerwcowy
Fanka BB :)
My dostaniemy taka od znajomych. Na jakies 4 5 msc wystarczy. Pozniej lozeczko. Gdybym kupowala sama to od razu lozeczko
anika84
Miałam identyczne dla Synka ale bardzo mocno ulewał i musiał spać przy nas :/ ale sprzedałam za tyle samo co kupiłam wiec żadna strata.
Zając Czerwcowy
fajnie sie samo kolysze na boki i ma wibracje. Co prawda ich dzieciatko spalo w niej tylko 3 miesiace bo jest duuuzym dzieckiem ale byla kupiona z drugiej reki w stanie idealnym
*Vanilia*
Moderatorka
Hej[emoji3] byłam w Carrefour na promocji zabawek i nakupilam ech...
To pudło nie przemawia do mnie. Kiedyś któraś wystawiala taki fajny leżaczek który jak dziecko mniejsze można położyć na płaski i podnieść boki a jak większe przekształcić. To bym sobie kupiła [emoji4] fajna sprawa.
To pudło nie przemawia do mnie. Kiedyś któraś wystawiala taki fajny leżaczek który jak dziecko mniejsze można położyć na płaski i podnieść boki a jak większe przekształcić. To bym sobie kupiła [emoji4] fajna sprawa.
reklama
Emkaa
My właśnie oglądamy sezon 6. O dziwo te sceny mnie nie przerażają. W Pitbullu najbardziej wstrząsnęły mnie losy matek- jedna utopiła noworodka w sedesie, inna uderzała główką dziecka o ścinę itd. [emoji37] [emoji58]Ja właśnie planuję zakupu takiego kokonu-kojca
Co do filmów to razem z mężem uwielbiamy The walking dead ale zrezygnowałam z najnowszego sezonu ze względu na drastyczne sceny.
Uciekam na zakupy. Miłego dnia Mamuśki [emoji8]