reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Moja siostra urodziła zdrowego bobasa mimo tabletki po. Założę się że jest sporo ciąż z tabletkami anty, myśl pozytywnie.
Też mam taką nadzieję. Ale ten lekarz bardzo nas nastraszył " Wie pani ja to sobie nie wyobrażam żeby pani nie poszła na badania prenatalne, bo w takiej sytuacji to różnie może być"

w57vyx8dubspq12k.png

reklama
ellax dziewczyny mają rację nie nakrecaj się, musisz być spokojna i pozytywnie nastawiona, zobaczysz że wszystko będzie dobrze.

Mi lekarz powiedział ze jak nie trzeba tzn. Jak nie plamię to należy odstawić duphostan jak każdy inny lek on również ma skutki uboczne. Powiedział mi jakie ale nie będę tutaj nikogo straszyć .

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Mi lekarz powiedział ze jak nie trzeba tzn. Jak nie plamię to należy odstawić duphostan jak każdy inny lek on również ma skutki uboczne. Powiedział mi jakie ale nie będę tutaj nikogo straszyć .

Szukałam ostatnio skutków ubocznych duphastonu na dziecko. To głowie znalazłam tylko że może mieć np stulejke itp. Jeżeli będzie chłopiec. A lekarz co mówił ? Tak z ciekawości [emoji4][emoji4]

34bwyx8dkk6avua5.png

Też mam taką nadzieję. Ale ten lekarz bardzo nas nastraszył " Wie pani ja to sobie nie wyobrażam żeby pani nie poszła na badania prenatalne, bo w takiej sytuacji to różnie może być"

w57vyx8dubspq12k.png
A może jeszcze do niego idziesz na to badanie? Z taką opinią potraktuj je jako profilaktykę i tyle.

Ja sama nie odważyłabym się go odstawić a mój lekarz na ostatniej wizycie powiedział że z koro go już biorę to na razie muszę. A zapisał mi go jeszcze inny na pierwszej wizycie bo na fotelu zaczęłam krwawić i on nie był pewny czy to z wewnątrz czy zewnątrz szyjki krwawi.

No właśnie najbardziej zmartwiło nas to, że on sam kazał się gdzieś zapisać bo on takich badań nie robi... więc to nie w jego interesie.

w57vyx8dubspq12k.png

reklama
Do góry