reklama
Anulka.
Fanka BB :)
Ja bralam femibion ale przezucilam sie na pregna plus bo podobno lepszy sklad ale ponadto biore kwas foliowy az 15 mg ale tak lekarz zalecil bo teraz podobno sa duze skale ryzyka poronien i zapobiegawczo.balam sie troche to brac bo to olbrzymia dawka kwasu foliowego ale zaufalam lekarzowi.w pierwszej ciazy bralam tylko witaminy i zwykly kwas foliowy 0,4...a teraz takie cos...hmm kazda ciaza inna..teraz bardziej panikuje...ale to pewnie przez to ze moja przyjaciolka w zeszlym roku poronila...a ja staralam sie z mezem teraz prawie rok..
Daktyl2016
Kasia - może tak piersi reagują zaraz po karmieniu, ja rano na żyłki nie patrzę ale wieczorem jak patrzę to jest ich cała masa. Też jestem z tych co wolą zrobić i z głowy , a teraz ?? Nawet dopiero dziś robiłam rachunki a powinnam zrobić je dobry tydzień temu, mąż mnie ponaglał dziś ;P
Venus ja biorę acard razem z clexane, nie zaszkodzi na pewno a może pomóc
Dzięki za odpowiedz bo zaczynałam obgryzać paznokcieKasia - może tak piersi reagują zaraz po karmieniu, ja rano na żyłki nie patrzę ale wieczorem jak patrzę to jest ich cała masa. Też jestem z tych co wolą zrobić i z głowy , a teraz ?? Nawet dopiero dziś robiłam rachunki a powinnam zrobić je dobry tydzień temu, mąż mnie ponaglał dziś ;P
Zazdroszczę Wam.. 12,11 tydzien a ja dopiero 7tydz01dzien
U
użytkownik 16
Gość
Wszystko jeszcze przed tobą. Ja się powoli zbieram na wizyte. Odezwe sie wieczorkiem mam nadzieje z nowym zdjęciem malucha.Dzięki za odpowiedz bo zaczynałam obgryzać paznokcie
Zazdroszczę Wam.. 12,11 tydzien a ja dopiero 7tydz01dzien
klaudusiaNK
Ja dziś na USG idęWszystko jeszcze przed tobą. Ja się powoli zbieram na wizyte. Odezwe sie wieczorkiem mam nadzieje z nowym zdjęciem malucha.
zielinka
reklama
Daktyl2016
Venus, ja mam mutacje genu MTHFR i ona jest wskazaniem do przyjmowania heparyny (Clexan), ale artykuły medyczne mówią o tym że skuteczność heparyny jest duża a z przyjmowanym kwasem acetylosalicylowym (acard) jest dużo wyższa. Ja mam bardzo zawiłą historię i to odkrył u mnie dopiero immunolog po badaniach które zlecił mi zrobić.
A dlaczego Tobie go każe przyjmować ??
Justyna, Klaudusia czekam na zdjęcia zaciskam kciuki za piękne widoki &&&&
A dlaczego Tobie go każe przyjmować ??
Justyna, Klaudusia czekam na zdjęcia zaciskam kciuki za piękne widoki &&&&