reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Czy tam jest siusiaczek?:-)

uwo9dqk323h73wzt.png
Lekarz powiedział, że to za szybko by powiedzieć.
Mąż twierdzi, że widzi siusiaka, a ja, że to kreseczka ;)
Dowiemy się w późniejszym czasie.

p19uyx8dakwwcbe2.png

reklama
Jednak jakieś pozytywne wizyty dzisian były. Ja mam w czwartek wizyte i wiem ze będę płakała. To pierwsza wizyta jak mąż ode mnie odszedł i te całe emocje mocno się we mnie kumulują chyba. Zazdroszcze wam ze możecie ze swoimi partnerami cieszyć się z usg i z tych cudownych zdjęć. Mój mąż wie o tej wizycie. Ciekawa jestem czy odezwie się. Czy będzie go to interesować.

f2w3rjjgfd8znk4b.png

Jednak jakieś pozytywne wizyty dzisian były. Ja mam w czwartek wizyte i wiem ze będę płakała. To pierwsza wizyta jak mąż ode mnie odszedł i te całe emocje mocno się we mnie kumulują chyba. Zazdroszcze wam ze możecie ze swoimi partnerami cieszyć się z usg i z tych cudownych zdjęć. Mój mąż wie o tej wizycie. Ciekawa jestem czy odezwie się. Czy będzie go to interesować.

f2w3rjjgfd8znk4b.png
ŻyczęCi miłego zaskoczenia, aby przyszedł... :)
Głowa do góry.

p19uyx8dakwwcbe2.png

Nie przyjdzie bo jest poza granicami kraju ale mógłby chociaż zadzwonic[emoji20]

f2w3rjjgfd8znk4b.png
Mój się mało interesuje a jesteśmy razem [emoji4] nie tryska entuzjazmem.
Ale narazie wybaczam mu. Może jak właśnie pójdzie na usg , urośnie brzuszek to trochę mu się przestawi.
Nie pyta się jak się czuje nic. Nawet jak od lekarza wracam to się kapuje po jakimś czasie i dopiero pyta jak tam.
Będzie dobrze . A twój może i by zadzwonił ale po takiej akcji napewno nie wiedział by co powiedzieć. Pewnie teściowa zadzwoni a on do niej . Jestem pewna [emoji4]

34bwyx8dkk6avua5.png

Mój się mało interesuje a jesteśmy razem [emoji4] nie tryska entuzjazmem.
Ale narazie wybaczam mu. Może jak właśnie pójdzie na usg , urośnie brzuszek to trochę mu się przestawi.
Nie pyta się jak się czuje nic. Nawet jak od lekarza wracam to się kapuje po jakimś czasie i dopiero pyta jak tam.
Będzie dobrze . A twój może i by zadzwonił ale po takiej akcji napewno nie wiedział by co powiedzieć. Pewnie teściowa zadzwoni a on do niej . Jestem pewna [emoji4]

34bwyx8dkk6avua5.png
Prosiłam teściów aby dali mu spokój i nie dzwonili do niego. Jak bedzie chciał to sam się do nich odezwie. Takie ja mam zdanie.

Mój nie interesował się wcześniej wiec wątpię czy i teraz się zainteresuje.

f2w3rjjgfd8znk4b.png

reklama
Prosiłam teściów aby dali mu spokój i nie dzwonili do niego. Jak bedzie chciał to sam się do nich odezwie. Takie ja mam zdanie.

Mój nie interesował się wcześniej wiec wątpię czy i teraz się zainteresuje.

f2w3rjjgfd8znk4b.png
Ostatnio przechodziłam taka sytuacje z bratem i jego żoną . Identyczny przypadek co u ciebie . Trzymam za ciebie kciuki. [emoji4] a jakbyś chciała pogadać o tym to pisz w prywatnej wiadomości.

34bwyx8dkk6avua5.png

Do góry