reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Venus, ja mam mutacje genu MTHFR i ona jest wskazaniem do przyjmowania heparyny (Clexan), ale artykuły medyczne mówią o tym że skuteczność heparyny jest duża a z przyjmowanym kwasem acetylosalicylowym (acard) jest dużo wyższa. Ja mam bardzo zawiłą historię i to odkrył u mnie dopiero immunolog po badaniach które zlecił mi zrobić.
A dlaczego Tobie go każe przyjmować ??

Justyna, Klaudusia czekam na zdjęcia :D zaciskam kciuki za piękne widoki &&&&
U mnie gin jest bardzo konkretna, zdjęcia robi tego co ją interesuje... Mam nadzieję że pokaże mi chociaż maluszka i powie co z tym drugim pęcherzykiem, bo ostatnio mi się śniło że jednak w tym drugim pojawił się w końcu bliźniak [emoji5]

reklama
Majka połóż się i odpocznij. Ja w poprzedniej ciąży plamiłam nie wiadomo skąd, później już ginka sama nie wiedziała i zwaliła na nadżerkę. Ale to nie są żarty, bo w 20 tc trafiłam na oddział z plamieniem i ze skurczami.

klaudusia- zaciskam kciuki za wszystko co sobie wymarzyłaś i za bliźniaka też &
napatrzysz się na genetycznym tym bardziej że ono trochę trwa.

Majka jedź kobietonie masakruj się i nie czekaj do wieczora, ile bierzesz tego duphastonu ?

klaudusia- zaciskam kciuki za wszystko co sobie wymarzyłaś i za bliźniaka też &
napatrzysz się na genetycznym tym bardziej że ono trochę trwa.

Majka jedź kobietonie masakruj się i nie czekaj do wieczora, ile bierzesz tego duphastonu ?
2 dziennie zobaczę jeszcze bo jak to tylko plamka teraz poleciała a dalej nic nie będzie to nie ma też co panikować. Może nospe wezmę? Chociaż brzuch mnie nie boli.

2 dziennie zobaczę jeszcze bo jak to tylko plamka teraz poleciała a dalej nic nie będzie to nie ma też co panikować. Może nospe wezmę? Chociaż brzuch mnie nie boli.
ona działa rozkurzowo

w57vyx8dubspq12k.png

reklama
Do góry