reklama
D
Deleted member 158674
Gość
Dzięki dziewczyny To teraz można spokojnie skupić się na tym, że Święta za...niecały miesiąc!
madireiro
Fanka BB :)
Hahah a dzisiaj dostałam "komplement" w stylu tych co dostaje nasz Zając :-)
Kolega z pracy do mnie:
- ja wiedziałem już dawno, ze jesteś w ciąży
- ale skąd?
- bo zmieniałaś się na twarzy!!!
- oooo ale na korzyść?
-eeeee... yyyyy... no poprostu jesteś inna...
KURTYNA
Dyplomata od siedmiu boleści
Kolega z pracy do mnie:
- ja wiedziałem już dawno, ze jesteś w ciąży
- ale skąd?
- bo zmieniałaś się na twarzy!!!
- oooo ale na korzyść?
-eeeee... yyyyy... no poprostu jesteś inna...
KURTYNA
Dyplomata od siedmiu boleści
Ostatnia edycja:
Myslalam ze dr Jaworowski :O
Pewnie ja chodzę do Centrum Mama i Ja na Rajskiej dr.Fuchs czasami można mieć wrażenie że jest trochę szorstki ale warto
Ja mam jutro na 11.15 genetyczne.ale pewnie i tak opoznienie bedzie :-) kto jeszcze jutro sie wizytuje?:-)Ale na produkowałyście... 12 stron nadrabiałam.
Byłam u dentysty... nie bolało ale jestem zła bo o zęby bardzo dbam i na kontroli byłam w czerwcu i wszystko super było, a dzisiaj mi stomatolog mówi że 3 zęby do robienia... chyba te moje słodycze [emoji23]
Jutro genetyczne boje się...
Saulen - a ty jak tam stresujesz się? z tego co pamiętam ty po 17 tak ?
Gratuluję wszystkich wizyt! Fajnie ze nasze dzieciaczki zdrowo rosną. Tak nas dużo że co tydzień wizytacje [emoji16]
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Czy tam jest siusiaczek?:-)Nie sposób Was nadrobić, naprawdę
Dziś miałam z mężem dzień wolnego, bo nie tylko musieliśmy ogarnąć prezenty na Święta (nie robimy takich rzeczy na ostatnią chwilę by oszędzić sobie stresu ), ale jechaliśmy do Gda na USG 1.trymestru! Prawdę mówiąc pomieszane były emocje ekscytacji z obawami, które chyba każda gdzieś tam ma. Niewiele rosnę, póki co poza mdłościami niewiele czuję... ale ciagle towarzyszy mi uczucie że jest tam ten mój Mały Ktoś
Nie zanudzając... obawy okazały się zbędne, a nasz Maluszek ma się cało i zdrowo Podczas badania uraczył nas ruszającym się nóżkami i rączkami. Magiczne uczucie Całe 6,1cm Człowieka.
Zobacz załącznik 785485
Między czasie pojawiło się kilka wpisów o Waszych badaniach, dlatego gratuluję Wam Oby do przodu.
reklama
Cymera gratuluje udanej wizyty
Caixa na marcowkach i majowkach mam kolezanki z poprzedniej ciazy i one juz maja watki zamkniete i tam glownie pisza
Madireiro hahahah pewnie nie spodziewał sie takiego pytania [emoji14]
Caixa na marcowkach i majowkach mam kolezanki z poprzedniej ciazy i one juz maja watki zamkniete i tam glownie pisza
Madireiro hahahah pewnie nie spodziewał sie takiego pytania [emoji14]