reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Dzien dobry.
Witam sie z Wami z łóżeczka, niestety nie poszłam do pracy, bo od 4 rano przytulam się do kibelka :( Wzięłam dwa dni wolnego, mam nadzieje, ze jutro będzie juz lepiej. Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty. Ja czekam do 7 grudnia. Jejku, jeszcze ponad tydzien :(

reklama
Też mam taką nadzieję. Ale ten lekarz bardzo nas nastraszył " Wie pani ja to sobie nie wyobrażam żeby pani nie poszła na badania prenatalne, bo w takiej sytuacji to różnie może być"

w57vyx8dubspq12k.png
Przeciez tam pisze na niej chyba ze w razie juz starszej ciazy niz te 72h nie robi skutkow ubocznych na plod

Edit: doczytalam ze to anty a nie po.. ja zaszlam z pierwszym biorac tabletki i poronilam ale po prostu plod sie nie rozwijal..a twoj rosnie zgodnie z wiekiem ciazy tzn ze uszkodzony nie jest! Wez kopnij tego lekarza w dupsko za takie straszenie!

Bellax- ja sama słyszałam o dziewczynach co zaszły w ciąze podczas brania anty i urodzily zdrowe maluchy także spokojnie!! Zresztą teraz te tabsy są tak robione,że nie mają takiego wpływu na płód

No to od początku...
Cześć Dziewczyny!
U mnie za oknem też się zabieliło i trochę dmucha. Ale auto ma M wiec musze tylko założyć zimowe...buty i w droge na zakupy[emoji3]
Bellax ja Cie proszę spokoj spokoj spokoj i jeszcze raz spokój. Nie denerwuj siebie i Maluszka. Pójdziesz i zobaczysz co sie dzieje z Malcem. Nie ma co snuć czarnych scenariuszy. Uszy do góry. Bedzie dobrze[emoji8][emoji8][emoji8] Swoją drogą to taktowność Twojego lekarza dupe urywa po prostu.

Witam wszystkie nowe mamusie[emoji11] Zacne grono nam się tutaj zrobiło[emoji5] Fajnie, ze zawsze sie tutaj coś dzieje i myślę, ze chyba nikt nas teraz bardziej nie zrozumie niz my siebie nawzajem.

Co do moderatorek to zgadzam się, by zostały nimi Becia i Emka[emoji5]

nzjdskjonw5i1pge.png

km5scwa1f5jn9xfj.png

reklama
Miałam sen. Podeszła do mnie jakas kobieta, która była wróżka czy kimś takim w stylu babki z Rancza heheh i powiedziała, że urodzę Syna...
Ciekawe czy proroczy[emoji3]

nzjdskjonw5i1pge.png

km5scwa1f5jn9xfj.png

Do góry