reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Venus, ja mam mutacje genu MTHFR i ona jest wskazaniem do przyjmowania heparyny (Clexan), ale artykuły medyczne mówią o tym że skuteczność heparyny jest duża a z przyjmowanym kwasem acetylosalicylowym (acard) jest dużo wyższa. Ja mam bardzo zawiłą historię i to odkrył u mnie dopiero immunolog po badaniach które zlecił mi zrobić.
A dlaczego Tobie go każe przyjmować ??

Justyna, Klaudusia czekam na zdjęcia :D zaciskam kciuki za piękne widoki &&&&
U mnie gin jest bardzo konkretna, zdjęcia robi tego co ją interesuje... Mam nadzieję że pokaże mi chociaż maluszka i powie co z tym drugim pęcherzykiem, bo ostatnio mi się śniło że jednak w tym drugim pojawił się w końcu bliźniak [emoji5]

reklama
Majka połóż się i odpocznij. Ja w poprzedniej ciąży plamiłam nie wiadomo skąd, później już ginka sama nie wiedziała i zwaliła na nadżerkę. Ale to nie są żarty, bo w 20 tc trafiłam na oddział z plamieniem i ze skurczami.

klaudusia- zaciskam kciuki za wszystko co sobie wymarzyłaś i za bliźniaka też &
napatrzysz się na genetycznym tym bardziej że ono trochę trwa.

Majka jedź kobietonie masakruj się i nie czekaj do wieczora, ile bierzesz tego duphastonu ?

klaudusia- zaciskam kciuki za wszystko co sobie wymarzyłaś i za bliźniaka też &
napatrzysz się na genetycznym tym bardziej że ono trochę trwa.

Majka jedź kobietonie masakruj się i nie czekaj do wieczora, ile bierzesz tego duphastonu ?
2 dziennie zobaczę jeszcze bo jak to tylko plamka teraz poleciała a dalej nic nie będzie to nie ma też co panikować. Może nospe wezmę? Chociaż brzuch mnie nie boli.

2 dziennie zobaczę jeszcze bo jak to tylko plamka teraz poleciała a dalej nic nie będzie to nie ma też co panikować. Może nospe wezmę? Chociaż brzuch mnie nie boli.
ona działa rozkurzowo

w57vyx8dubspq12k.png

reklama
Do góry