reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

reklama
Mi sie dzisiaj snilo ze karmilam :-) juz szalenstwa..chociaz z jednej strony wreszcie cos milego...bo od jakiegos czasu drecza mnie straszne koszmary i to doslownie straszne..czy ktoras tez miewa koszmary senne??

uwo9dqk323h73wzt.png
Ja dziś miałam: że mi wyskoczyły takie ogromne rozstępy nad pępkiem [emoji32] [emoji33] Dla mnie najgorszy koszmar

h4zpe6hhjzhdohkr.png

Mi sie dzisiaj snilo ze karmilam :-) juz szalenstwa..chociaz z jednej strony wreszcie cos milego...bo od jakiegos czasu drecza mnie straszne koszmary i to doslownie straszne..czy ktoras tez miewa koszmary senne??

uwo9dqk323h73wzt.png
Też mam niesamowite koszmary. Kilka razy obudziłam się z krzykiem. Masakra [emoji22]

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

Hej!!! Ledwo się z Wami przywitałam, a zniknęłam i pewnie żadna z was mnie nie pamięta :p Spróbuję wkupić się w łaski raz jeszcze, ale ciężko nadrobić tyle stron :D
Już myślałam, że kicha, że będzie płacz, trafiłam z bólami do szpitala, pęcherzyka brak, bo to 4 tydzień, a straszyli mnie ciążą pozamaciczną, chcieli trzymać aż się nic nie pojawi na usg.. a beta rosła.. wypisałam sie na wlasne zyczenie, poszłam prywatnie po tygodniu na usg i jest piękne serduszko. Teraz to 6 tydzien. ;)

A, i jeszcze ciągle slysze chamskie komentarze na temat mojego wyboru co do karmienia mm. Jak sobie radzicie z krytyka? Jak wytlumaczyc ze to WASZE DZIECKO i WASZA DECYZJA w jaki sposob bedziecie karmic?

Hej!!! Ledwo się z Wami przywitałam, a zniknęłam i pewnie żadna z was mnie nie pamięta [emoji14] Spróbuję wkupić się w łaski raz jeszcze, ale ciężko nadrobić tyle stron :D
Już myślałam, że kicha, że będzie płacz, trafiłam z bólami do szpitala, pęcherzyka brak, bo to 4 tydzień, a straszyli mnie ciążą pozamaciczną, chcieli trzymać aż się nic nie pojawi na usg.. a beta rosła.. wypisałam sie na wlasne zyczenie, poszłam prywatnie po tygodniu na usg i jest piękne serduszko. Teraz to 6 tydzien. ;)

A, i jeszcze ciągle slysze chamskie komentarze na temat mojego wyboru co do karmienia mm. Jak sobie radzicie z krytyka? Jak wytlumaczyc ze to WASZE DZIECKO i WASZA DECYZJA w jaki sposob bedziecie karmic?
Nie trzeba się wkupowac w łaski wystarczy pisać;) napisz ile masz lat, dzieci itp. a co do karmienia- tak samo jak ze wszystkim innym każdy ma wybór;) ja chce piersią ale jak nie będę miała mleka to przecież się nie "pochlastam" ;) nie przejmuj się

w57vyx8d0y5gtqc5.png

Witajcie dziewczynki :) Ostatnio też mam kiepskie sny, aczkolwiek wczorajszy ubawił mnie do łez po przebudzeniu. Śniło mi się, że miałam taką chcicę, że postanowiłam pójść na.. męską dzi*wkę. Masakra, byłam tak zdeterminowana, szukałam ich przy trasach, w jakichś dziwnych budynkach. Co najlepsze - ani z nikim nie rozmawiałam na te tematy ani nic takiego nie oglądałam. A w życiu należe do osób bardzo konserwatywnych pod tym względem i nigdy mnie nie kręcił przygodny seks, hehe :D

Tylko kp, jak byłam w pierwszej ciąży to nie wiedziałam jak będę karmić i nie spinalam się z tym. Ale jak mały się urodził to wiedziałam że bym dla niego w ogień skoczyla, więc nie było mowy żebym mu odmówiła tego co dla niego najlepsze.
A mm to zmodyfikowane mleko krowie, a z tego co wiem po raz kolejny urodze dziecko a nie cielaka.
Ale każdy karmi swoje dziecko czym uważa i robi to na swoją odpowiedzialność.

m3sxyx8dzur8ghzn.png

Nie trzeba się wkupowac w łaski wystarczy pisać;) napisz ile masz lat, dzieci itp. a co do karmienia- tak samo jak ze wszystkim innym każdy ma wybór;) ja chce piersią ale jak nie będę miała mleka to przecież się nie "pochlastam" ;) nie przejmuj się

23 lata. Jestem mamą Kubusia, który ma 3,5 roku, termin mam na 18 czerwca w jego urodziny. Trafiliśmy, teraz tylko urodzić tego dnia. :D :D
Moja siostra się chciała chlastać, jakby kp to była sprawa zycia i śmierci, chociaż przy pierwszej ciąży też bardzo chcialam karmić sama, teraz już mniej chetnie. :p

reklama
Tylko kp, jak byłam w pierwszej ciąży to nie wiedziałam jak będę karmić i nie spinalam się z tym. Ale jak mały się urodził to wiedziałam że bym dla niego w ogień skoczyla, więc nie było mowy żebym mu odmówiła tego co dla niego najlepsze.
A mm to zmodyfikowane mleko krowie, a z tego co wiem po raz kolejny urodze dziecko a nie cielaka.
Ale każdy karmi swoje dziecko czym uważa i robi to na swoją odpowiedzialność.
Dokładnie tak, każdy ma swój rozum, robi jak uwaza :)

Do góry