Ja miałam koszmar o mordowaniu nożem ciach ciach normalnie rzeźnia, raczej nie proroczy heheMiałam sen. Podeszła do mnie jakas kobieta, która była wróżka czy kimś takim w stylu babki z Rancza heheh i powiedziała, że urodzę Syna...
Ciekawe czy proroczy[emoji3]
reklama
Bellax123!
Fanka BB :)
Więcej do niego nie poszłam!No to od początku...
Cześć Dziewczyny!
U mnie za oknem też się zabieliło i trochę dmucha. Ale auto ma M wiec musze tylko założyć zimowe...buty i w droge na zakupy[emoji3]
Bellax ja Cie proszę spokoj spokoj spokoj i jeszcze raz spokój. Nie denerwuj siebie i Maluszka. Pójdziesz i zobaczysz co sie dzieje z Malcem. Nie ma co snuć czarnych scenariuszy. Uszy do góry. Bedzie dobrze[emoji8][emoji8][emoji8] Swoją drogą to taktowność Twojego lekarza dupe urywa po prostu.
Witam wszystkie nowe mamusie[emoji11] Zacne grono nam się tutaj zrobiło[emoji5] Fajnie, ze zawsze sie tutaj coś dzieje i myślę, ze chyba nikt nas teraz bardziej nie zrozumie niz my siebie nawzajem.
Co do moderatorek to zgadzam się, by zostały nimi Becia i Emka[emoji5]
Matka:)
Matka:)
Uuuuuu.... Nieciekawie.Ja miałam koszmar o mordowaniu nożem ciach ciach normalnie rzeźnia, raczej nie proroczy hehe
Ja robiłam w babka medica.Hej, Witam nowe czerwcóweczki
Bellax- nawet tak nie mów!!zobaczysz,że wszystko będzie dobrze !!
Moja cera też nie współpracuje,mam nadzieje że to niedługo minie... pamiętam,że kiedyś używałam sudocremu i pomagał,ale tylko na te syfki co już wyszły,a ja mam podskórne bolesne ewentualnie wypróbujcie jeszcze olejek z drzewa herbacianego w aptece ok 10zł, trzeba kilka kropelek na patyczek do uszu i przykłada się miejscowo
Kochane wiem,że były dziewczyny z Warszawy co wybierały się na genetyczne do babka medica,jesteście jeszcze?? ;>
Bellax doskonale cię rozumiem ja też mocno się denerwowałam. Zobaczysz że wszystko będzie ok.
U
użytkownik 167877
Gość
Idealny . Też wtedy idę. [emoji4] i juz na 99 % wtedy poznam płeć. [emoji6] 1 prenatalne robi się od 11 do 14 tyg.
reklama