reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Miałam sen. Podeszła do mnie jakas kobieta, która była wróżka czy kimś takim w stylu babki z Rancza heheh i powiedziała, że urodzę Syna...
Ciekawe czy proroczy[emoji3]

nzjdskjonw5i1pge.png

km5scwa1f5jn9xfj.png
Ja miałam koszmar o mordowaniu nożem ciach ciach normalnie rzeźnia, raczej nie proroczy hehe

reklama
No to od początku...
Cześć Dziewczyny!
U mnie za oknem też się zabieliło i trochę dmucha. Ale auto ma M wiec musze tylko założyć zimowe...buty i w droge na zakupy[emoji3]
Bellax ja Cie proszę spokoj spokoj spokoj i jeszcze raz spokój. Nie denerwuj siebie i Maluszka. Pójdziesz i zobaczysz co sie dzieje z Malcem. Nie ma co snuć czarnych scenariuszy. Uszy do góry. Bedzie dobrze[emoji8][emoji8][emoji8] Swoją drogą to taktowność Twojego lekarza dupe urywa po prostu.

Witam wszystkie nowe mamusie[emoji11] Zacne grono nam się tutaj zrobiło[emoji5] Fajnie, ze zawsze sie tutaj coś dzieje i myślę, ze chyba nikt nas teraz bardziej nie zrozumie niz my siebie nawzajem.

Co do moderatorek to zgadzam się, by zostały nimi Becia i Emka[emoji5]

nzjdskjonw5i1pge.png

km5scwa1f5jn9xfj.png
Więcej do niego nie poszłam! ;)

w57vyx8dubspq12k.png

Hej, Witam nowe czerwcóweczki :)
Bellax- nawet tak nie mów!!zobaczysz,że wszystko będzie dobrze !!
Moja cera też nie współpracuje,mam nadzieje że to niedługo minie... pamiętam,że kiedyś używałam sudocremu i pomagał,ale tylko na te syfki co już wyszły,a ja mam podskórne bolesne :( ewentualnie wypróbujcie jeszcze olejek z drzewa herbacianego w aptece ok 10zł, trzeba kilka kropelek na patyczek do uszu i przykłada się miejscowo :)
Kochane wiem,że były dziewczyny z Warszawy co wybierały się na genetyczne do babka medica,jesteście jeszcze?? ;>
Ja robiłam w babka medica.
Bellax doskonale cię rozumiem ja też mocno się denerwowałam. Zobaczysz że wszystko będzie ok.

reklama
Do góry