reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

A to jesteśmy na tym samym etapie 9 tyd.
W sukienki się mieszczę spokojnie ale spodnie to już z lekka przyciasnawe co niektóre :)
Ooo super :-) ja sie mieszcze jeszcze we wszystko ale w spodniach jak usiade to musze guzik rozpinac bo mnie gniecie :p

m3sx9jcg8o411yy9.png

reklama
Hej hej dziewczyny:) A Wy od samego rana juz aktywne dobrze,dobrze jest co czytac:)

Nie zapeszajac od rana dobrze sie czuje nie przeszkadzaja mi az tak zapachy ,mdlosci tez nie mam wiec super.
Teraz leze z malym na dywanie,i sie bawimy.
Co do brzucha to mi narazie nie rosnie,a jestem w 10tyg.Narazie schudlam 1kg pewnie przez ten brak apetytu. Wlasnie od dzis zaczelam smarowac sie oliwka a jak juz brzuch sie zaokragli to tak jak w poprzedniej ciazy bede sie smarowala balsamem palmers przecw rozstepom(bardzo mi podpasowal) A Wy zaczelyscie sie juz smarowac?

Hej hej dziewczyny:) A Wy od samego rana juz aktywne dobrze,dobrze jest co czytac:)

Nie zapeszajac od rana dobrze sie czuje nie przeszkadzaja mi az tak zapachy ,mdlosci tez nie mam wiec super.
Co do brzucha to mi narazie nie rosnie,a jestem w 10tyg.Narazie schudlam 1kg pewnie przez ten brak apetytu. Wlasnie od dzis zaczelam smarowac sie oliwka a jak juz brzuch sie zaokragli to tak jak w poprzedniej ciazy bede sie smarowala balsamem palmers przecw rozstepom(bardzo mi podpasowal) A Wy zaczelyscie sie juz smarowac?
Ja juz sobie palmers kupilam ale zapach mnie odrzuca i dupka. Nie będę używać. Oddam pewnie koleżance która też jest w ciazy.

m3sxrjjgqx0e3ml8.png

Ja od testu ( 1 październik) codziennie smaruje brzuchol - jestem bardzo szczupła i mam tendencje do rozstępów. po przeczytaniu składów kremów, zamówiłam na początek 4 opakowania masek mykos - genialne składy, 4 peelingi bani agafii, i znalazłam okazje to mój mi przywiózł z UK dwa opakowania mama mio, na później ( 12£ jeden,! u nas 130zl)

w57vyx8dubspq12k.png

Ja tam i tak wiem ze przed rozstepami nie ucieknie. Smaruje się dwa razy dziennie kremem z ziaja dla mam. Fajnie się wchłania. Nie zostawia takiej tłustej warstwy jak olejki

m3sxrjjgqx0e3ml8.png

reklama
Do góry