weraphotoo
Zaciekawiona BB
Jaka przepiękna dzidzia
Zdrowia dla mamy i dzidzi życzę
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jaka przepiękna dzidzia
Heh, jeśli nie widzisz różnicy w gatunkach to nie moja sprawa. Wyrazilam swoje zdanie, możesz sobie karmić swoje dziecko mlekiem żyrafy jak chcesz. Ale można też poczytać o szkodliwości mleka krowiego.Aleksandax -Coz za rygorystyczne podejscie! Kazda mama zrobi dla swojego dziecka wszystko. Krowa to tez matka a ciele to tez dziecko. Nasze babcie i prababcie a podejrzewam ze tez nie jedna z Naszych matek wykarmialy swoje dzieci mlekiem prosto od krowy (czyt. Matki cielaka) i zyja. Czy gorzej im z tym? Nie sadze.
Z drugiej strony nikt nie pije do tej pory mleka matki tylko krowy , które nie jest dla nas tylko dla cielaka. Wiele kobiet nie ma mleka i co wtedy ? Ja nie miałam 5 dni. To było upokarzajace jak przychodziły połozne i mnie ciągnęły za sutka , żeby zobaczyć czy mówię prawdę. A tak było. Pierwsze 5 dni moja córka piła mleko dla cielaka i żyje cała i zdrowa.Heh, jeśli nie widzisz różnicy w gatunkach to nie moja sprawa. Wyrazilam swoje zdanie, możesz sobie karmić swoje dziecko mlekiem żyrafy jak chcesz. Ale można też poczytać o szkodliwości mleka krowiego.
I tak jeśli chodzi o zdrowie mojego dziecka moje podejście zawsze jest rygorystyczne.
To jest wszystko co mam do powiedzenia na ten temat i nie będę go kontynuować.
I ja na 1 czerwca :-)
rozumiem że jesteście rodziną weganską z takim podejściem? Bo o szkodliwości mięsa na nasz organizm chyba nie muszę mówić [emoji14] wystarczy poczytać? Jeśli nie to lekka hipokryzja się wkradaHeh, jeśli nie widzisz różnicy w gatunkach to nie moja sprawa. Wyrazilam swoje zdanie, możesz sobie karmić swoje dziecko mlekiem żyrafy jak chcesz. Ale można też poczytać o szkodliwości mleka krowiego.
I tak jeśli chodzi o zdrowie mojego dziecka moje podejście zawsze jest rygorystyczne.
To jest wszystko co mam do powiedzenia na ten temat i nie będę go kontynuować.
Aleksandrax- Twoj post bije agresja!! Pozostawie go bez komentarza, nie warto wchodzic w wymiane zdan z taka agresywna osoba jak Ty, ktora narzuxa swoje zdanie a nie szanuje wyborow innych.
P.S. Kazdy ssak ma taka sama zasade karmienia. Sama nazwa gatunku o tym mowi SSAK!
Emkaa zgadzam sie z Toba. Ciesze sie ze corka pomimo mleka krowiego ma sie doskonale ;-)