zielinka
Fanka BB :)
Ja tez mam według ginekologa na 12. A dzisiaj wdl prenatalnych na 11Ja mam termin na 12,06
Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja tez mam według ginekologa na 12. A dzisiaj wdl prenatalnych na 11Ja mam termin na 12,06
A ja jakoś czuje się lepiej po wizycie u swojego ginekologa niż dzisiaj. . Zupełnie inna rozmowa jest z moim lekarzem prowadzącymJa tez bylam dzisiaj na standardowej wizycie u lekarza prowadzacego i nawet nie probowal sprawdzac płci.Teraz dopiero widze jaka jest przepasc miedzy lekarzem specjalista od usg a zwyklym ginekologiem.
Jakie piekne zdjecie !!!Nie sposób Was nadrobić, naprawdę
Dziś miałam z mężem dzień wolnego, bo nie tylko musieliśmy ogarnąć prezenty na Święta (nie robimy takich rzeczy na ostatnią chwilę by oszędzić sobie stresu ), ale jechaliśmy do Gda na USG 1.trymestru! Prawdę mówiąc pomieszane były emocje ekscytacji z obawami, które chyba każda gdzieś tam ma. Niewiele rosnę, póki co poza mdłościami niewiele czuję... ale ciagle towarzyszy mi uczucie że jest tam ten mój Mały Ktoś
Nie zanudzając... obawy okazały się zbędne, a nasz Maluszek ma się cało i zdrowo Podczas badania uraczył nas ruszającym się nóżkami i rączkami. Magiczne uczucie Całe 6,1cm Człowieka.
Zobacz załącznik 785479
Między czasie pojawiło się kilka wpisów o Waszych badaniach, dlatego gratuluję Wam Oby do przodu.
tak to było genetyczne. dzidzia chyba spala cały czas , na poprzednim usg to chyba tańczyła makarenę, raz buzia raz tyłkiem a raz bokiem. Cos zmierzył ale powiedział ze było by lepiej jak by było mierzone w innej pozycji .Reszta pomiarów super od przepływu pępowinowego do budowy mózgu .To było USG genetyczne ? Dziwne , bo mi jak nie mógł karku zbadać. To kazał mi kaszlnąć i wtedy dziecko zaczęło się ruszać i się odwróciło. Dla mnie to był szok , że lekarze znają takie sztuczki.
Ja ostatnio patrzyłam na marcowe i to samo [emoji23]Dziewczyny tak patrze i patrze i mamy wiecej postow niz mamy kwietniowe i majowe
tak to było genetyczne. dzidzia chyba spala cały czas , na poprzednim usg to chyba tańczyła makarenę, raz buzia raz tyłkiem a raz bokiem. Cos zmierzył ale powiedział ze było by lepiej jak by było mierzone w innej pozycji .Reszta pomiarów super od przepływu pępowinowego do budowy mózgu .