reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

reklama
ty go chociaż masz[emoji23][emoji23][emoji23] Ja idę w pon do innego lekarza może mi ona jakiś ustali [emoji23]

w57vyx8d0y5gtqc5.png
No też musiałam się upomnieć i odrazu zaznaczyłam że dzidzia na usg jest młodsza bo wiem jak to potem jest z wywoływamiem porodu, niech siedzi ile chce :)

Ja smarowałam nie regularnie w poprzedniej i mam z 5- 2 maja tak ok 1,5cm reszta ok 0,5cm.
Teraz miałam smarować od początku , ale dałam sobie spokój , czekam do końca pierwszego trymestru na nawet od 4 miesiąca. Niby jak mają wyjść to wyjdą , aleeee moja mama ma cały brzuch w rozstepach jak tygrys , ja mam kilka wiec jednak geny genami a kremy trochę minimalizują.
Przez jakiś czas studiowałam na dwóch kierunkach i wcale nie jest tak, że te parabeny są jakieś szkodliwe. Kiedy one wprowadzane przeporowadzana była masa badań na i ich wpływ na organizmy( testowane na zwierzakach i ludziach) teraz już nie testuje się na zwierzętach więc te nowe lepsze składniki mają czesto gorsze skutki uboczne.

f2w3skjoapwrgv7j.png

No też musiałam się upomnieć i odrazu zaznaczyłam że dzidzia na usg jest młodsza bo wiem jak to potem jest z wywoływamiem porodu, niech siedzi ile chce :)
Dużo przenoszona ciąża to też ryzyko. Ja miałam stare łożysko nie pamiętam jak to było dokładnie , ale jakiś najgorszy stopień. A pod koniec ciąży i tak nikt nie robił USG( przynajmniej u mnie ostatnie było 39tc a i tak to było dodtkowe ze szpitala , bo wczesniej miałam jako ostatnie w 36tc ).

f2w3skjoapwrgv7j.png

Ja smarowałam nie regularnie w poprzedniej i mam z 5- 2 maja tak ok 1,5cm reszta ok 0,5cm.
Teraz miałam smarować od początku , ale dałam sobie spokój , czekam do końca pierwszego trymestru na nawet od 4 miesiąca. Niby jak mają wyjść to wyjdą , aleeee moja mama ma cały brzuch w rozstepach jak tygrys , ja mam kilka wiec jednak geny genami a kremy trochę minimalizują.
Przez jakiś czas studiowałam na dwóch kierunkach i wcale nie jest tak, że te parabeny są jakieś szkodliwe. Kiedy one wprowadzane przeporowadzana była masa badań na i ich wpływ na organizmy( testowane na zwierzakach i ludziach) teraz już nie testuje się na zwierzętach więc te nowe lepsze składniki mają czesto gorsze skutki uboczne.

f2w3skjoapwrgv7j.png
chodzi mi tylko o to że czesto są w składach dużo wyżej niż te ekstrakty czy wyciągi o których mowi producent;) albo parafina na 1 albo 2 miejscu- blokuje wchłanianie pozostałych substancji aktywnych;)

w57vyx8d0y5gtqc5.png

Teraz poszlam za reklama i promocja i kupilam Pamlers. W poprzedniej ciazy korzystalam z Ziaji bardzo fajna, ale chyba byla od 4 miesiaca.

reklama
Do góry