reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Nahia może siara już Ci się w piersiach pojawiła i trochę wypłynęło. Podobno niektóre kobiety mają bardzo wcześnie.

Co do smarowania balsamami. Ja bardzo mało smarowalam bo nie lubię, a mimo to ani jeden rozstęp się nie pojawił, dobre geny[emoji4] miałam zwykłą oliwkę dla dzieci. Podobno najlepiej nawilża

7v8rikgnfeynrbw6.png
Też myślę że to już początki siarki tylko dość wcześnie. Piersi mnie przestały boleć ale są duuuze ;)

Napisane na MI NOTE Pro w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Co do mazideł to slyszalam ze olej kokosowy jest dobry.Ale nigdy nie uzywalam.Ja uzywam bio oil i czuje ze skora jest b.dobrze nawilzona. Po olejku z rossmana mialam alergie i odstawilam.No coz kazda skora jest inna i nie na wszystkich wszystko bedzie odpowiednio dzialac.

Uwielbiam olej kokosowy. Wczesniej stosowałam do ciała - świetnie nawilża i jak jest naturalny nierafinowany to i zapach przepiękny. Do włosów cudowny - super nawilżenie. Teraz zaczęłam stosować wlasnie zeby zapobiec rozstępom. Zobaczymy jak sie sprawdzi. Bo widzialam calkiem sporo dobrych opinii :) Masło shea też jest polecane z tych naturalnych.

7v8r9jcg9vxigot5.png

Uwielbiam olej kokosowy. Wczesniej stosowałam do ciała - świetnie nawilża i jak jest naturalny nierafinowany to i zapach przepiękny. Do włosów cudowny - super nawilżenie. Teraz zaczęłam stosować wlasnie zeby zapobiec rozstępom. Zobaczymy jak sie sprawdzi. Bo widzialam calkiem sporo dobrych opinii :) Masło shea też jest polecane z tych naturalnych.

7v8r9jcg9vxigot5.png
Gdzie kupujesz ten olej?

ganns65g2b7f5l3z.png

7v8r9jcg9vxigot5.png

Chyba dokupię ten ojej kokosowy ;)

Mam w domu olej kokosowy, chyba zacznę stosować jak tak zachwalacie :) teraz używam go tylko w kuchni.
Najtaniej wychodzi przez internet, najlepiej nierafinowany - jest najbardziej naturalny.

0d1yhqvkorvfo1vd.png

reklama

7v8r9jcg9vxigot5.png
W sumie masz rację, spróbuję z olejem koko, teraz używam go do twarzy i do demakijażu. Ja kupuję w biedronce ;)

m3sxyx8dzur8ghzn.png

Do góry