reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

reklama
Dziewczyny, co mogę wziąć na ból głowy, gardła i lekki katar? Dopadlo mnie przeziębienie, znów leżę w łóżku...wymioty i przeziębienie niezły początek 11 tygodnia :( Trzymajcie się cieplutko :*

U mnie też przeziębienie. Jeszcze troszkę to nie będę mogła mówić. U mnie 14+3 :) też jak narazie w łóżeczku leżę [emoji23]

Napisane na ZTE Blade A452 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja dzisiaj podpalam. Wstałam pół godziny temu zjadłam ale nie mam na nic ochoty , moja babcia dzwoniła ze książka do mnie przyszła ale nie mam jak się do nie wybrać bo brakuje mi samochodu :(
Co do kartonów o nie nie wsadziłabym dziecka w takie coś, kosz to już coś innego :)
Jak już ktoś wspomniał niezły biznes :)
Chciałam dzisiaj wątróbkę na obiad ale wczoraj w sklepie nie było wątróbki wiec będą racuchy z jabłkiem .

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

mnie zas meczy alergia.. teraz to nie wiem, chyba na wszystko sie uczulilam. Codziennie rano wstaje i zaczynam serie kichania, potem zawala mi sie caly nos.. masakra jakas.. Nas w poniedzialek moj synek poczestowal grypa zoladkowa.. wpierw dopadla meza, wczoraj mojego synka a dzis mnie boli zoladek i czuje sie zle..

Dziewczyny na przrziebienie i kaszel inhalacje 4 razy dziennie. Jak mocne to do lekarza niexh oslucha czy na oskrzela nie idzie... Ja tez juz 2 raz jestem chora... Rano tak kaszlalam ze az z kibelkiem sie przytulalam :(
Tynka u mnie dzis watrobka ;)

oar8s65gmlqg37sx.png

U mnie też przeziębienie. Jeszcze troszkę to nie będę mogła mówić. U mnie 14+3 :) też jak narazie w łóżeczku leżę [emoji23]

Napisane na ZTE Blade A452 w aplikacji Forum BabyBoom
To w takim razie jesteś majowa mama nie ? Bo w sumie gdybyś miała termin na 1go czerwca to miałabyś dopiero 13 +6 [emoji4]

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

Przeciez zawszd można nosic dziecko w gondoli albo w chuscie... Moj synek tez strasznie ulewal i i tak nie syobrazam sobie noszenia go w kartonie [emoji14]

oar8s65gmlqg37sx.png
no mi też to się źle trochę kojarzy ale nie powiem z czym, ja mam ciężką gondolę (mam wózek celletto marcello) i mieszkam na 4 p, ciężko byłoby wnosić tą górę i wprowadzać dwu latka, nie wiem czego chust się trochę boję, ale może pora sie przekonać :/ albo kosz mojżesza bo lekki

Załączniki

• a66c2e1c1e2e4f9676eee70f69f3deb5.jpg
    a66c2e1c1e2e4f9676eee70f69f3deb5.jpg
    89 KB · Wyświetleń: 67
Dziewczyny, co mogę wziąć na ból głowy, gardła i lekki katar? Dopadlo mnie przeziębienie, znów leżę w łóżku...wymioty i przeziębienie niezły początek 11 tygodnia :( Trzymajcie się cieplutko :*

Inhalacje z soli fizjologicznej Plus spacery, w mojej rodzinie tak się leczymy i skutkuje :-)

Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry