reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Dziewczyny... Ech... Dobrze że mogę poczytać, że Wy też macie mdłości, wymiotujecie i śpicie na siedząco... Jakoś tak mniej się przejmuję...
Przed chwilą znów przytulałam kibelek... Wrrrr

h4zpe6hhjzhdohkr.png

reklama
Aleksandax -Coz za rygorystyczne podejscie! Kazda mama zrobi dla swojego dziecka wszystko. Krowa to tez matka a ciele to tez dziecko. Nasze babcie i prababcie a podejrzewam ze tez nie jedna z Naszych matek wykarmialy swoje dzieci mlekiem prosto od krowy (czyt. Matki cielaka) i zyja. Czy gorzej im z tym? Nie sadze.

Dziewczny wlasnie wrocilam z II wizyty u mojego gina.Widzialam dzieciątko.. machało do mnie rączką:) Co za emocje... Termin na 13,06 :) Za 2tyg. usg genetyczne to dopiero bedzie stres i radosc jednoczesnie.Kurcze chce dodac zdjecie ale jest wieksze niz 1mb.
usg2.jpg

Załączniki

• usg2.jpg
    usg2.jpg
    39,4 KB · Wyświetleń: 493
  • usg2.jpg
    usg2.jpg
    39,4 KB · Wyświetleń: 76
Dokładnie , niech każdy robi to co chce. Ja nie mam nic przeciwko mm, wiem ile łez kosztowało mnie kp . Szczerze to niemawidziłam tego, ale teraz będę też KP , bo dziecko kocham ponad własne niedogodności. Teraz będę próbowała dłużej - planuje do 8-12 miesięcy.

f2w3skjoapwrgv7j.png

Ja dzisiaj cały dzień przespałam niesamowite bóle głowy mnie dopadają, nie wiem jak sobie z nimi radzić nic nie pomaga. Dzisiaj zimne okłady i sen . Nawet mi przeszło przez myśl ze wolałam mdłości ale chyba jednak nie :)

Napisane na iPhone w aplikacji
Forum BabyBoom
f2w33e3k3rxv2l9n.png

Ja też ostatnio miałam silne bóle głowy, zdrzemłam sie troszke i mi na szczeście przeszło.

Dużo przenoszona ciąża to też ryzyko. Ja miałam stare łożysko nie pamiętam jak to było dokładnie , ale jakiś najgorszy stopień. A pod koniec ciąży i tak nikt nie robił USG( przynajmniej u mnie ostatnie było 39tc a i tak to było dodtkowe ze szpitala , bo wczesniej miałam jako ostatnie w 36tc ).

f2w3skjoapwrgv7j.png
Ja wiem ale moje dziecko jest 6 dni młodsze. Miałam długie cykle i późno owulacje więc sądzę że jest ok co do twojej sytuacji to niestety jesteśmy skazane na taką opiekę na jaką trafimy. To mnie najbardziej przeraża ale co zrobić mi nawet pakiet w luxmed nie pomógł. W tej ciąży spotkałam trzech lekarzy i każdy z nich ma inną koncepcję na moje leczenie a w sumie stanęło jak zwykle na niczym.

reklama
Do góry