reklama
No też musiałam się upomnieć i odrazu zaznaczyłam że dzidzia na usg jest młodsza bo wiem jak to potem jest z wywoływamiem porodu, niech siedzi ile chcety go chociaż masz[emoji23][emoji23][emoji23] Ja idę w pon do innego lekarza może mi ona jakiś ustali [emoji23]
Emkaa
Fanka BB :)
Ja smarowałam nie regularnie w poprzedniej i mam z 5- 2 maja tak ok 1,5cm reszta ok 0,5cm.
Teraz miałam smarować od początku , ale dałam sobie spokój , czekam do końca pierwszego trymestru na nawet od 4 miesiąca. Niby jak mają wyjść to wyjdą , aleeee moja mama ma cały brzuch w rozstepach jak tygrys , ja mam kilka wiec jednak geny genami a kremy trochę minimalizują.
Przez jakiś czas studiowałam na dwóch kierunkach i wcale nie jest tak, że te parabeny są jakieś szkodliwe. Kiedy one wprowadzane przeporowadzana była masa badań na i ich wpływ na organizmy( testowane na zwierzakach i ludziach) teraz już nie testuje się na zwierzętach więc te nowe lepsze składniki mają czesto gorsze skutki uboczne.
Teraz miałam smarować od początku , ale dałam sobie spokój , czekam do końca pierwszego trymestru na nawet od 4 miesiąca. Niby jak mają wyjść to wyjdą , aleeee moja mama ma cały brzuch w rozstepach jak tygrys , ja mam kilka wiec jednak geny genami a kremy trochę minimalizują.
Przez jakiś czas studiowałam na dwóch kierunkach i wcale nie jest tak, że te parabeny są jakieś szkodliwe. Kiedy one wprowadzane przeporowadzana była masa badań na i ich wpływ na organizmy( testowane na zwierzakach i ludziach) teraz już nie testuje się na zwierzętach więc te nowe lepsze składniki mają czesto gorsze skutki uboczne.
Emkaa
Dużo przenoszona ciąża to też ryzyko. Ja miałam stare łożysko nie pamiętam jak to było dokładnie , ale jakiś najgorszy stopień. A pod koniec ciąży i tak nikt nie robił USG( przynajmniej u mnie ostatnie było 39tc a i tak to było dodtkowe ze szpitala , bo wczesniej miałam jako ostatnie w 36tc ).No też musiałam się upomnieć i odrazu zaznaczyłam że dzidzia na usg jest młodsza bo wiem jak to potem jest z wywoływamiem porodu, niech siedzi ile chce
Dziewczny wlasnie wrocilam z II wizyty u mojego gina.Widzialam dzieciątko.. machało do mnie rączką Co za emocje... Termin na 13,06 Za 2tyg. usg genetyczne to dopiero bedzie stres i radosc jednoczesnie.Kurcze chce dodac zdjecie ale jest wieksze niz 1mb.
Bellax123!
chodzi mi tylko o to że czesto są w składach dużo wyżej niż te ekstrakty czy wyciągi o których mowi producent albo parafina na 1 albo 2 miejscu- blokuje wchłanianie pozostałych substancji aktywnychJa smarowałam nie regularnie w poprzedniej i mam z 5- 2 maja tak ok 1,5cm reszta ok 0,5cm.
reklama
Ja planuje kupić Pharmaceris. Miałam kilka ich produktów i byłam bardzo zadowolona.
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom