reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Dziewczyny macie jakiś sposób na te mdłości ? Nic nie pomaga.
Wymioty, mdłości, zaparcia 24 na dobe. Juz powoli nie mam siły wstać,bo skąd brać siłę jak wszystko co zjem zwracam. [emoji22][emoji22]
Jeśli nie przejdzie to w sobotę rano dzwonie na prywatny telefon lekarza. Kazał dzwonić o każdej porze w razie gdyby a chyba nie będzie wyjścia, bo zaraz będę odwodniona na całego [emoji22][emoji22]

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny macie jakiś sposób na te mdłości ? Nic nie pomaga.
Wymioty, mdłości, zaparcia 24 na dobe. Juz powoli nie mam siły wstać,bo skąd brać siłę jak wszystko co zjem zwracam. [emoji22][emoji22]
Jeśli nie przejdzie to w sobotę rano dzwonie na prywatny telefon lekarza. Kazał dzwonić o każdej porze w razie gdyby a chyba nie będzie wyjścia, bo zaraz będę odwodniona na całego [emoji22][emoji22]

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom
Jak jest aż tak źle to lepiej jechać na kropluweczkę bo na taki stan to chyba nic nie pomorze.

Zielinka - dziewczyny chwalą Prevomit. Próbowałaś?
Współczuję.. ja ma na szczęście tylko wieczorem jak za dużo zjem :-)

Dziewczyny macie jakieś sprawdzone ale nie trudne ciasta bez pieczenia ?

Napisane na iPhone w aplikacji
Forum BabyBoom
f2w33e3k3rxv2l9n.png

reklama
Witajcie dziewczynki :) Ostatnio też mam kiepskie sny, aczkolwiek wczorajszy ubawił mnie do łez po przebudzeniu. Śniło mi się, że miałam taką chcicę, że postanowiłam pójść na.. męską dzi*wkę. Masakra, byłam tak zdeterminowana, szukałam ich przy trasach, w jakichś dziwnych budynkach. Co najlepsze - ani z nikim nie rozmawiałam na te tematy ani nic takiego nie oglądałam. A w życiu należe do osób bardzo konserwatywnych pod tym względem i nigdy mnie nie kręcił przygodny seks, hehe :D
Hahaha ale sie posmialam czytajac to...prawie oplulam telefon hihihi

uwo9dqk323h73wzt.png

Do góry