reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Ja nawet nie nastawiałam się na jakiekolwiek info na temat płci, bo wiem, że genetyczne jest od czegoś innego i inne rzeczy są ważne.

Zielinka...ja po wizycie u swojego zawsze jestem przeszczęśliwa i przez kilka dni fruwam z radości z tej ciąży. A widzenia z dzieckiem są takim fajnym sposobem nawiązywania relacji w okresie płodowym między rodzicami i dzieckiem. A dziś, najpierw się zamartwiałam, że wszystkie wyniki to o kant dupy trzeba potłuc a teraz czekam na spotkanie z moim ginekologiem.
Zaufanie do lekarza to jednak podstawa w ciąży.

oar8pg4ngmro558y.png
Mam duże zaufanie do swojego lekarza.
I tak samo ciesze się i reaguje na wizyty . Nie chciałam być zrozumiana inaczej [emoji4]
Miałam inne wyobrażenia a ostatnio chce mi się wiecznie płakać i denerwuje mnie wszystko co nie dzieje się po mojej myśli.. wiem jestem nienormalna ale co zrobić [emoji4][emoji4]

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Zielinka a kiedy jak nie w ciąży mamy być nienormalne niezrozumiane i szalone Takie już uroki naszego stanu Ponoć ciąża rozum odbiera P.S. Tak z przymrużeniem oka
2nn33e3k57p2s5xe.png
Mi już chyba całkiem odebralo ! Jak tam się słucham czasami to głowa mała! A dzisiaj zamknęłam telefon w lodówce zamiast mleka [emoji23][emoji23][emoji16]

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

Zielinka nic się nie martw, u mnie nie dość że hormony powodują płaczliwość to jeszcze zaniki pamięci:) Ten stan minie kiedyś.. chyba:))

Gratulacje wizyt i ślicznych maluszków :)

Ja tak jak wczoraj cała w skowronkach tak dziś miałam zjazd totalny, chyba te hormony wariują.

Wczoraj się zdenerwowalam troche bo synek dostal masc sterydowa na krostki i niewiele myśląc mu posmarowałam, a po 5 minutach pobiegłem jak oparzona szorowac się szczotką bo dotarło do mnie ze niepowinnam była tego dotykać. No ale mam nadzieję ze ta kropelka na końcu palca nic nam nie zaszkodzi. Ale przez własną głupotę się wykoncze.

m3sxyx8dzur8ghzn.png

Która z Was robiła obciążenie glukozą i ma już wyniki?? U mnie dziwna sprawa bo na czczo 96 a po wypiciu 75mg glukozy po 2 godzinach wynik 94 czyli mniejszy niż na czczo. Któraś z Was spotkała się z taką tendencją? A może któraś z nas się zna na tym? :)

svchs65gg8talrm7.png

reklama
Do góry