Anulka.
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja dziś miałam: że mi wyskoczyły takie ogromne rozstępy nad pępkiem [emoji32] [emoji33] Dla mnie najgorszy koszmarMi sie dzisiaj snilo ze karmilam :-) juz szalenstwa..chociaz z jednej strony wreszcie cos milego...bo od jakiegos czasu drecza mnie straszne koszmary i to doslownie straszne..czy ktoras tez miewa koszmary senne??
Też mam niesamowite koszmary. Kilka razy obudziłam się z krzykiem. Masakra [emoji22]Mi sie dzisiaj snilo ze karmilam :-) juz szalenstwa..chociaz z jednej strony wreszcie cos milego...bo od jakiegos czasu drecza mnie straszne koszmary i to doslownie straszne..czy ktoras tez miewa koszmary senne??
Nie trzeba się wkupowac w łaski wystarczy pisać napisz ile masz lat, dzieci itp. a co do karmienia- tak samo jak ze wszystkim innym każdy ma wybór ja chce piersią ale jak nie będę miała mleka to przecież się nie "pochlastam" nie przejmuj sięHej!!! Ledwo się z Wami przywitałam, a zniknęłam i pewnie żadna z was mnie nie pamięta [emoji14] Spróbuję wkupić się w łaski raz jeszcze, ale ciężko nadrobić tyle stron
Już myślałam, że kicha, że będzie płacz, trafiłam z bólami do szpitala, pęcherzyka brak, bo to 4 tydzień, a straszyli mnie ciążą pozamaciczną, chcieli trzymać aż się nic nie pojawi na usg.. a beta rosła.. wypisałam sie na wlasne zyczenie, poszłam prywatnie po tygodniu na usg i jest piękne serduszko. Teraz to 6 tydzien.
A, i jeszcze ciągle slysze chamskie komentarze na temat mojego wyboru co do karmienia mm. Jak sobie radzicie z krytyka? Jak wytlumaczyc ze to WASZE DZIECKO i WASZA DECYZJA w jaki sposob bedziecie karmic?
Nie trzeba się wkupowac w łaski wystarczy pisać napisz ile masz lat, dzieci itp. a co do karmienia- tak samo jak ze wszystkim innym każdy ma wybór ja chce piersią ale jak nie będę miała mleka to przecież się nie "pochlastam" nie przejmuj się
Dokładnie tak, każdy ma swój rozum, robi jak uwazaTylko kp, jak byłam w pierwszej ciąży to nie wiedziałam jak będę karmić i nie spinalam się z tym. Ale jak mały się urodził to wiedziałam że bym dla niego w ogień skoczyla, więc nie było mowy żebym mu odmówiła tego co dla niego najlepsze.
A mm to zmodyfikowane mleko krowie, a z tego co wiem po raz kolejny urodze dziecko a nie cielaka.
Ale każdy karmi swoje dziecko czym uważa i robi to na swoją odpowiedzialność.