reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

reklama
Dzięki dziewczyny:) To teraz można spokojnie skupić się na tym, że Święta za...niecały miesiąc!

p19uyx8dakwwcbe2.png

Hahah a dzisiaj dostałam "komplement" w stylu tych co dostaje nasz Zając :-)
Kolega z pracy do mnie:
- ja wiedziałem już dawno, ze jesteś w ciąży
- ale skąd?
- bo zmieniałaś się na twarzy!!!
- oooo ale na korzyść?
-eeeee... yyyyy... no poprostu jesteś inna...
KURTYNA

Dyplomata od siedmiu boleści:p

Ostatnia edycja:
Ale na produkowałyście... 12 stron nadrabiałam.
Byłam u dentysty... nie bolało ale jestem zła bo o zęby bardzo dbam i na kontroli byłam w czerwcu i wszystko super było, a dzisiaj mi stomatolog mówi że 3 zęby do robienia... chyba te moje słodycze [emoji23]
Jutro genetyczne boje się...
Saulen - a ty jak tam stresujesz się? z tego co pamiętam ty po 17 tak ?

w57vyx8dubspq12k.png
Ja mam jutro na 11.15 genetyczne.ale pewnie i tak opoznienie bedzie :-) kto jeszcze jutro sie wizytuje?:-)

uwo9dqk323h73wzt.png

Nie sposób Was nadrobić, naprawdę ;)

Dziś miałam z mężem dzień wolnego, bo nie tylko musieliśmy ogarnąć prezenty na Święta (nie robimy takich rzeczy na ostatnią chwilę by oszędzić sobie stresu ;)), ale jechaliśmy do Gda na USG 1.trymestru! Prawdę mówiąc pomieszane były emocje ekscytacji z obawami, które chyba każda gdzieś tam ma. Niewiele rosnę, póki co poza mdłościami niewiele czuję... ale ciagle towarzyszy mi uczucie że jest tam ten mój Mały Ktoś :)

Nie zanudzając... obawy okazały się zbędne, a nasz Maluszek ma się cało i zdrowo :) Podczas badania uraczył nas ruszającym się nóżkami i rączkami. Magiczne uczucie :) Całe 6,1cm Człowieka.
Zobacz załącznik 785485

Między czasie pojawiło się kilka wpisów o Waszych badaniach, dlatego gratuluję Wam :) Oby do przodu.
Czy tam jest siusiaczek?:-)

uwo9dqk323h73wzt.png

reklama
Cymera gratuluje udanej wizyty :)
Caixa na marcowkach i majowkach mam kolezanki z poprzedniej ciazy i one juz maja watki zamkniete i tam glownie pisza :)
Madireiro hahahah pewnie nie spodziewał sie takiego pytania [emoji14]

oar8s65gmlqg37sx.png

Do góry