reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

No tak wyleciałam z tym fb ale faktycznie apka jest lepsza. Ja chlipię kawusię i do roboty :) A powiedzcie mi czy Wam też brzuszki urosły? Schudłyście,przytyłyście? Ja dopiero 9 tydz.a brzuchol jak w 5 mies.czasami :cool:
Kawusia [emoji7] moze sie dzis napije hmmm :-) moja waga bez zmian jeszcze. A brzuszek... jak sie najjem to i 5 msc a tak to taka mala wypustka na dole ;-) dzis nie przemyslalam i zalozylam czarna, troche dopasowana sukienke do pracy ;-) troche widac ! :-D w razie co mowie ze sie najadlam ;-)
A brzuchola tez nie mozesz sie doczekac ? ;-)

m3sx9jcg8o411yy9.png

reklama
Dzień dobry.

Ja w I ciąży ruchy poczułam w 12tyg. :) oczywiście nieregularne jeszcze, ale nie miałam wątpliwości co to [emoji173]️
Teraz już czekam na nie, wczoraj jak widziałam jak maluszek się rusza a kompletnie nic nie czułam to mi takie dziwne się wydawało hehe

Co do wagi to schudłam trochę, ale ja jestem duża dziewczyna to nie martwi mnie to - jeszcze nadrobię zapewne...

74703e3ksg0ul1uj.png

Kawusia [emoji7] moze sie dzis napije hmmm :-) moja waga bez zmian jeszcze. A brzuszek... jak sie najjem to i 5 msc a tak to taka mala wypustka na dole ;-) dzis nie przemyslalam i zalozylam czarna, troche dopasowana sukienke do pracy ;-) troche widac ! :-D w razie co mowie ze sie najadlam ;-)

m3sx9jcg8o411yy9.png

A to jesteśmy na tym samym etapie 9 tyd.
W sukienki się mieszczę spokojnie ale spodnie to już z lekka przyciasnawe co niektóre :)

m3sx9jcg8o411yy9.png

A to jesteśmy na tym samym etapie 9 tyd.
W sukienki się mieszczę spokojnie ale spodnie to już z lekka przyciasnawe co niektóre :)

Hej :) Och ruchy.. pewnie faktycznie pierworodki poczuja na koncu. Umówiłam sie na prenatalne na 5.12. Taki prezent na mikołaja ( mam nadzieje, ze poznam płeć). Aaa.. zauwazylam malenkie brązowe plamki, ale pewnie po tym wczorajszym przesuwaniu macicy.
Pracuje teraz w domu na kompie jako spedytor i tyle nerwów mnie to kosztuje ;/ a konca nie widać.
Też uważam, że forum nam wystarczy. Jesteśmy baaaaaaaardzo aktywne :D
Matko boska czemu on Ci macicę przesuwał? Ja mam tyłozgięcie bardzo mnie plecy bolą ale nie miałam nic przesuwane.

Vanilia odpoczywaj jak trzeba ;)

Ja w drugiej ciąży poczułam ruchy ok 15/16tc

reklama
Ja też zamowiłam detektor tętna tylko na eBay. Więc trochę poczekam, ale zaplaciłam 130zł z wysyłką a u nas taki sam kosztuje 500zl. Nie niechciałam takiego ze sluchawkami , tylko z glośniczkiem.

Byłam na badaniach 200zl pękło, 7 fiołek krwi. Chciaż i tak połowę badań miałam na NFZ.

f2w3skjoapwrgv7j.png

Do góry