reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

reklama
Dziewczyny, co mogę wziąć na ból głowy, gardła i lekki katar? Dopadlo mnie przeziębienie, znów leżę w łóżku...wymioty i przeziębienie niezły początek 11 tygodnia :( Trzymajcie się cieplutko :*

U mnie też przeziębienie. Jeszcze troszkę to nie będę mogła mówić. U mnie 14+3 :) też jak narazie w łóżeczku leżę [emoji23]

Napisane na ZTE Blade A452 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja dzisiaj podpalam. Wstałam pół godziny temu zjadłam ale nie mam na nic ochoty , moja babcia dzwoniła ze książka do mnie przyszła ale nie mam jak się do nie wybrać bo brakuje mi samochodu :(
Co do kartonów o nie nie wsadziłabym dziecka w takie coś, kosz to już coś innego :)
Jak już ktoś wspomniał niezły biznes :)
Chciałam dzisiaj wątróbkę na obiad ale wczoraj w sklepie nie było wątróbki wiec będą racuchy z jabłkiem .

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

mnie zas meczy alergia.. teraz to nie wiem, chyba na wszystko sie uczulilam. Codziennie rano wstaje i zaczynam serie kichania, potem zawala mi sie caly nos.. masakra jakas.. Nas w poniedzialek moj synek poczestowal grypa zoladkowa.. wpierw dopadla meza, wczoraj mojego synka a dzis mnie boli zoladek i czuje sie zle..

Dziewczyny na przrziebienie i kaszel inhalacje 4 razy dziennie. Jak mocne to do lekarza niexh oslucha czy na oskrzela nie idzie... Ja tez juz 2 raz jestem chora... Rano tak kaszlalam ze az z kibelkiem sie przytulalam :(
Tynka u mnie dzis watrobka ;)

oar8s65gmlqg37sx.png

U mnie też przeziębienie. Jeszcze troszkę to nie będę mogła mówić. U mnie 14+3 :) też jak narazie w łóżeczku leżę [emoji23]

Napisane na ZTE Blade A452 w aplikacji Forum BabyBoom
To w takim razie jesteś majowa mama nie ? Bo w sumie gdybyś miała termin na 1go czerwca to miałabyś dopiero 13 +6 [emoji4]

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

Przeciez zawszd można nosic dziecko w gondoli albo w chuscie... Moj synek tez strasznie ulewal i i tak nie syobrazam sobie noszenia go w kartonie [emoji14]

oar8s65gmlqg37sx.png
no mi też to się źle trochę kojarzy ale nie powiem z czym, ja mam ciężką gondolę (mam wózek celletto marcello) i mieszkam na 4 p, ciężko byłoby wnosić tą górę i wprowadzać dwu latka, nie wiem czego chust się trochę boję, ale może pora sie przekonać :/ albo kosz mojżesza bo lekki

Załączniki

• a66c2e1c1e2e4f9676eee70f69f3deb5.jpg
    a66c2e1c1e2e4f9676eee70f69f3deb5.jpg
    89 KB · Wyświetleń: 69
Dziewczyny, co mogę wziąć na ból głowy, gardła i lekki katar? Dopadlo mnie przeziębienie, znów leżę w łóżku...wymioty i przeziębienie niezły początek 11 tygodnia :( Trzymajcie się cieplutko :*

Inhalacje z soli fizjologicznej Plus spacery, w mojej rodzinie tak się leczymy i skutkuje :-)

Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry