reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

reklama
Mi sie dzisiaj snilo ze karmilam :-) juz szalenstwa..chociaz z jednej strony wreszcie cos milego...bo od jakiegos czasu drecza mnie straszne koszmary i to doslownie straszne..czy ktoras tez miewa koszmary senne??

uwo9dqk323h73wzt.png
Ja dziś miałam: że mi wyskoczyły takie ogromne rozstępy nad pępkiem [emoji32] [emoji33] Dla mnie najgorszy koszmar

h4zpe6hhjzhdohkr.png

Mi sie dzisiaj snilo ze karmilam :-) juz szalenstwa..chociaz z jednej strony wreszcie cos milego...bo od jakiegos czasu drecza mnie straszne koszmary i to doslownie straszne..czy ktoras tez miewa koszmary senne??

uwo9dqk323h73wzt.png
Też mam niesamowite koszmary. Kilka razy obudziłam się z krzykiem. Masakra [emoji22]

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

Hej!!! Ledwo się z Wami przywitałam, a zniknęłam i pewnie żadna z was mnie nie pamięta :p Spróbuję wkupić się w łaski raz jeszcze, ale ciężko nadrobić tyle stron :D
Już myślałam, że kicha, że będzie płacz, trafiłam z bólami do szpitala, pęcherzyka brak, bo to 4 tydzień, a straszyli mnie ciążą pozamaciczną, chcieli trzymać aż się nic nie pojawi na usg.. a beta rosła.. wypisałam sie na wlasne zyczenie, poszłam prywatnie po tygodniu na usg i jest piękne serduszko. Teraz to 6 tydzien. ;)

A, i jeszcze ciągle slysze chamskie komentarze na temat mojego wyboru co do karmienia mm. Jak sobie radzicie z krytyka? Jak wytlumaczyc ze to WASZE DZIECKO i WASZA DECYZJA w jaki sposob bedziecie karmic?

Hej!!! Ledwo się z Wami przywitałam, a zniknęłam i pewnie żadna z was mnie nie pamięta [emoji14] Spróbuję wkupić się w łaski raz jeszcze, ale ciężko nadrobić tyle stron :D
Już myślałam, że kicha, że będzie płacz, trafiłam z bólami do szpitala, pęcherzyka brak, bo to 4 tydzień, a straszyli mnie ciążą pozamaciczną, chcieli trzymać aż się nic nie pojawi na usg.. a beta rosła.. wypisałam sie na wlasne zyczenie, poszłam prywatnie po tygodniu na usg i jest piękne serduszko. Teraz to 6 tydzien. ;)

A, i jeszcze ciągle slysze chamskie komentarze na temat mojego wyboru co do karmienia mm. Jak sobie radzicie z krytyka? Jak wytlumaczyc ze to WASZE DZIECKO i WASZA DECYZJA w jaki sposob bedziecie karmic?
Nie trzeba się wkupowac w łaski wystarczy pisać;) napisz ile masz lat, dzieci itp. a co do karmienia- tak samo jak ze wszystkim innym każdy ma wybór;) ja chce piersią ale jak nie będę miała mleka to przecież się nie "pochlastam" ;) nie przejmuj się

w57vyx8d0y5gtqc5.png

Witajcie dziewczynki :) Ostatnio też mam kiepskie sny, aczkolwiek wczorajszy ubawił mnie do łez po przebudzeniu. Śniło mi się, że miałam taką chcicę, że postanowiłam pójść na.. męską dzi*wkę. Masakra, byłam tak zdeterminowana, szukałam ich przy trasach, w jakichś dziwnych budynkach. Co najlepsze - ani z nikim nie rozmawiałam na te tematy ani nic takiego nie oglądałam. A w życiu należe do osób bardzo konserwatywnych pod tym względem i nigdy mnie nie kręcił przygodny seks, hehe :D

Tylko kp, jak byłam w pierwszej ciąży to nie wiedziałam jak będę karmić i nie spinalam się z tym. Ale jak mały się urodził to wiedziałam że bym dla niego w ogień skoczyla, więc nie było mowy żebym mu odmówiła tego co dla niego najlepsze.
A mm to zmodyfikowane mleko krowie, a z tego co wiem po raz kolejny urodze dziecko a nie cielaka.
Ale każdy karmi swoje dziecko czym uważa i robi to na swoją odpowiedzialność.

m3sxyx8dzur8ghzn.png

Nie trzeba się wkupowac w łaski wystarczy pisać;) napisz ile masz lat, dzieci itp. a co do karmienia- tak samo jak ze wszystkim innym każdy ma wybór;) ja chce piersią ale jak nie będę miała mleka to przecież się nie "pochlastam" ;) nie przejmuj się

23 lata. Jestem mamą Kubusia, który ma 3,5 roku, termin mam na 18 czerwca w jego urodziny. Trafiliśmy, teraz tylko urodzić tego dnia. :D :D
Moja siostra się chciała chlastać, jakby kp to była sprawa zycia i śmierci, chociaż przy pierwszej ciąży też bardzo chcialam karmić sama, teraz już mniej chetnie. :p

reklama
Tylko kp, jak byłam w pierwszej ciąży to nie wiedziałam jak będę karmić i nie spinalam się z tym. Ale jak mały się urodził to wiedziałam że bym dla niego w ogień skoczyla, więc nie było mowy żebym mu odmówiła tego co dla niego najlepsze.
A mm to zmodyfikowane mleko krowie, a z tego co wiem po raz kolejny urodze dziecko a nie cielaka.
Ale każdy karmi swoje dziecko czym uważa i robi to na swoją odpowiedzialność.
Dokładnie tak, każdy ma swój rozum, robi jak uwaza :)

Do góry